Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 71 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Щом е в  състояние"като нова",явно е както би било оригинално състояние.Какво повече би искала да знаеш за състоянието -Може да се пита-свържи се с чата им  Peace

Едва ли ще се разберем с моя немски от "гугъл транслейт", но мога да опитам? А от къде да вляза в чата им?!?
По-добре опитай на английски,с транслейтъра ще им е трудно да те разберат

amazo.de
Hilfe-горе вляво
най-отдолу на описаното има:
For our English help pages please click here

Contact us

И после те води-избираш чат с тях и им пишеш на английски.

Все пак не виждам какво повече ще ти кажат-всичко,което би трябвало да е в кутията,ще бъде. Ето какво е описанието на продукта с преводача
http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=de&tl=bg& … %3D&sandbox=1

# 271
  • Варна
Щом е в  състояние"като нова",явно е както би било оригинално състояние.Какво повече би искала да знаеш за състоянието -Може да се пита-свържи се с чата им  Peace

Едва ли ще се разберем с моя немски от "гугъл транслейт", но мога да опитам? А от къде да вляза в чата им?!?
По-добре опитай на английски,с транслейтъра ще им е трудно да те разберат

amazo.de
Hilfe-горе вляво
най-отдолу на описаното има:
For our English help pages please click here

Contact us

И после те води-избираш чат с тях и им пишеш на английски.

Все пак не виждам какво повече ще ти кажат-всичко,което би трябвало да е в кутията,ще бъде. Ето какво е описанието на продукта с преводача
http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=de&tl=bg& … %3D&sandbox=1

Благодаря, Трапезица. Това и аз си го преведох. Ми знам ли, при всяка "ненова" и намалена цена на стока все има някаква причина - я от следи от употреба, я от транспортни дефекти, я от липса на части... затова исках да разбера повече. Опитах в чата, но дамата насреща не знаеше английски и ми каза да не използвам немски преводачи, защото нямала да ме разбере, да им пиша на англ, но на мейла.  newsm78
Може да поема риска и да я взема, все пак е почти 20 евро по-ниска цената  Thinking Thinking Thinking , а КОДОВЕ има ли някакви?!?

# 272
  • Балчик
Момичета, какво ще ме посъветвате? На 4 март поръчах нещо с продавач, различен от Амазон, от английския сайт.
Приблизителните времена бяха 5-6 изпращане 8-12 доставка. До английски адрес е пратрката. Но стоката си стои на "Preparing for Dispatch". Писах два пъти на продавача, изобщо нищо не ми отговаря. Какво да правя?

# 273
  • Варна
  Здравейте, търся си маша или преса за къдрици.  Харесах си тези два модела, ако някои има такива ще съм благодарна да сподели дали са хубави или да ми препоръчате нещо.
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0069IB6RI/ref=redir_mdp_mobile? … iew?1394452332809
 И
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005BNMX4M/ref=mp_s_a_1_5?qid=13 … pi=AC_SX110_SY165

# 274
да питам по-често контактуващите с амазон, понеже досега все съм си задавала въпросите към тях през канал имейл, получавам задоволителен отговор и дотам, но ако се налага по-обстойна кореспонденция чрез reply в имейла ли го правите или отново през сайта? тъй като отговорите по имейл пристигат от някакъв много сложен адрес и се чудя дали може да им се отговаря директно

и друго, при покупки от buyvip-a възможна ли е замяна на нещо дефектно (техника) или единствената опция е връщането й към тях и съответно refund?

мерси Simple Smile

Винаги им пиши през уебсайта, мейла от който получаваш отговор не може да бъде използван за кореспонденция. Ако се налага да питаш по повод предишна кореспонденция накратко включи тази информация с нещо от сорта "in relation to your most recent email reply...". Агентите им по принцип трябва да проверят историята на кореспонденцията, но не винаги го правят, така че по- добре спомени, че не пишеш за първи път по въпроса.

Друг вариант за по- оплетена история е по телефона. Има вариант те да ти звъннат. Успех.

# 275
  • Варна
Момичета, какво ще ме посъветвате? На 4 март поръчах нещо с продавач, различен от Амазон, от английския сайт.
Приблизителните времена бяха 5-6 изпращане 8-12 доставка. До английски адрес е пратрката. Но стоката си стои на "Preparing for Dispatch". Писах два пъти на продавача, изобщо нищо не ми отговаря. Какво да правя?
Много време е минало и щом продавача не отговаря, пиши директно на Амазон през Help. Избери опцията where's my stuff и кажи че не можеш да се свържеш с продавача.

# 276
  • Бургас
  Здравейте, търся си маша или преса за къдрици.  Харесах си тези два модела, ако някои има такива ще съм благодарна да сподели дали са хубави или да ми препоръчате нещо.
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0069IB6RI/ref=redir_mdp_mobile? … iew?1394452332809
 И
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005BNMX4M/ref=mp_s_a_1_5?qid=13 … pi=AC_SX110_SY165

Имам втората, но я ползвам предимно за изправяне. Взех я на доста по ниска цена, малко скубе като се изправям. Пробвала съм и за къдрене, но без стилизант и бързо паднаха къдриците иначе стават доста симпатични.

# 277
  • Варна
Благодаря, значи пресата отпада, щом скубе. Аз за изправяне имам хубава преса, но е от по широките и не става за къдрене. Ще гледам пак машите.

# 278
  • Балчик
Много време е минало и щом продавача не отговаря, пиши директно на Амазон през Help. Избери опцията where's my stuff и кажи че не можеш да се свържеш с продавача.

Благодаря, писах им и преди малко вече поръчката е отбелязана  със статус изпратена. Simple Smile

# 279
Момичета какво ще кажете за офертата на amazon.de на Kindle Fire HD-Tablet . Не следя много цените на таблетите, та да ви питам да купувам ли за 79 евро или има по- добри варианти като модел и цена .
благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 280
  • Варна
Момичета какво ще кажете за офертата на amazon.de на Kindle Fire HD-Tablet . Не следя много цените на таблетите, та да ви питам да купувам ли за 79 евро или има по- добри варианти като модел и цена .
благодаря предварително за отговорите   bouquet

Зависи за какво ще се ползва. Погледни внимателно характеристиките му. Той е направен предимно за да гледаш филми и др. съдържание, купувано от Амазон. Естествено, ще може и да браузва. Но има специфична операционна система и трябва да се провери как става инсталиране на други приложения на нея.

# 281
  • Абсурдистан
Добре намалена къщичка на фишер прайс
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CDGA68U/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 282
  • Пловдив
 Peace Да помоля за препоръка на хубав контактен грил / барбекю. Изискването е да има отвори по плочата за изтичане на мазнината. Изтекоха ми очите да търся - единствено новият Tefal  Optigrill отговаря, но не и ценово  Mr. Green

# 283
# 284
  • на земята
Търся клавиатура с калъф за таблет Самсунг ТАБ 3 10 инча?Някой купувал ли е да препоръча?Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт