На море в Турция - тема 29

• 80 894
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the Frontiers
За хотела не знам, но май месец съм в Анталия - доредих се тази година. За лирата - полезна информация, взема да сменя малко. Въпреки че все не намирам за какво да ги изхарча.

# 271
  • София
За хотела не знам, но май месец съм в Анталия - доредих се тази година. За лирата - полезна информация, взема да сменя малко. Въпреки че все не намирам за какво да ги изхарча.
Еее, Галактик, супер Hug Да не сме в един и същи хотел по едно и също време Simple Smile

# 272
 Galactic Voyager ,честито. Ще се разминем на летището,но като се прибереш ще обсъждаме актуални новини от магнетичната Анталия. Simple Smile

# 273
Как за какво ? За птиче грозде - купувам и за подарък и всички са много доволни!
/в България го няма/

# 274
Какво е това птиче грозде  Rolling Eyes

# 275
  • Beyond the Frontiers
Еее, Галактик, супер Hug Да не сме в един и същи хотел по едно и също време Simple Smile

Май съм малко преди теб, но силно се надявам, че ще посетим и този хотел  Peace

# 276
  • Варна
Здравейте,група  Hug
Първоначално и категорично избора ми беше Папилон Белвил и вместо да спра да се ровя като един умен човек аз продължих да ровя и сега съм в дилема,колебанията са ми следните:

Папилон Белвил
Руби Платинум-нов
Керван Сарай
Алва Дона Ексклузив
Кристал Уотър Уърлд

Моля за малко помощ и мнения,благодаря Hug

# 277

Аз съм платила на РЗ 30% от сумата за самолетна почивка в Кушадасъ от Варна-Паин Бей.Другите 70% - сега до края на месеца.
Искам да питам-това гарантира ли ми местата в самолета,?Че малко се притесних след като прочетох....
Когато плащаш,дори и капаро,местата ти вече са запазени,споко,ще ходите на почивка Peace
Мнооооого благодаря за отговора и успокоението!!!

# 278
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,група  Hug
Първоначално и категорично избора ми беше Папилон Белвил и вместо да спра да се ровя като един умен човек аз продължих да ровя и сега съм в дилема,колебанията са ми следните:

Папилон Белвил
Руби Платинум-нов
Керван Сарай
Алва Дона Ексклузив
Кристал Уотър Уърлд

Моля за малко помощ и мнения,благодаря Hug

Мисля, че първия избор е най-удачен.  Peace

# 279
Здравейте,

имам един въпрос, ще се радвам на отговори. Кое е по-добре. Да се обменят пари или да се плаща в евро или няма разлика?

# 280
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

имам един въпрос, ще се радвам на отговори. Кое е по-добре. Да се обменят пари или да се плаща в евро или няма разлика?

Обменете малко пари. Може да плащате в евро, но курсът определено ще е по-неизгоден.

# 281
  • Варна
Галактик,благодаря,оттатък ми написаха същото Peace

# 282
 esstela,мисля че Папилона най-ще Ви допадне.Специално,храната там е супер . А и територията е много зелена и голяма.Плажът му е ок-все пак това е Белек.Руби Платинум е чисто нов,открива се през април а аз не обичам да съветвам хора да ходят съвсем в началото в такъв хотел.Нека да мине 1 сезон ,да се прочетат отзиви от гости на хотела и чак тогава е идеално да се почива там. Алва Дона много ми харесва,но... с новия корпус-Анекс мисля че ще е вече доста натоварено по територията му,която не е чак толкова голяма. Кристала и Керван Сарая не съм ги посещавал.Аз бих избрал Папилон Белвил. Simple Smile

# 283
# 284
  • Сoфия
Mомичета   bouquet
Искам да ви попитам според вас кое си заслужава повече - екскурзия до Родос или до река Далян (или пък някъде другаде?!).  За съжаление сме само за 5  нощувки и две екскурзии ще ни дойдат много. Първо мислихме Родос, но сега май клоним към Далян....
Знаете ли горе-долу как вървят като цени и какво включват?  newsm78

П.П. Включвам се във въпроса за причето грозде?

Общи условия

Активация на акаунт