БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 187
  • 786
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
И за мен има смисъл , просто изказа Ви е по-рязък и това не се харесва на всеки  Hug

# 331

От бг производителите съм пробвала само Phytocode и не съм доволна от нито един от продуктите им. Всички ги хвалят и са доволни, само аз не  Mr. Green.

Само от маската за коса съм горе-долу доволна.Последно реших да пробвам балсамът им без отмиване, но останах разочарована.

# 332
 Всичко, което имам на двете марки - Bellapierre и Lily Lolo е с изцяло минерален състав. По-натурално от това за мен няма. Simple Smile
Възможно е да има продукти, които съдържат и друго, но аз не съм попадала на такъв. Не използвам и целия асортимент.
За мен са по-добри от Avril, Benecos, Alverde и други, които се водят Био.  Wink

# 333
Благодаря за предложенията ви Aldora i Adrianiii. Ще се възползвам от тях. Ако и други се сетят за безцветна натурална спирала за очи, моля да споделят.
Иначе си взех течен део кристал:
http://www.zoya.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D … %D0%BC%D0%BB.3126
Ползвала съм го само на чиста кожа- върши си работата, не цапа дрехите, но и няма аромат. Та затова си търся и подобен део / без значение дали ще е спрей, рол-он или стик, само да не е камък/ със свеж аромат, който да не оставя бели следи по дрехите или поне щетите да са минимални Simple Smile)
И да попитам за отзиви за дезодорантите на Urtekram- често им хвърлям по-едно око.

Здравей има и на Санте

# 334
Момичета от кои масла на Алтея Органик сте доволни?

# 335
  • Sofia
От маслата на Алтея аз съм ползвала Шипково, Жожоба, Кайсия, Бадем, Лавандула, Хвойна и Розмарин. Вземала съм и Розова вода АЛБА и околоочен крем. На мен ми харесват и като цяло мисля, че правят добри продукти (за мен са по-добър вариант от Икаров или Ривана  Peace) И все пак е важно да прецениш точно кои масла ти трябват Simple Smile

От известно време срещам в он-лайн пространството бълг. козметика Arbu, но не намирам отзиви. И понеже ми трябва отново кремче за очите, та мислех да пробвам техен. Моля, ако някой е ползвал тяхна козметика за даде отзив. А тези които разбират от състав, моля да коментират.
Това е състав на крем за околоочите за 30+, в описанието пише, че хидратира и намалява подпухналостта. Дали ще свърши работа за първите фини бръчици около очите?
 Вода, слънчогледово масло*, кокосово масло*, цетеарилов алкохол и коко глюкозид, стеаринова киселина, цетилов алкохол, глицерил стеарат, глицерин, екстракт от елда*, екстракт от зелен чай*, каприлик/каприк триглицерид, феноксиетанол, етилхексил глицерин, растителна гума, токоферол, натриев фитат, натриев хидроксид.
*Съставки с органичен произход ** Алергени

# 336
Писали сме за тях, не стават. На Cattier околоочният крем е много добър.

# 337
  • Sofia
Благодаря за бързия отговор.
Този крем ли имаш предвид:

# 338
Да, същия.

# 339
  • Варна
Поръчах и получих балсам за околоочната зона на Dr. Hauschka. Първите ми впечатления са за добро подхранване, но е гъст и попива трудно и вероятно ще го ползвам само вечер.
И мирише доста на рози - от онази специфична миризма, характерна за био продуктите с такова съдържание.

# 340
Препоръчвам силно околоочният на Алтея органикс,имам ревю в блога ми ако някой се интересува Simple Smile

# 341
Поръчах и получих балсам за околоочната зона на Dr. Hauschka. Първите ми впечатления са за добро подхранване, но е гъст и попива трудно и вероятно ще го ползвам само вечер.
И мирише доста на рози - от онази специфична миризма, характерна за био продуктите с такова съдържание.
Много харесвам продуктите на Хаушка,ползвала съм вече доста от тях и съм супер доволна.

# 342
От маслата на Алтея аз съм ползвала Шипково, Жожоба, Кайсия, Бадем, Лавандула, Хвойна и Розмарин. Вземала съм и Розова вода АЛБА и околоочен крем. На мен ми харесват и като цяло мисля, че правят добри продукти (за мен са по-добър вариант от Икаров или Ривана  Peace) И все пак е важно да прецениш точно кои масла ти трябват Simple Smile

От известно време срещам в он-лайн пространството бълг. козметика Arbu, но не намирам отзиви. И понеже ми трябва отново кремче за очите, та мислех да пробвам техен. Моля, ако някой е ползвал тяхна козметика за даде отзив. А тези които разбират от състав, моля да коментират.
Това е състав на крем за околоочите за 30+, в описанието пише, че хидратира и намалява подпухналостта. Дали ще свърши работа за първите фини бръчици около очите?
 Вода, слънчогледово масло*, кокосово масло*, цетеарилов алкохол и коко глюкозид, стеаринова киселина, цетилов алкохол, глицерил стеарат, глицерин, екстракт от елда*, екстракт от зелен чай*, каприлик/каприк триглицерид, феноксиетанол, етилхексил глицерин, растителна гума, токоферол, натриев фитат, натриев хидроксид.
*Съставки с органичен произход ** Алергени

Аз искам да взема пореч и шипка,другите ги имам Simple Smile

# 343
  • Sofia
Препоръчвам силно околоочният на Алтея органикс,имам ревю в блога ми ако някой се интересува Simple Smile
Peace На мен също мноогоо ми хареса Simple Smile
На моята кожа действа много добре, единствено ме притесни, че след известно време започнаха да ми сълзят очите от него. Мисля, че просто беше отворен от дълго време (повече от 6 месеца) и се развали/изтече му срокът на годност. Сега се мажа със серума за очи на Алтея, добре хидратира, но засега не повлиява фините линии и тъмните кръгове (понякога се появяват)  Blush
Като цяло харесвам Алтея не само заради самите продукти, но и заради представянето - стъклени опаковки, масивни капачки, хубави кутии, релефен печат върху тях Simple Smile Много ми харесва когато има цялостно представяне на продукта и като видя, че е произведен в България  Heart Eyes
Извинете ме за отклонението  Blush

Сега мисля да пробвам кремчето на Cattier, който Lexie препоръча. За съжаление го няма в био магазинчето до вкъщи и през уикенда ще го потърся в по-големите магазини  Flutter

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 20:59 от ma6ka_

# 344
  • гр.София
 Peace Подкрепям с две ръце  Peace А опаковките им са такива, защото продукцията се изнася главно в САЩ. Доста ми похвалиха и крема против бръчки. Все още се чудя дали да го купя. Вие имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт