Складове за нови дрехи на едро във Варна

• 6 590
  • 3
  •   1
Отговори
  • край морето
Здравейте, дами!
Имам намерение да си отворя малко магазинче за спортно-елегантни младежки и дамски дрехи. Само че на дневен ред идва въпросът от къде мога да намеря качествена стока на сносни цени. Предпочитам стоките да са български, турски, италиански. Понеже до сега не съм се занимавала с търговия не знам къде във Варна има складове или магазини, които продават нови дрехи на цени на едро. Ще бъда много благодарна, ако някой, който вече е минал по този път, сподели мнение и даде насоки.    bouquet

# 1
За Варна не знам, но бих те посъветвала да се разходиш до Русе - разстоянието не е много, а там се шие голяма част от конфекцията в България и още по - голяма част от ишлеметата. Разходи се в райно наспирка Чайка - там са повечето магазинчета на шивашките фирми и на повечето места можеш да договаряш директно. А можеш да обиколиш и големите производители - БТБ, Месалина, Арда, Данини...

# 2
  • край морето
atenan, много благодаря за насоките newsm10! Ще се възползвам и ще проверя тези магазинчета на спирка Чайка. И продължавам да търся и други места междувременно.

# 3
не открих друга тема и затова подновявам тази  Simple Smile
да попитам и аз за складове във Варна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт