МАШИНА ЗА ХЛЯБ-54-та тема

• 68 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ванче, добре дошла в отбора на "Мърфи Ричардс" ! От вчера и аз имам машина от тази марка, но друг модел.

Благодаря!
Отдавна мечтая за нова машина,защото стария изстрадал Северин се счупи, много се чудих,но в момента в който я видях ми легна на сърце. А какво тесто прави - уникално!
Още не съм правила хляб,но и това ще стане в най-скоро време. Simple Smile

# 166
Манго, какъв ти е хляба ?
Аз направих успешно постна питка и после правих и от пълнозърнесто брашно(т.е. от такова смляно пред мен от семена ) установих, че на децата им е много лесно и интересно да хапват малки кръгли питчета  Wink

# 167
http://www.technomarket.bg/products/09129032/philips-hd-9015-30
Някой ще ми каже ли отзиви за тази хлебопекарна.Първа ще ми е.

# 168
като за първа машина ми се струва скъпичка. вземи си евтина. тъкмо ще видиш как се работи с такава машина , какви са и + и - ,  та при следващата покупка да знаеш какво ще ти върши работа. отделно ако се прецака загубите ще са по-малки.  Laughing

# 169
  • Бургас
Бонго е старейшина в темата и сигурно е прав.
Аз ползвам хлебопекарна от началото на годината и след консултации взех Филипс, но друг модел.
Нямам оплаквания - т.е. препоръчвам  Simple Smile

# 170
Благодаря за мненията.Преразгледах избора си.Спрях се на Мулинекс
за 160лв.В момента не мога да пусна линк.600вата е.Това добре ли е като
мощност?И прави 2 вида хляб-700 и 900 гр.

# 171
  • София
И аз да попитам - има ли значение мощността за времето за приготвяне?
Логично е по-мощната да пече по-кратко, но така ли е наистина?

Бонго, такава ми е рецептата за 1 кг хляб, изпечен е около 0,93 г

# 172
ако печеш за по-кратко време много вероятно е хляба да изгори отвън докато се изпече отвътре. според мен мощността на реотаните е почти еднаква. важното е да се достигне и поддържа определена температура и след това се изключва. мощността най-вече е за ел.двигателя който задвижва перките. ако е по-мощен по-лесно ще се справи с тестото. ако не е тогава се появява проблем с месенето - особено при козунаците. мисля че е споменавано как някои са  подпомагали  двигателя.

# 173
Искам да направя тесто за питка, което ми се налага да замразя за няколко дни, понеже ще го ползвам по- късно, а няма да имам при мен машина и затова. Мисълта ми е дали да не пусна само омесване, да го извадя преди да е втасвало и да го замразя, а после да го оставя след размразяването да втасва- това ли е варианта ?

# 174
  • Балчик
Искам да направя тесто за питка, което ми се налага да замразя за няколко дни, понеже ще го ползвам по- късно, а няма да имам при мен машина и затова. Мисълта ми е дали да не пусна само омесване, да го извадя преди да е втасвало и да го замразя, а после да го оставя след размразяването да втасва- това ли е варианта ?

Това е. Peace

# 175
Здравйете,
Искам да закупя хлебопекарна но не разбирам много, някой може ли да ми помогне?
За момента съм се спряла на това:
http://prodavalnik.com/nov-multifunktsionalen-ured-za-gotvene-ch … antsiya-i39831251

# 176
Досега никой в темата не е споделял, че ползва такава машина (мултифункционална). Прави ми впечатление, че прави малък хляб. За сам човек става. Ако си я купиш, сподели после. Simple Smile

# 177
  • София
Досега никой в темата не е споделял, че ползва такава машина (мултифункционална). Прави ми впечатление, че прави малък хляб. За сам човек става. Ако си я купиш, сподели после. Simple Smile
Алис,това е реклама, някой е решил да си рекламира стоката.Това е мултикукър, сигурно може да пече, но не и да меси, изгледах клипчета с това име.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 18:53 от Тайна

# 178
Аха, помислих си го  Wink.

# 179
  • София
Аха, помислих си го  Wink.
Беше пуснато на няколко места.

Общи условия

Активация на акаунт