БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 024
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
Letsgo защо така пресушаващо  newsm78 моята и без това е леко суха,не търся такъв ефект
Този съм харесала.

и оттук
Скрит текст:
[/color]

# 616
  • София
Този на Khadi звучи добре, бих пробвала. Бях поръчала няколко натурални сапуна от Англия, на Анита Грант, но не ми допадат, оставят някакъв мазен слой върху косъма, иначе правят хубава пяна. Keune so pure препоръчвам за натурални шампоани, миришат на етеричните масла в тях и цената е приемлива за толкова пречистени продукти.

# 617
Кеune  само от салон ли мога да си купя?Гледам,че го няма в рибата.
Този на Кхади звучи супер да.

# 618
  • София
Има ги в Arlen.bg.

# 619
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet искам да попитам какво ще кажете за състава на този ш-н  http://www.iherb.com/Acure-Organics-Shampoo-Moroccan-Argan-Stem- … l-oz-235-ml/40492.Преди няколко месеца го бях пробвала и доста ми хареса ефекта от него .

# 620
Серпентин,златна си   bouquet

# 621
На Khadi скоро ми свърши този с амла за блясък. Наистина беше страхотен, но както е казала Letsgo понякога може да действа леко пресушаващо. В банята оплита косата (точно като след миене с хума, амла и тем подобни натурални прахообразни), но като изсъхне косата това се оправяше, а и аз никога не оставах само по шампоан, винаги слагах маска/балсам. И аз исках да пробвам този с роза, но засега ще почакам.

# 622
На Khadi скоро ми свърши този с амла за блясък. Наистина беше страхотен, но както е казала Letsgo понякога може да действа леко пресушаващо. В банята оплита косата (точно като след миене с хума, амла и тем подобни натурални прахообразни), но като изсъхне косата това се оправяше, а и аз никога не оставах само по шампоан, винаги слагах маска/балсам. И аз исках да пробвам този с роза, но засега ще почакам.

А маска/балсам пак ли на Khadi и ако да как точно я ползваш ?

# 623
Линда и аз ще почакам, че да свърши това,което имам.А и както казах, с моя скалп доста със страх подхождам кък какъвто и да е шампоан.Така, че засега ще съм си на Юсерина.
Ще пробвам да мина на натурални шампоани,защото много ми е интересно дали ще ми се отразят добре и дали ще ми помогнат със чувств.скалп,но засега ще поизчакам и ще пробвам по-скоро So pure-и той нали е пречистен и с хубав състав.Просо искам да не си мия с химии косата,а с нещо по-натурално.

# 624
mondi, маски и балсами слагах професионални, стараех се да са с по-изчистен състав.

Мис Бингли, Кхади е по-изчистен, всъщност изцяло натурален състав, сертифицирани са. Keune so pure не е, няма сулфати, парабени, силикони, но има някоя и друга химична съставка (което не е лошо де, някакви кондиционери мисля) но при всички случаи не се вписва в тази тема на форума.

# 625
Какво мислите за състава на шампоаните на L'Angelica?

# 626
Miss_Bingley, не знам защо така се получава с натуралните шампоани. За разлика от Линда при мен положението не се оправяше напълно с маска/балсам. Има един шампоан на Алверде против косопад. Той ми беше ок. И майка ми много го харесва, а тя е с хиляда алергии. Евтин е, за проба си струва.
Скрит текст:

# 627
Някоя от вас пробвала ли е био молив за очи и спирала , доволни ли сте и от къде се сдобихте с тях Simple Smile благодаря

# 628
Пробвала съм спирала от iherb.com. В момента не мога да я покажа, че съм през телефона и ми е трудно ровенето, но можеш да ги разгледаш. Доволна бях, беше с някаква джъмбо четка за обем. Добре се справи, не видях разлика от другите спирали.

# 629
  • София
Не са всички сулфати еднакво вредни, говорят предимно за вредата от SLS и SLES - натриевият лаурил и лаурет сулфат. 
Явно не е така - разрових се и попаднах на много чуждестранни статии, които казват, че напр. sodium coco sulfate не е по-различен от sodium lauryl sulfate. От този линк си направих табличка за "добрите" и "лошите" съставки - http://www.wikihow.com/Determine-if-a-Hair-Product-is-Curly-Girl-Approved .

Препоръчайте рол-он, от който наистина сте доволни Praynig Скъпички ми се виждат Санте - между 16-19 лв. .. Взех си спрея на Алверде с лайм - ами нищо не прави.... Някой да е ползвал този на Биофа: http://www.balevbiomarket.com/rolkov-dezodorant-s-ekstrakt-ot-greipfrut.html ?

Давам отзив за шампоана за честа употреба на Bentley Organics с разни цитруси - на моята мазна и тънка коса се отразява много зле. Ззаплита я, прави я съвсем без обем, а и като я измия вечерта до сутринта вече е леко мазна в корените.

Общи условия

Активация на акаунт