БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 174
  • 786
  •   1
Отговори
# 375
Аз чувам добри отзиви за серията за атопична кожа на Weleda (лилавата)

# 376
Аз чувам добри отзиви за серията за атопична кожа на Weleda (лилавата)
Да, Веледа ги пропуснах, както и Д-р Хаушка... Но видях, че Веледа са включили Ланолин, мислех, че понеже е от животински произход не би трябвало да се ползва, но явно ми е била стара информацията. Също и пчелния восък.
Тук основната и важна цел е да се оклузира бебешката кожа и да не се изпарява вода. Не четете обаче българската версия на сайта на Веледа, лош превод.
До годинка, годинка и нещо бебето има суха кожа, и много се дразня на поставяне диагнози "атопична"! Едно е нормалното състояние, болестите са съвсем различно нещо!

# 377
Благодаря за информацията!

# 378
И аз благодаря за информацията, ползвам основно Веледа за моето бебе и винаги е успокояващо да чуеш още някое и друго положително мнение. Simple Smile
Скрит текст:
Впрочем сещам се да благодаря и на педиатърката, че не нарича кожата му "атопична", а просто суха.  Laughing
Много съм доволна и от BabyLove, знам, че не са био, както пишете и вие, но нещата, които съм ползвала, много добре се отразяват на детето, а и цените им са добри, според мен.

# 379
Включвам се тук, за да благодаря на CI за негов съвет именно по въпроса за детската кожа. Безценно се оказа мехлемчето с невен, с което започнах да мажа дъщеря ни, която уж беше с атопичен дерматит.  Simple Smile
CI   bouquet

# 380
Включвам се тук, за да благодаря на CI за негов съвет именно по въпроса за детската кожа. Безценно се оказа мехлемчето с невен, с което започнах да мажа дъщеря ни, която уж беше с атопичен дерматит.  Simple Smile
CI   bouquet
Според мен болест е отклонение от здравословната норма, а всички бебенца имат суха кожа, т.е. това е нормално за тях. Както е нормално да имат алергия от пчелен мед. И доста други работи. Ама за тях не се говори, че са болестни състояния, нали?
Отделно по този казус имам и личен опит Simple Smile

# 381
  • гр.София
И аз да похваля новата серия на Веледа създадена специално за атопична кожа (серия с бял слез).
Много ни помогна също А - ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР- ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ и Uriage LAVANTE  БЕБЕШКИ ПОЧИСТВАЩ КРЕМ, но те не са БИО до колкото знам.

# 382
  • гр.София
Peace Подкрепям с две ръце  Peace А опаковките им са такива, защото продукцията се изнася главно в САЩ. Доста ми похвалиха и крема против бръчки. Все още се чудя дали да го купя. Вие имате ли впечатления?
Аз ползвам дневният и съм много доволна,имам ревю и в блога за него Simple Smile
Благодаря! Омазнява ли кожата? Аз съм със суха кожа и за това се колебая между този против стареене и дневния възстановяващ?   bouquet

# 383
  • София
CI багодаря за отговора,но детето е с атопична кожа и досега ползвахме Bioderma,искам да мина на био козметика,т.к.аз ползвам такава.Алверде са с много ниско ниско качество,ползвала съм доста техни продукти и съм доволна само от 2 от тях,Baby love не са лоши,но не са био.Би ли препоръчал нещо за атопична кожа от био козметиката?

Защо Алверде да са козметика с ниско качество - съставките им не са добри ли? Цената е ясно, че е ниска.
Аз също бях купувала на моето дете Bioderma Atoderm Preventive, но без да разбирам особено много от състав, този крем не е с най-добрия, като започнем с минералното олио. А цената му е 4 пъти по висока от тази на Алверде примерно.

# 384
CI багодаря за отговора,но детето е с атопична кожа и досега ползвахме Bioderma,искам да мина на био козметика,т.к.аз ползвам такава.Алверде са с много ниско ниско качество,ползвала съм доста техни продукти и съм доволна само от 2 от тях,Baby love не са лоши,но не са био.Би ли препоръчал нещо за атопична кожа от био козметиката?

Защо Алверде да са козметика с ниско качество - съставките им не са добри ли? Цената е ясно, че е ниска.
Аз също бях купувала на моето дете Bioderma Atoderm Preventive, но без да разбирам особено много от състав, този крем не е с най-добрия, като започнем с минералното олио. А цената му е 4 пъти по висока от тази на Алверде примерно.
за мен Алверде са си доста прилични продукти, и са натурални.

# 385
Алверде имат доста качествени неща, но аз ги избягвам поради една причина - алохола. 99% от нещата им съдържа алкохол и ми изсушават кожата, макар тя въобще да не е суха...

# 386
Чудех се дали да взема крем против подсичане на Alverde или на Babylove и в крайна сметка избрах Babylove, после ще пиша отзиви. Simple Smile

# 387
  • Sofia
А какви отзиви имате за козметиката за лице на Натура Сиберика?
За шампоаните прочетох само добри отзиви и вече си поръчах, но не откривам мнения за кремчетата за лице  Peace
Ако някой е ползвал, моля да сподели впечатления за действието и състава на продуктите. Конкретно загледах серията с хайвер и белуга.

# 388
  • София
Имам серума с хайвер и общо взето съм доволна. Използвам го или само вечер, или ако няма да излизам през деня, защото ми е тежък и след него няма начин да се намажа и с крем. Черен е на цвят, но не оцветява. За мазна кожа не съм убедена, че е подходящ. Аз съм с комбинирана.
Състава не мога да ти го кажа, защото на флакона няма означено нищо, а кутията отдавна изхвърлих. Вероятно може да го намериш в нета.

# 389
Имам серума с хайвер и общо взето съм доволна. Използвам го или само вечер, или ако няма да излизам през деня, защото ми е тежък и след него няма начин да се намажа и с крем. Черен е на цвят, но не оцветява. За мазна кожа не съм убедена, че е подходящ. Аз съм с комбинирана.
Състава не мога да ти го кажа, защото на флакона няма означено нищо, а кутията отдавна изхвърлих. Вероятно може да го намериш в нета.
ами няма го в нета... Дайте да видим, че ми е много съмнително.

Общи условия

Активация на акаунт