На море в Турция - тема 29

• 80 769
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Влизам в темата с надежда да получа малко повече информация относно хотелите, от които ще избираме за предстоящата ни почивка.Разбира се ще се радвам да споделите личните си впечатления.
Единия е в Кемер - Daima Biz- 5*
Другия е в Лара - Ramada Resort- 5*
И третия е Vera Mare Club-5* -Белек
Тези ни предложиха от агенцията.

За съжаление в периода в който ние искаме да отидем няма голям избор, в предвид че малко късно ще резервираме.
Досега сме били в Сиде и като че ли този път ни се иска да сме по-близо до летището и да не хабим време по трансфери.Та по тази причина сме се насочили към Лара, Белек или кемер като по-близки до летището.

# 556
Здравейте, някой има ли впечатления за хотел Club Marmaris Palace HV1* и къде е по добре в сградата или във вилите? Благодаря!  Hug

# 557
Вилите на 100 %- по хладно, по тихо и по приятно Simple Smile Винаги, където има бунгала отсядаме във вилите, а не в главната сграда

# 558
Вилите на 100 %- по хладно, по тихо и по приятно Simple Smile Винаги, където има бунгала отсядаме във вилите, а не в главната сграда

Аха, ясно и аз така предполагам  Laughing а вие в този хотел почивали ли сте?

# 559
Здравейте  Hug

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да поддържат темите за почивка в Турция - толкова много полезна информация е събрана на едно място   bouquet

Някой случайно да е почивал или да има информация за Nashira Resort Hotel & Spa 5* - Сиде? Как са плажовете в района по принцип? Толкова много и различна информация изчетох, че се обърках. Някъде пише пясък, другаде чакъл. Къде е истината? Simple Smile

# 560

Аха, ясно и аз така предполагам  Laughing а вие в този хотел почивали ли сте?

Да три пъти Laughing

# 561
Здравейте  Hug

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да поддържат темите за почивка в Турция - толкова много полезна информация е събрана на едно място   bouquet

Някой случайно да е почивал или да има информация за Nashira Resort Hotel & Spa 5* - Сиде? Как са плажовете в района по принцип? Толкова много и различна информация изчетох, че се обърках. Някъде пише пясък, другаде чакъл. Къде е истината? Simple Smile

Плажовете в района на Сиде по принцип са пясъчни. Този хотел е в Титрейенгьол, нашия е в Соргун, та не мога да ти кажа лични впечатления, но тук http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Nashira+Resort+Ho … 47#extraInfoLinks има много снимки на плажа на хотела, с които да се ориентираш  Peace

# 562
  • Plovdiv
Ужасссс.....преди няколко поста накой беше писал за покачването на цените и ми стана интересно. Проверих нашия хотел (2възрастни и дете на 7) увеличението се оказа 650лева,а ние резервирахме януари! Ми това си е още една почивка бонус.

# 563
Плажовете в района на Сиде по принцип са пясъчни. Този хотел е в Титрейенгьол, нашия е в Соргун, та не мога да ти кажа лични впечатления, но тук http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Nashira+Resort+Ho … 47#extraInfoLinks има много снимки на плажа на хотела, с които да се ориентираш  Peace

Много благодаря за линка, Татяна Simple Smile
Изгледах и няколко клипчета даже, та вече съм по-спокойна. Ще споделя мнение след 27/07, живот и здраве.

# 564
Здравейте  Hug

Здравейте. Може да ми пишете на лични за актуална информация за Nashira Resort Hotel & Spa 5* - Сиде.

# 565
  • софия
В този хотел е сниман Реджеп Иведик  Joy Joy Joy
едно време беше от веригата JOY

# 566
А кой бихте препоръчали от Kervansaray Lara i Kervansaray Kondu?
Тъй като това са другите предложения при нас.

# 567
  • между морето и небето
Кристалка, и мен непрекъснато ме питат " стига с тази Турция, що не смените с Испания!" .....

За нищо не бих сменила Турция с Испания - стари курорти, стари хотели, по-лошо обслужване и повече пари  Laughing  Stop

Доста точно, добрите хотели са за в пъти по-високи цени. За обслужването не гарантирам.

# 568
искам да попитам нещо не точно по темата
за подаване на документи за задграничен паспорт на дете , ако то е само с единия родител, трябва ли някакъв документ от другия родител че е съгласен
имам такъв спомен, или това се прави ако пътува само с единия родител  newsm78

# 569
  • Plovdiv
искам да попитам нещо не точно по темата
за подаване на документи за задграничен паспорт на дете , ако то е само с единия родител, трябва ли някакъв документ от другия родител че е съгласен
имам такъв спомен, или това се прави ако пътува само с единия родител  newsm78
Ако вадите паспорт на детето трябва задължително да отидете и двамата родители,това е ако детето има двама родители!Ако евентуално са разведени или подобни изискванията са други.

Общи условия

Активация на акаунт