На море в Турция - тема 29

• 80 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Там, където ме обичат
Грешно сте ме разбрали,но както и да е Peace
Фокси,именно,има неща,които от ТА не можеш да разбереш Peace
esstela Hug

Звезден прах, били сме в Лара, много ми хареса нашия хотел, но веднага не мога да се сетя за името. Ще се разтърся и пак ще пиша. Веднага уточнявам, че беше скъпичко, но си заслужаваше всяка стотинка. Вие като сте с по-малки деца, може и да ви излезе по-евтино. Моите ги таксуваха като големи.

# 301
Здравейте,
Можете ли да ми помогнете в избор на хотел за почивка в Анталия за 1 седмица със самолет, защото предложенията са толкова много, че спокойно можеш да се изгубиш в избора си.
Държим да има приятен, пясъчен плаж, да е зелено и да има добри забавления за деца (аквапарк, лунапарк и т.н.). Бююджетът ни е до 5000 лв.
Става въпрос за началото-средата на юли. Наясно сме, че ще е много топло, но все пак ще се радвам на мнения на почивали през същия период. С две деца сме на 3 и 6 г., така че съвети са добре дошли.
Благодаря предварително на всички включили се.

С уговорката, че не съм проверила за цените, искам да ви препоръчвам хотел Voyage Sorgun. Плажът е чудесен, имат лунапарк, аквапарк, територията на хотела е чудесна, като селище с много дървета и съответно сянка, което не е за пренебрегване през юли. Намира се в Сиде-Соргун, на около 1час от летище Анталия.
Плажовете в Лара или Белек, които са по-близо до летището, не са толкова хубави като в Сиде.

# 302
Звезден прах, най-хубавите плажове в района на Анталия са в Сиде. Предвид на Вашите изисквания за такъв си позволявам да Ви препоръчам два хотела с перфектни плажове,собствени аквапаркове и лунапарк в които съм  имал удоволствието да почивам и да ги оценя. Това са Sueno Beach и Kamelya HV1. При тях страхотното е подхода  в морето,който е чист пясък. Също така цената за тях за интересуващия Ви период 01-15.07 е доста под лимита Ви за бюджет. Аз бих избрал втория хотел,защото в момента се реновира именно клубната част. Предложенията които Ви е дал Roje 22,са донякъде некоректни в частта за финансите,не оспорвам самите хотели които са топ-ниво. Два от хотелите/без лет.такси/ са над лимита Ви, два са на ръба, един е на Stop Sale за фам.стая/IC Green Palace/ и само Rixos Lares Ви устройва. Но за там имаше някои неприятни отзиви миналата година и не ви съветвам да рискувате. Трансфера от летището до Сиде е не повече от час и децата биха го понесли. Ако не ви притеснява по-дълъг трансфер бих ви препоръчал и Long Beach-Alanya в предвид на хубавите атракциони за деца с които разполага хотела. Ако не вземаме предвид финансите/което все пак е невъзможно/ горещо препоръчвам за семейства с деца Royal Dragon в Сиде,където всичките Ваши изисквания ще се удовлетворят на 100 %. Всичко това го пиша със съзнанието че цените са на РЗ до 28.03. и пълно плащане. Предвид на факта че чартърите за юни са вече доста пълни,съветвам да се избере хотела до края на март и да се резервират в Тез Тур седалките.Юли и август ще има само по един чартър и се очаква всяка дата да е пълна. Желая Ви успешен избор. thumbsup

# 303
Много благодаря на всички отзовали се!
Ще разгледам предложенията и ще пиша допълнително, ако имам въпроси!
Ще бъда благодарна, ако някой ме насочи (може и на лични) към агент/агенция за букинга.
Мерси предварително!

# 304
  • София
Звезден прах, на лични ти изпратих координатите на агента/агенцията, която може да ти помогне за избора и резервацията на хотела за лятната Ви почивка в Анталия Simple Smile   Много хора от тази тема ползваме услугите и/тя също е тук/  и може напълно да и се довериш Peace

# 305
  • Варна
Здравейте,
И аз се включвам с молба за помощ в избора на хотел. Ще пътуваме със собствен транспорт, междинна нощувка, и сме с две деца на 5 г. и 11 г. През 2012 г почивахме в Кушадасъ, Онурия Кларос и останахме много доволни, но искаме да пробваме на друго място. Спряхме се на Палома Клуб Султан, но за съжаление за искания от нас период, началото на септември, няма места. Обмисляме Аква Фентъзи, а от агенцията ни препоръчаха Pine Bay Resort 5* и Euphoria Aegean Resort 5*. Притеснява ме това, че плажовете на последните два са с камъни. Заради децата предпочитаме пясъчен плаж. Естествено няма да възразят, ако има и аквапарк Simple Smile 
Ще съм благодарна за всякакви съвети и предложения!

# 306
  • София
Много благодаря на всички отзовали се!
Ще разгледам предложенията и ще пиша допълнително, ако имам въпроси!
Ще бъда благодарна, ако някой ме насочи (може и на лични) към агент/агенция за букинга.
Мерси предварително!

Тук се коментират основно 4 агенции - Емералд, Турс клуб, Ориент 99 и Дорис. Има писано много за тях назад в темите. Всеки си има предпочитания към някоя агенция, така че най-добре е сама да си прецениш.
За Турция специално, аз бих се доверила на мнението на liv1892. Много е отзивчив и точен. Peace

# 307
Ей, в тая тема сте златни всички! Точно щях да питам за препоръки за хотели в Сиде, отварям тук и намирам отговорите преди да съм задала въпросите. Не ми трябват туристически агенции, написаното в тази тема е достатъчно  Laughing
Благодаря на Tatjana,  liv1892, roje22 и всички останали, които редовно и с желание споделят тук знанията и информацията си за почивките в Турция  Hug.

# 308
постоянно ми прави впечатление, че по филмите пият някакъв салеп. Има ли я тази напитка , че ме загложди любопитството  Simple Smile За птичето грозде вече разбрах и от сега съм изкушена  Wink

# 309
„Салеп“ е напитка приготвена от сухо мляко,канела,салеп.Пие се при простудни заболявания,кашлица,бронхити.Има пакети по 250гр.-2т.л. има и малки опаковки-еднократни.

# 310
Здравейте дами (и господа) изчетох темата както и няколко предишни, но сме много неориентирани...след миналата година на българското черноморие се зарекохме да смениме дестинацията за лятната ни почивка с голямото желание това да бъде Турция.Нямаме претенции за курорт още повече за хотел просто никъде не сме били в чужбина. Доколкото разбрах в 99% от случаите офертата е оу инклузив това и търсим ние, двама възрастни с дете на 11 години за поне 8 нощувки оу инклузив дали бихме влезнали в бюджет от 2500 лева, като се има предвид, че ще резервираме след април-май? Нямаме и претенции за месеца стига да е топло над 30 градуса... дилема самолет или автобус не ни мъчи, че с тоя бюджет няма как да е Simple Smile много моля ориентирайте ни поне къде какво да гледаме като курорт, хотел, като оферти иии мерси предварително Simple Smile

# 311
  • София
Wwwrrr Hug, след като за първи път ще почивате в Турция е добре да се ориентирате към курорт и хотел, който действително ще Ви достави наслада и удоволствие от почивката Peace.
Винаги първото впечатление е най-важно и затова е хубаво да не се разочаровате.
Според мен е най-удачно да се насочите към най-добрата част на Турския морски туризъм, а именно Анталия. Там ще можете да откриете всичко онова, което ще Ви накара да обикнете Турското Средиземноморие и да поискате отново да се върнете.
Не Ви препоръчвам като за първо пътуване Кушадасъ, Мармарис и другите курорти по Егейско море, защото разликата между Анталия и тях е наистина голяма, а и Егейско море е доста по-студено от Средиземно.
Можете да погледнете в офертите на Тез Тур, Емералд травел, Астрал холидейз, Турс клуб и да намерите описание на хотелите и цените за съответния период, а като си набележите няколко хотела тук винаги има кой да Ви помогне за окончателния избор Simple Smile

# 312
Ние пък, противоположно на препоръките на roje22, на когото имам пълно доверие и ресепкет, ще започнем от Кушадасъ-за първа почивка в Турция(по финансови съображения разбира се)!!!Надявам се всеки следващ път да слизаме по надолу-и да стигнем до така препоръчваната Анталия!!!!
Въпроса ми е:ще пътуваме от Варна до Милас със самолет-може ли някой да ми каже колко време е трансфера от летището до Кушадасъ-или по точно Пайн бей....тъй като съм с две мъничета-едното от които няма да има и 2 години....?
А на теб wwwrr мога да  кажа, че бюджета ви е доста висок и да се вслушаш в съвта на roje22.С тази сума за трима души ще си намерите супер оферта!!!Но побързайте, защото доколкото разбирам от по-вещите потребители-на добрите хотели офертите свършват най-бързо!!!!
Успех!!!

# 313
Ей, в тая тема сте златни всички! Точно щях да питам за препоръки за хотели в Сиде, отварям тук и намирам отговорите преди да съм задала въпросите. Не ми трябват туристически агенции, написаното в тази тема е достатъчно  Laughing
Благодаря на Tatjana,  liv1892, roje22 и всички останали, които редовно и с желание споделят тук знанията и информацията си за почивките в Турция  Hug.

Здравей, на къде сте се насочили ? Със собствен транспорт ли ще сте, щом не ти трябват агенции?

# 314
  • Бургас
Wwwrrr Hug, след като за първи път ще почивате в Турция е добре да се ориентирате към курорт и хотел, който действително ще Ви достави наслада и удоволствие от почивката Peace.
Винаги първото впечатление е най-важно и затова е хубаво да не се разочаровате.
Според мен е най-удачно да се насочите към най-добрата част на Турския морски туризъм, а именно Анталия. Там ще можете да откриете всичко онова, което ще Ви накара да обикнете Турското Средиземноморие и да поискате отново да се върнете.
Не Ви препоръчвам като за първо пътуване Кушадасъ, Мармарис и другите курорти по Егейско море, защото разликата между Анталия и тях е наистина голяма, а и Егейско море е доста по-студено от Средиземно.
Можете да погледнете в офертите на Тез Тур, Емералд травел, Астрал холидейз, Турс клуб и да намерите описание на хотелите и цените за съответния период, а като си набележите няколко хотела тук винаги има кой да Ви помогне за окончателния избор Simple Smile

Аз обаче не съм много съгласна с теб. Ако за първи път отидат в най-хубавия курорт в Турция нали всеки следващ ще им се види една идея по-зле  Rolling Eyes, макар че не знам някой дори и ходил в Анталия и после в Бодрум и Мармарис да е казал, че последните два курорта не са му харесали. Давам личен пример със себе си - ние сме били в Бодрум досега и тази година мъжа ми реши, че много му харесва новия AURA в Дидим. Ами като разглеждах снимки/клипове от курорта ми идеше да се разрева. Огромна разлика в сравнение с Бодрум. Ако бях отишла първо в Дидим, а после в Бодрум щеше да е ок. Обаче да отидеш първо в Бодрум и после в Дидим сигурно ще се разочароваш.
А и не мисля, че на wwwrrr ще им стигне този бюджет за хубав хотел в Анталия, но нека по-запознатите кажат най-добре дали е така.

Общи условия

Активация на акаунт