На море в Турция - тема 29

• 80 728
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
За всички които се интересуват от цени на екскурзиите предлагани в Мармарис ето един сайт http://www.dailyexcursionsmarmaris.com/ 

# 661
благодаря на всички за изчерпателните отговори, ние миналата година бяхме и на Далян -каунос, и рак ядохме/ перфектна екскурзия, препоръчвам с 2 ръце, ако мога и с 3  newsm78 Mr. Green Stop, и на Клеопатра/ която пък екскурзия ме очарова истински с красотите на Турция/, бяхмер и на Памуккале. На Родос пък не мислим да ходим, просто е малко свободното време, ефес- много дълга ще се очертае,така че останаха островите и много ми се иска да отидем на селския туризъм/ ако някой има впечатление нека да каже...

# 662

Земетресение в Анталия. В района на Анталия югозападна Турция е имало земетресение със сила четвърта степен по Рихтер.

# 663
И от мен едно питане. Преди се коментираше че при пътуване със собствен транспорт който обаче е фирмена кола се изважда легализиран превод на пълномощното. Питането ми обаче е следното- в това пълномощно къде от недоглеждане къде от незнание е вписана личната карта на шофьора а не паспорта. Сега според вас трябва да ли да вадя ново пълномощно.
При нас пълномощното е направено по ЕГН, защото го има и в личната карта и в паспорта. Освен това ЕГН-то е постоянна информация, а номерата на личната карта и паспорта са променлива. ако следващата година си сменяш паспорта ново пълномощно ще трябва да се прави. Хубаво е пълномощното да бъде безсрочно, за да не се подновява при всяко пътуване.

# 664
  • София
Eй, за това не се замислих, че само по ЕГН-то може, ама всички примерни пълномощни бяха с номера и на личната карта, иначе и ние го направихме безсрочно, ама сега след 5г. трябва ново да правим  ooooh!
Добре, че личните карти са ни пресни от есента.

# 665
Въпрос към ходилите на екскурзия до Памуккале- колко време е пътуването с автобус от Мармарис до Памуккале? На разни карти из гугъла го дават 5 часа в едната посока, толкова ли е наистина?

# 666
vnv Ние с бусчето го направихме около 3,5 - 4 часа две спирания: до Мула и до Денизли

# 667
Eй, за това не се замислих, че само по ЕГН-то може, ама всички примерни пълномощни бяха с номера и на личната карта, иначе и ние го направихме безсрочно, ама сега след 5г. трябва ново да правим  ooooh!
Добре, че личните карти са ни пресни от есента.
Щом има ЕГН в пълномощното, няма значение дали е вписан номер на паспорт или лична карта. Сравнява се ЕГН.

# 668
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Оглеждам се за почивка в Турция за нас и 2-те ни деца. Как организирате нещата - с туристическа агенция или директно резервирате в хотела?
Ако с агенция е по-добрия вариант може ли да ми предложите читава такава с офис в Пловдив   bouquet

# 669
змейковица пробвай с турс клуб и ориент
тези две и още няколко агенции предлагат най-добрите оферти за турция

# 670

Земетресение в Анталия. В района на Анталия югозападна Турция е имало земетресение със сила четвърта степен по Рихтер.
Е, има де. Та то в тези райони винаги си има.....риск печели-риск-губи, нали затова са ни толкова изгодни офертите  Wink

# 671

Е, има де. Та то в тези райони винаги си има.....риск печели-риск-губи, нали затова са ни толкова изгодни офертите  Wink
Аз яка не бях паника .....нямаше да бия толкова път  и щях да си почивам на Принцовите острови.......амааааааа

# 672
то на принцовите острови плаж има ли
бяхме на боюк ада , но плаж не видях  newsm78

# 673
  • София
Да има плаж и на Буюк Ада също. Peace Явно не сте стигнали до него.

# 674
Да има плаж и на Буюк Ада също. Peace Явно не сте стигнали до него.
Предлагат ли се почивки ? Не съм срещала предложения.

Общи условия

Активация на акаунт