Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 810
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Пуснах от George and Freddie за сега на празна карта тези
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004MW4RCO/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UFFGWI/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Не на тези цени,де.
Някой да каже нещо лошо за тях? Или пък хубаво?Simple Smile

# 61
  • София
Angel_Dust, това е машина за поддържане на топлина, какво искаш друго да прави? Аз имам такава за сирене и кисело мляко. Евентуално може и тесто да втасва вътре, за друго не знам за какво би могла да я използваш.

Интересно ми беше какво точно сирене вади - т.е. какво наричат те сирене в случая, бяло? Кашкавалено, моцарелено? И дали лесно  става и сполучливо ли е Simple Smile
Иначе не искам нищо кой знае какво, чудя се струва ли си цената с тази функция(и всъщност колко мляко за колко сирене отива) или да си остана на варианта машина само за кисело, която е 25-30 лв.

# 62
Ох, момичета, влизам с 1 мн странен въпрос.
Поръчвала съм от амазон общо 3 пъти. Преди 2 седмици получих мейл от моята банка, че са ми дръпнати пари от Амазон - 49 лири, обаче си помислих, че ММ по погрешка е използвал моята карта (от неговия профил в Амазон) и е пазарувал. Да, ама не би. Днес ми излиза месечното извлечение и виждам, че тези пари са дръпнати от Амазон прайм - 116 лв. Последно съм пазарувала през ноември. До банката не съм успяла да стигна още, нямам и интернет банкиране. Някой да е имал подобни проблеми?

# 63
Поръчвала съм от амазон общо 3 пъти. Преди 2 седмици получих мейл от моята банка, че са ми дръпнати пари от Амазон - 49 лири, обаче си помислих, че ММ по погрешка е използвал моята карта (от неговия профил в Амазон) и е пазарувал. Да, ама не би. Днес ми излиза месечното извлечение и виждам, че тези пари са дръпнати от Амазон прайм - 116 лв. Последно съм пазарувала през ноември. До банката не съм успяла да стигна още, нямам и интернет банкиране. Някой да е имал подобни проблеми?
На първа страница е описано как да се отпишеш. Автоматично ще ти възстановят парите, но ти ако искаш им пиши за всеки случай. Аз не им писах и след седмица, парите си бяха налични. (имай предвид, че колко време ще се бави отблокирането зависи от банката ти, а не от Амазон.

# 64
  • София
Шушулче в първият пост на темата е описано.

# 65
Преди време някой беше поръчвал пухени възглавници, дали може да даде отзиви?

Чоколина, за темата!   bouquet

# 66
  • FR
Angel_Dust, това е машина за поддържане на топлина, какво искаш друго да прави? Аз имам такава за сирене и кисело мляко. Евентуално може и тесто да втасва вътре, за друго не знам за какво би могла да я използваш.

Интересно ми беше какво точно сирене вади - т.е. какво наричат те сирене в случая, бяло? Кашкавалено, моцарелено? И дали лесно  става и сполучливо ли е Simple Smile
Иначе не искам нищо кой знае какво, чудя се струва ли си цената с тази функция(и всъщност колко мляко за колко сирене отива) или да си остана на варианта машина само за кисело, която е 25-30 лв.

Нямам такава машина, но ние правим сирене и кисело мляко вкъщи и за 400-500 гр. сирене отиват 4 литра прясно мляко. Предполагам, че и с машината съотношението ще е същото.  Peace

# 67
  • София
  bouquet , Чоки!
Аз също пуснах филтрите от 10 лири за приятелка. Благодаря за линка!   bouquet

# 68
На първа страница е описано как да се отпишеш. Автоматично ще ти възстановят парите, но ти ако искаш им пиши за всеки случай. Аз не им писах и след седмица, парите си бяха налични. (имай предвид, че колко време ще се бави отблокирането зависи от банката ти, а не от Амазон.
благодаря, хич не се и бях сетила там да погледна, обаче амазон ми пише: Hello Galina Nay,
You are not an Amazon Prime member. Thinking

# 69
  • Бургас
Благодаря за темата! Hug

# 70
Здравейте, аз да се включа за пюретата. Скоро поръчвах и насмятах като крайна цена това (ползвах абонамент амазон фемили и Subscribe & Save):
BGN 1.70   ...   Ella's Kitchen Stage 1 From 4 Months Organic Broccoli, Pear and Peas 120 g (Pack of 7)
BGN 0.76   ...   HiPP Organic From 7-9 months Puree and Pieces Apple and Banana with Real Apple Pieces 4 x 100 g (Pack of 6, Total 24 Pots)
BGN 1.76   ...   HiPP Organic Stage 2 From 7 Months Vegetable Lasagne 6 x 190 g (Pack of 2, Total 12 Pots)
BGN 2.94   ...   Ella's Kitchen Stage 2 from 7 Months Organic Lovely Lamb Roast Dinner with all the Trimmings 130 g (Pack of 6)
BGN 1.96   ...   Hipp Organic Parsnip-Potato and Turkey Casserole Stage 2-7 Months 190 g (Pack of 2, Total 12 Jars)
BGN 3.90   ...   Organix Stage 1 From 4 Months Organic Wholegrain Banana Porridge 150 g (Pack of 4)
BGN 1.69   ...   Ella's Kitchen Stage 1 From 4 Months Organic Sweet Potato, Broccoli & Carrot 120 g (Pack of 7)
BGN 1.76   ...   HiPP Organic Stage 2 From 7 Months Spaghetti Bolognese 6 x 190 g (Pack of 2, Total 12 Pots)
BGN 1.50   ...   HiPP Organic Stage 2 From 7 Months Fruit Duet Mango and Banana with Yogurt 6 x 160 g (Pack of 2, Total 12 Pots)
BGN 1.64   ...   Hipp Organic Sweet Potato/ Cauliflower/ Sweetcorn Bake Pouch Stage 2 from 7 Months 130 g (Pack of 2, Total 10 Pouches)
BGN 1.75   ...   HiPP Organic Stage 2 From 7 Months Pasta Italienne with Ham 6 x 190 g (Pack of 2, Total 12 Pots)

# 71
Да се запиша и аз. Търся си изгодна лятна количка за бебка.

# 72
  • Бургас
Хм, вчера четох за проблема с влизането в сайта на една друга потребителка и днес воала - изобщо не ми зарежда английския амазон и на мен newsm78 Немския веднага си тръгва примерно, но английския не и не Rolling Eyes Шах с пешката, дет се казва!

# 73
  • София
Аз нямам грижи с влизането. Да пробвате нещо да си изчистите кеш, бисквитки на браузъра, може такъв проблем да е Simple Smile

# 74
  • Бургас
Чак смешно ми стана в момента - то като заразна болест - четеш и после и теб те сполетява hahaha

П.С. Редактирам се, че всъщност съм чела снощи за такъв проблем с английския ибей всъщност - потребителката влизаше навсякъде, но не и там. Кеш, меш, бисквитки, други браузери - не и не. При мен днес е същото, но с английския амазон и ми е странно какво пък изведнъж е станало без ни компютър да е спиран, браузер да е спиран... има си достъп и изведнъж - тц newsm78

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 10:00 от bradata

Общи условия

Активация на акаунт