На море в Турция - тема 29

• 80 798
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте  Peace  Ще даваме капаро в понеделник за хотел AQUA , Мармарис, от 15 юни. Хотелът има висок рейтинг в TripAdvisor, но се чудех дали някой тук има впечатления от него? Без деца сме, държим на чистотата, храната, отношението  Simple Smile Предварително благодаря   bouquet

# 496
  • Бургас
Здравейте  Peace  Ще даваме капаро в понеделник за хотел AQUA , Мармарис, от 15 юни. Хотелът има висок рейтинг в TripAdvisor, но се чудех дали някой тук има впечатления от него? Без деца сме, държим на чистотата, храната, отношението  Simple Smile Предварително благодаря   bouquet

Погледна ли Клуб Тюрбан:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g609056-d615933-Reviews- … Aegean_Coast.html
По-евтин е от Аквата, но е много хубав хотел, с чудесни отзиви, много озеленен и с красиви уютни вилички. Ние заложихме на другия хотел от веригата - Мармарис Палас.

# 497
Здравейте  Peace  Ще даваме капаро в понеделник за хотел AQUA , Мармарис, от 15 юни. Хотелът има висок рейтинг в TripAdvisor, но се чудех дали някой тук има впечатления от него? Без деца сме, държим на чистотата, храната, отношението  Simple Smile Предварително благодаря   bouquet

Погледна ли Клуб Тюрбан:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g609056-d615933-Reviews- … Aegean_Coast.html
По-евтин е от Аквата, но е много хубав хотел, с чудесни отзиви, много озеленен и с красиви уютни вилички. Ние заложихме на другия хотел от веригата - Мармарис Палас.

Да, гледахме го   Hug той, Аква и Марти Ла Перла бяха нашите топ 3 , но мъжът ми хареса Аквата най-много  Laughing

# 498
И Аква и Марти са в Ичмилер- квартал на Мармарис. Всичко зависи от изискванията ви, но от трите изброени като зеленина, пространство, Тюрбан е най-добър. Другите два са по-луксозни като помещения. Аз бих избрала Тюрбан.

# 499
И Аква и Марти са в Ичмилер- квартал на Мармарис. Всичко зависи от изискванията ви, но от трите изброени като зеленина, пространство, Тюрбан е най-добър. Другите два са по-луксозни като помещения. Аз бих избрала Тюрбан.

благодаря  Hug изпаднахме в дълбок размисъл Тюрбан или Аква  Joy

# 500
Хайде аз да отклоня темата на разговор (спор)  Wink и да се похваля - вече имаме резервация за Лимак Атлантис от 20.09 за 10 нощ.  newsm44 ...
Честито! Отивате в най-доброто съотношение цена-качество в Белек, веднага след фаворита Voyage Belek (и Maxx Royal Belek). Peace

# 501
благодаря  Hug изпаднахме в дълбок размисъл Тюрбан или Аква  Joy
Според отзивите твърдо Аква.  Peace

# 502
Хайде аз да отклоня темата на разговор (спор)  Wink и да се похваля - вече имаме резервация за Лимак Атлантис от 20.09 за 10 нощ.  newsm44 ...
Честито! Отивате в най-доброто съотношение цена-качество в Белек, веднага след фаворита Voyage Belek (и Maxx Royal Belek). Peace

Почивала ли си в тези двата хотела?

# 503
Аз съм почивала във Воаяж Белек 2011 и тази м.май.Най-добрият според мен. Почивала съм и в Амара долче вита.

# 504
  • София
Здравейте,
да попитам - в каква валута се пазарува и плаща в хотелите? Официално те са си в лири, но дали се позволява плащане в друга валута в хотелите, примерно? По пазарите и магазините - предполагам само в лири? Благодаря!   Simple Smile

# 505
Ние никога не обменяме, всичко си плащаме в евро, приемат и долари  Peace

# 506

Не, засега (мечтая си скоро да се получи Praynig), но те са несменяеми водачи по рейтинг (отзиви) в tripadvisor.co.uk. Сравнявам отзивите и цените за тях и отзивите и цените за Лимак Атлантис - при почти еднакво добри отзиви, цените на Лимак са доста по-ниски (поносими).
Засега мнението ми е чисто аналитично.  Simple Smile

# 507
  • София

Не, засега (мечтая си скоро да се получи Praynig), но те са несменяеми водачи по рейтинг (отзиви) в tripadvisor.co.uk. Сравнявам отзивите и цените за тях и отзивите и цените за Лимак Атлантис - при почти еднакво добри отзиви, цените на Лимак са доста по-ниски (поносими).
Voyage Belek и Maxx Royal Belek са нива над Лимак Атлантис. Това, че имат близък рейтинг, не значи, че хотелите са близки по това което предлагат, а че клиентите които ги посещават са харесали съотношението цена качество. Често има хотели 3* с рейтинг около 9, но това не ги прави пет звездни. Лимак Атлантис за мен е хотел от среден тип педтзвездни. Maxx Royal Belek има и голф игрище, за Voyage Belek - не помня, и това, че не играем голф и не ни трябва игрище си е наш проблем, но тази "екстра" също влияе на цената.

# 508
  • Beyond the stars
Здравейте,
да попитам - в каква валута се пазарува и плаща в хотелите? Официално те са си в лири, но дали се позволява плащане в друга валута в хотелите, примерно? По пазарите и магазините - предполагам само в лири? Благодаря!   Simple Smile

Евро и лири носим, няма проблем да се плаща и в долари,че дори и в лева  Laughing

# 509

Като почивала в Макса мога да заявя с чиста съвест, че рейтинга му е превишен. Като инфраструктура е супер, изключвам лошото строителство (нас ни валя дъжд, обилно, в стаята направо върху леглото), но обслужването и храната са посредствени и изобщо не отговарят на цената и на амбициите йм да са един от топ хотелите.  Naughty

Относно рейтинга, често хората, според моите наблюдения, не признават дори пред тях самите че хотелът не е толкова добър или са заблудени от лъскавато или белите ръкавици на иначе некадърни сервитьори. Турция не е скъпа дестинация и това се отразява и на публиката (не го казвам изобщо с лошо, нали и аз почивам там  Mr. Green) - хора, които не биха могли да си позволят престой в подобен хотел в друга дестинация, се задоволяват по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт