На море в Турция - тема 29

• 80 887
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,група  Hug
Първоначално и категорично избора ми беше Папилон Белвил и вместо да спра да се ровя като един умен човек аз продължих да ровя и сега съм в дилема,колебанията са ми следните:

Папилон Белвил
Руби Платинум-нов
Керван Сарай
Алва Дона Ексклузив
Кристал Уотър Уърлд

Моля за малко помощ и мнения,благодаря Hug

Мисля, че първия избор е най-удачен.  Peace

Подкрепям!

# 286
  • Варна
Благодаря,сериозно наклонихте везната,ужасно много ми помогнахте Hug

# 287
  • Beyond the Frontiers
Благодаря,сериозно наклонихте везната,ужасно много ми помогнахте Hug

Галактик,благодаря,оттатък ми написаха същото Peace

Там сме същите хора - почти.  Mr. Green

# 288
  • Варна
Да,знам,разочаровах се,че никой не ми отговори тук,а не се замислих за хубавото време и че целия народ е навън и реших да пиша във фейса,обаче има разлика,там има  повече професионалисти,а тук любители,без да го приемате като обида Mr. Green

# 289
Здравейте,
Можете ли да ми помогнете в избор на хотел за почивка в Анталия за 1 седмица със самолет, защото предложенията са толкова много, че спокойно можеш да се изгубиш в избора си.
Държим да има приятен, пясъчен плаж, да е зелено и да има добри забавления за деца (аквапарк, лунапарк и т.н.). Бююджетът ни е до 5000 лв.
Става въпрос за началото-средата на юли. Наясно сме, че ще е много топло, но все пак ще се радвам на мнения на почивали през същия период. С две деца сме на 3 и 6 г., така че съвети са добре дошли.
Благодаря предварително на всички включили се.

# 290
  • София
Галактик,благодаря,оттатък ми написаха същото Peace
Там сме същите хора - почти.  Mr. Green

МОже ли за неосведомените да споделите къде е това отатък и там, че и аз съм на вълна Турция и разузнаване та да се информирам  Hug

# 291
  • Русе
МОже ли за неосведомените да споделите къде е това отатък и там, че и аз съм на вълна Турция и разузнаване та да се информирам  Hug
Във ФБ групи Wink

# 292
Какво е това птиче грозде  Rolling Eyes
Вид стафиди за готвене.Приличат на зрънца черен пипер, използват се
в турската кухня, предимно в постни ястия .Обезателно опитайте пълнените домати,
чушки, сарми.Този вид стафида  придава специфичен вкус и го прави неповторим.
Цената е 20 тл за килограм, продава се насипно на пазара в плетени кошове,
а в магазините пакетиран , но на двойна цена. Препоръчвам !

# 293
  • Русе
Вероятно това е KUŞ ÜZÜM. Днес гледах в нета едни сърми с такова вътре.

# 294
  • София
Да,знам,разочаровах се,че никой не ми отговори тук,а не се замислих за хубавото време и че целия народ е навън и реших да пиша във фейса,обаче има разлика,там има  повече професионалисти,а тук любители,без да го приемате като обида Mr. Green
Стилияна, извинявам се че се намесвам, но когато някой вместо да каже благодаря затова, че са му помогнали прави някакви глупави и безпочвени изводи няма как да замълча newsm78.
Аз също съм от любителите, които пишат тук и оттатък Peace.
За тези, които не знаят оттатък е групата за Анталия във Фейсбук.
От шестимата, които са ти отговорили там, петима човека пишат в тази тема, само едната жена не зная дали има профил тук или не.
От шестимата отговорили има само един и половина професионалисти,т.е. работят в тур. агенции.
Останалите са само хора, които са почивали в Анталия и благодарение на личните си впечатления могат да бъдат дори по-полезни отколкото някои професионалисти /тук не визирам тези наши 1 и1/2 професионалисти Hug, които всички познаваме и са ходили нееднократно на почивка и инфотурове в Турция/ които са виждали Анталия само на картинки.
Така че хайде да не разделяме хората на професионалисти и любители, и любителите за теб са едва ли  не втора категория хора, а да бъдем благодарни, когато ни отговорят на питанията Peace

# 295
  • Там, където ме обичат
Мнение като това ми е трудно да разбера.
Ако искам да чуя професионалисти, се насочвам към агенции, а не форуми.
Лично аз питам във форума неща, които в агенциите не могат/не искат да ми кажат.

# 296
Тез Тур обявиха Stop Sale за полета на 07.06. / 7 нощувки/-Анталия. Thinking
 Звезден прах , ще се помъча да Ви отговоря,но все пак да уточните  кои райони на Анталия предпочитате. Изключвам Кемер,защото там плажовете НЕ са пясъчни. Бюджета не Ви е малък и ще се намерят добри хотели за Вас . thumbsup

# 297
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми помогнете в избор на хотел за почивка в Анталия за 1 седмица със самолет, защото предложенията са толкова много, че спокойно можеш да се изгубиш в избора си.
Държим да има приятен, пясъчен плаж, да е зелено и да има добри забавления за деца (аквапарк, лунапарк и т.н.). Бююджетът ни е до 5000 лв.
Става въпрос за началото-средата на юли. Наясно сме, че ще е много топло, но все пак ще се радвам на мнения на почивали през същия период. С две деца сме на 3 и 6 г., така че съвети са добре дошли.
Благодаря предварително на всички включили се.
Звезден прах, чудесен бюджет за почивка в Турция Peace
Доста от хубавите хотели в Лара и Белек се включват в него и ще можете да се насладите на невероятна почивка Simple Smile
Предлагам ти Лара, защото там са построени някои от най-луксозните пет звездни комплекси, плажовете са отлични и тъй като сте с деца трансфера от летището до хотела е в рамките на 30 минути с автобуса.
До Белек е малко по-далече, но пак е в рамките на час трансфера.
Ето няколко предложения за добри хотели за периода 5-12 или 12-19 юли.
Цените на всички са до 2500 евро за стая за 2 възрастни +2 деца + включени летищни такси. т.е. абсолютно всичко Simple Smile
Ако искаш на лични мога да ти пратя и координатите на човек от форума, който би ти помогнал да направиш най-добрия избор и да резервирате мечтаната почивка. Доста хора от темата ползват нейните консултации и услуги и всички са доволни Simple Smile
1. Първият хотел е  ROYAL WINGS HOTEL
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=42715
2. DELPHIN IMPERIAL
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=4113399
3. IC HOTELS GREEN PALACE
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=14873
4. RIXOS LARES
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=34957

Можете разбира се да бъдете и в Белек. Също в някои от най-добрите хотелски комплекси с отлични плажове и безброй забавления за деца и възрастни
1. ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=106316
2. TITANIC DELUHE BELEK
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=242778
3.RIXOS PREMIUM BELEK
http://www.teztour.bg/bg/hotel?id=42809

Успех в избора и прекрасна почивка Peace

# 298
  • Варна
Грешно сте ме разбрали,но както и да е Peace
Фокси,именно,има неща,които от ТА не можеш да разбереш Peace
Роже,благодарих,щом си прочел би трябвало и това да си видял Peace

# 299
Вероятно това е KUŞ ÜZÜM. Днес гледах в нета едни сърми с такова вътре.
Това е , а и си ги пробвала ! Heart Eyes
В магазинчето , срещу входа на хотела/Палм У../ купих пакетирани за подарък,
а след това открих малкото пазарче и от там си взех насипен за лична употреба.
Цената и на Египетския пазар беше същата. Не знаех, че има специален сорт стафида
за готвене, а не както у нас - само десертни, които са сладки.
Вече не купувам магнити, локуми, очички и др., а от тези стафиди и всички са много доволни
и очакват подаръчето си !

Общи условия

Активация на акаунт