Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 71 004
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
# 286
За маша препоръчвам тази на ремингтън- http://www.amazon.co.uk/Remington-Pearl-CI95-Curling-Wand/dp/B00 … ds=remington+wand

Често пада до 12-13паунда, имам я и е перфектна! Има и вариант за по-едри къдрици от същата серия.

# 287
  • Балчик
Пристигна ми първата поръчка от английския склад. Наистина само кашончето беше залепено с тиксо, вътре всичко си е чисто новичко. Много съм доволна. Това,което поръчах за 130 лв, тук струва  215 лв

# 288
Peace Да помоля за препоръка на хубав контактен грил / барбекю. Изискването е да има отвори по плочата за изтичане на мазнината. Изтекоха ми очите да търся - единствено новият Tefal  Optigrill отговаря, но не и ценово  Mr. Green

Този грил има добри отзиви
http://www.amazon.de/Tefal-GC3060-Kontaktgrill-3-in-1/dp/B0051FD … id=A126ROSS6PY76X

# 289
Пуснах на празна карта едни обувки от немския сайт до английски адрес. Днес си харесах още едни. Обаче не ми се плаща и за тях доставка. Дали,ако им пиша,ще ми ги обединят или няма смисъл да се занимавам?

# 290
Ако са от един търговец, особено амазон - има логика да ги обединят.
Защо до английски адрес - обувките са детски ли?

# 291
Вчера получих грил тиган на Le Creuset http://www.amazon.co.uk/Le-Creuset-Square-Grillit-Volcanic/dp/B0 … ywords=Le+Creuset
За сега само го измих и му се любувам  chef като го изпробвам ще пиша

# 292
  • Luxemburg
Зузи сподели как е като готвене,подръжка като го пробваш няколко пъти. Отдавна ми е в уиша, но все не се осмелявам да хвърля толкова много пари за един тиган.

# 293
  • София
Днес гледам в сделките много симпатични дървени пъзели  Simple Smile

# 294
  • София
Когато от английския амазон пише доставка с package via Priority Air Mail
това какво означава - поща или куриер?
 newsm78

благодаря

# 295
Здравейте имам нужда от помощ. Получих телефон от Амазон ук, но има малка пукнатина в единия ъгъл и искам да го върна. Вече писах,както имейл така и return or replace. Искам да попитам от тук нататък как се процедира,защото нищо не мога да разбера.

# 296
Момичета какво ще кажете за офертата на amazon.de на Kindle Fire HD-Tablet . Не следя много цените на таблетите, та да ви питам да купувам ли за 79 евро или има по- добри варианти като модел и цена .
благодаря предварително за отговорите   bouquet
Таблета е прекрасен. Браузера работи бързо, екрана е чувствителен, звук и картина са добри. Повечето приложения за Андроид ги има и за Киндълският браузер. Клавиатурата има български.
Няма камера на гърба, както и 3G/4G нет, а само wifi.  Peace Стандартната му цена е 129 евро/119 лири, така че 79 е супер.
Подобен на него е Nook HD tablet - 79 лири в УК.

# 297
  • София
shrekie, а за четене удобен ли е? Екранът натоварва ли очите?

# 298
Днес гледам в сделките много симпатични дървени пъзели  Simple Smile
Hug

# 299
sirmapetrova, пиши им, че стоката има дефект и се чудиш как да постъпиш. Може да ти  предложат отбив в цената или да го върнеш. Ако предпочетеш вторият вариант, ги питай дали ще поемат разходите по връщането.
Връщането става като си разпечатиш етикет, който задължително трябва да бъде поставен в/у кутията (без значение какво ти казват в пощата). След като получиш бележка за плащането я сканираш и я пращаш на Аназонци  за да ти върнат пътните (това само в случай, че имате предварителна уговорка).
Дано си ме разбрала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт