На море в Турция - тема 29

• 80 771
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Гледам, че лирата върви само нагоре в последния месец. Чудя се дали да не се запася с малко лири, защото сега започва сезона и лирата най-вероятно ще поскъпне още повече. Какво мислите?

# 541
  • София
Те и мойте хора казаха това, че миналата година точно за майските празници са били пак там и времето е било 30 градуса. Ама от един линк тук с времето в момента го дават за 1-6 май дъжд и облаци до макс 20, което не ми се нрави изобщо.

За лирите и аз си мисля да вземем сега малко, от къде купувате лири.

# 542
И аз забелязах, че лирата скача. Ние последно купихме по 0.63 от банката....но гледам, че се увеличава...

# 543
от къде купувате лири.

Тавекс има ги в МОЛ-овете.

# 544
Как върви лирата в момента ?
Преди месец по тв "Европа" спряха да излъчват курса на тл и
вече нямам инфо.

# 545
В момента е 0, 67 стотинки.

# 546
Благодаря! Време е за купуване, но идват празнични, почивни дни....

# 547
  • София

Благодаря за отзивчивостта!  Grinning

Хвърли едно око на района около виличките отстрани на хотела, които си имат собствен басейн.........нивата на шума (от магистралата, от музиката, от глъч) там какви са?  Rolling Eyes
Дали е тихичко в сравнение с основната зона на хотела.

Места около басейните и на плажа - има ли достатъчно, трябва ли някаква тактика за хващане на шезлонги, както и при изхранването?

Направете яко снимки, че като отидем и ние - да се чувстваме в свои води.  Sunglasses
Peace Ще изпълня поръчките ти. Ще нащракам и снимки много, да не  Шшштт  Hug да се окаже, че не е познала Simple Smile. За местата около басейните ще видя, тъй като за първите дни от престоя ни от 6 до 8 хотелът отдавна е на стоп сейл, всичко е пълно до дупка. На плажа със сигурност ще има места, щото е рано за къпане в морето. Ще огледам и района около виличките. Вие сте на най-хубавото място, супер е!!!!! ние сме с масата, юруш в големия билдинг Joy, че е по-евтинко, пък с разликата в цената ще направим второ море Simple Smile
Още е рано да се каже какво ще е времето тогава. виждам че някои се притесняват, тъй като в сайтовете го дават лошо.
Ама Емо Чолаков все повтаря, че за повече от 5 дни напред не познават, така че споко!!! Simple Smile
А и там 23 градуса нямат нищо с 23 градуса в София примерно Peace
За лирите гледах днес на обменното бюро на Графа курса беше за продажба - 0,624 Peace

# 548
Ето ви и една по-малко оптимистична прогноза за времето около майските празници:
http://www.gismeteo.ru/month/3763/
Но както и roje22 каза едно от най-несигурните неща в света е прогнозата за времето (особено в дългосрочен аспект).
А за ефекта от ранните записвания, ние, лично, не съжаляваме тази година. За нашия хотел цената се е вдигнала вече с 334 лева (за 2 възрастни и дете) в сравнение с тази, когато резервирахме (декември 2013 г.).

# 549
Такава драстична разлика ? Кой хотел ?

# 550

Peace Ще изпълня поръчките ти. Ще нащракам и снимки много...

Благодаря предварително!  newsm10

Пожалавам ви весло изкарване и ще чакам отзиви!  Grinning

# 551
Такава драстична разлика ? Кой хотел ?
Палома Клуб Султан от 30.05.2014 - за 7 нощувки (автобус).

# 552
За там - можееееее !!!!!
Още съжалявам, че не го избрах.
Да пишеш после + снимки !

# 553
Е, за снимки не обещавам, но пък подробен репортаж ще има - гаранция!

# 554
Коментарът и личните впечатления са ценни,
но в едно съм убедена, че ще сте доволни !

Общи условия

Активация на акаунт