Зъбно-челюстен /лицево-челюстен/ хирург!Помогнете

• 1 170
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!От малка имам проблем със зъбите.Много рано са се появили , в следствие на което започнали да падат.
Проблемът ми се изразява в това , че от миналта година реших да оправя , това което е останало от зъбите ми./счупени , равалени/В резултат на дълги години немърливост се оказва , че венецът ми е прорастнал и е заел празните места от липсващите ми зъби.Оказва се , че е невъзможно да ми се сложи мост , тъй като няма място и постоянно ще пада.Казаха ми , че трябва да намеря зъбно-челюстен хирург , който да промени захапката / тъй като тя също се е смъкнала - горните зъби напълно припокрива долната челюст/ който да изгради и новите ми зъби.Аз съм от Русе на 22години.Търся специалисти в тази област в момента.Страхувам се , защото това не е шега работа.Моля , ако някой от вас има наблюдения , да сподели мнение .Много объркана съм.Чаках до сега , защото нямах финансовата възможност , да поправя това , което дълги години не ми дава да се усмихвам и да се храня нормално.

# 1
  • София
Ами потърси във твоя град. В нета е пълно, ето пример - "Лицева челюстна хирургия" има вече към хуриргичното отеделение на "МБАЛ – Медика", работи с направление по здравна каса.
Да, не е шега, но се надявам да си здравно осигурена.

# 2
Знам единствено доцент Джоров, но не е правил нищо върху мен, за да го препоръчам от личен опит, индиректни са ми впечатленията, че си разбира от работата.

# 3
Ако ти се пътува до София и ти се дават пари, с две ръце ти препоръчвам д-р Полихронов. Съмнявам се, че има по-добър. Работи в Стоматологията, но обикновено препраща към частния си кабинет. Вероятно твоя случай няма как да мине по каса. Обади му се, в нета има телефони, ще ти даде някакъв ориентир за цени и процедури. Взема повечко от колегите си, но си струва.

Общи условия

Активация на акаунт