БИО / органична и натурална козметика - 4

• 110 950
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Да, ако се маже с истински слънцезащитен крем с филтри, като го нанася редовно и в достатъчно количество, няма да изгори. Изпробвано е в планината много пъти.

# 121
  • Добрич
Да си пише каквото си иска. Този екземпляр изобщо не ме интересува. Още като влязох в темата и нищо умно не прочетох от него, а само заяждания. Такъв човек за мен не е полезен, ако ще и да знае много неща.
Открила съм компетентен човек, който ме консултира относно козметики и съм му много благодарна.
 Peace
Намесих се, защото преди години в друга тема имах първоначално същия негативизъм към постовете му.И точно като теб реагирах, че ако ни третира като глупачки, не ни е полезен.Не съм му адвокат: ).Повтарям се, но ако се преглътне грубостта му може да се научи много от него. Такива форуми са място за обменяне на знания, опит и лични наблюдения. Аз поне се замислям над всичко,затова и чета тук.И например от личен опит мога да кажа, че за моята мъртвешки:) бяла кожа не е измислен продукт, който да ми позволи да се пържа цял ден на плажа.

# 122
Здравейте ! Къде да се обърна относно действителното съдържанието на козметичен продукт и превода му на  български език ?

# 123
Миналата година си взех слънцезащитен крем http://shopthebest.eu/product/4111/eco-cosmetics-bio-slantsezash … spf-30-75-ml.html 50-ти фактор.
За мен специално - несполучлив избор.Кремът почти не попива и лъсвах, като тиган на месечина.Има лек цвят, който за по-светли кожи и използването му през есенно-зимния сезон е да речем приемлив.За лятото обаче според мен не става.Единственото, което ми хареса в него е ароматът.

# 124
Здравейте ! Къде да се обърна относно действителното съдържанието на козметичен продукт и превода му на  български език ?
Продуктите предлагани на българският пазар трябва да имат превод на български език /съдържание, дейстие и начин на използване/.За другите, предлагани в чуждестранните сайтове, използвай гугъл преводача.

# 125
С риск да бъда сдъвкана  Wink...имам въпрос за слънцезащитните кремове. На доста места чета за цинковия оксид като слънцезащитно средство/видях го и в състава и на няколко  органик кремчета+ различни масла/. Та в тоя ред на мисли, нали крем Здраве е с основна съставка цинков оксид?
 Дали не е по-добре да си го ползвам него, така или иначе...нито един от кремовете които съм купувала години наред не ме предпази от петната...които пък зимата си изчезват сами.

# 126
Различно е процентното съдържание, мисля.

# 127
  • Варна
Аз пък искам да попитам дали някоя от вас е използвала био серум. Трябва ми продукт, който нанасям преди дневния или нощния крем...да попива бързо и да подхранва. Взех си алоето от зоя, но като ефект не е това, което очаквах. Наистина попива мигновено, но имам чувството, че не е достатъчно за кожата ми  bouquet

# 128
Аз пък искам да попитам дали някоя от вас е използвала био серум. Трябва ми продукт, който нанасям преди дневния или нощния крем...да попива бързо и да подхранва. Взех си алоето от зоя, но като ефект не е това, което очаквах. Наистина попива мигновено, но имам чувството, че не е достатъчно за кожата ми  bouquet

Използвам вече трета опаковка от флуида на Nuxe - Nuxellence Jeunesse като серум преди крема. Не е класифициран като био, но е с отличен състав, с почти 90% съставки от растителен произход. Няма мигновен "уау" ефект, но в дългосрочен план дава резултат.  Почти не се усеща на лицето и според мен не е самодостатъчен. Ето по-подробно описание: В момента в enzo е 62лв.  От ebay uk с доставката ми излиза 55лв най-много.

# 129
  • Варна
Letsgo, много благодаря   bouquet Задължително ще се прочета за него.

# 130
Jorjeta, аз използвам това . Нещата им са много хубави.
http://www.livenative.co.uk/shop/article_05EBSM20/ESSENTIAL-BEAU … aid%3D05EBSM20%26

# 131
  • София
Здравейте!  Hug Ще ме опътите ли от къде е най-евтино да си поръчам Badger? Търся си слънцезащитен.   bouquet

# 132
 Hug http://www.iherb.com/search?sug=badger&kw=badger&rank=1#cid=494&p=1
В iherb badger са на най-приемливи цени  Peace

# 133
  • София
 ooooh! Ми как не се сетих да погледна там. Мерси!   bouquet

# 134
Здравейте.

Извинявам се ако вече е дискутирано. Някой ползвал ли е този слънцезащитен крем на Pure Nuff Stuff? Не съм ползвала нищо на тази марка,а ми предстои моренце и се чудя какво да си взема Simple Smile

http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7%D0 … %D0%BC%D0%BB.4044

Общи условия

Активация на акаунт