БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 070
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Sante мисля, че имаха такъв гел, Lavera също.
Можеж да проваш със сешоар и лак - лакове имат повечето марки  Peace

# 556
Здравейте,
Синът ми е на 6 и много иска да му правя косата "като на петелче". Посъвтевайте ме, моля ви какво да купя, за да му правя прически. Сърце не ми дава с масовите гелове  Praynig
Взех това, но не върши никаква работа. http://www.balevbiomarket.com/gel-za-kosa-za-silna-fiksaciq.html

Благодаря предварително.   bouquet

Стилизиращия гел за коса от серията на ECO. Стилизира качествено и в същото време подхранва косата.

# 557
Момичета, помня че като четох темата назад, когато се включих имаше добри отзиви и за околоочния крем на Алтея, и за този на Handmade naturals. Но евентуално дали има някоя от вас, която е ползвала и двата и да ги съпостави Praynig

# 558
Аз ги ползвах и двата,Алтея не ми хареса по две причини;много бързо си промени аромата,а това значи и свойствата,беше някак твърд и накрая го ползвах за шията.Алтея трябва да ги сменят тия бурканчета. От Хендмейд съм доволна,добро овлажнение и текстура,приятен аромат,само като се ползва през деня,трябва да се нанася по -малко количество,защото спиралата се отпечатва.

# 559
Адриани Hug хиляди благодарности за бързия отговор, че и точно по молбата Simple Smile
Принципно заради бурканчетата се опъвах на Алтея, иначе всичко тяхно е без грешка за мен. Но и от хендмейд винаги съм оставала доволна, та явно него ще взема. Crazy

# 560
Все повече се ориентирам към био и органик козметика, така че да ви следя!   bouquet

Скрит текст:
Знае ли някой дали има отделна тема за сайта lovelula.com?

# 561
Няма,а е супер сайт. Peace

# 562
И на мен ми допадна. Доставката до България безплатна ли е?

# 563
Да,безплатна е.

# 564
Супер! Благодаря, Адриани!   bouquet

# 565
  • Стара Загора
Здравейте ,бях ви питала  за този ш-н -http://explorecosmetics.com/productbg/1209
сега се включвам с отзиви.
Очарована съм  Heart Eyes, имайки предвид цената не очаквах нещо кой знае какво, но ме изненада приятно.Консистенцията му е гъста с леко прасковен цвят и билков аромат.Стори ми се не много икономичен, защото първия път не образува много пяна, което е нормално за натурален ш-н, но и косата ми беше намазана с масло в корена  Mr. Green .Втория път образува много пяна масажирах скалпа около минутка и изплакнах.Косата ми нямаше абсолютно никакво заплитане в банята Simple Smile,сложих и балсам въпреки, че можеше и без него.
Резултата беше обемна ,мека и подредена коса  Heart Eyes
Косопад нямам и незнам дали ще помага, но скалпа ми се чувстваше много добре( последно време ми е по-чувствителен, за това наблягам на био ш-ните  Grinning)

# 566
Минавам да похваля кремчетата за лице на Handmade naturals (Адриани, благодаря, от теб се реших да пробвам Hug). Взех си околоочния спешно, и покрай него и балансирания... ами разкошни са - богати, но не тежки, просто невероятно балансирани, усеща се аромата на самите суровини (особено на флоралните води), толкова натурално и чисто Heart Eyes

# 567
Здравейте, търся нещо не много често срещано, дали някой да е ползвал шампоан или масло срещу преждевременно побеляване на косата и дали  може да ми препоръчате?

# 568
  • София
Привет и от мен, дами Simple Smile
Колебая се между два био анти-ейджинг нощни крема - Nonique (от зоя.бг) http://www.nonique.de/produkte/gesichtspflege/anti-aging-nachtpflege.html
Скрит текст:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sesamum Indicum Seed (Bio Sesamöl) Oil* , Argania Spinosa Kernel (Bio Arganöl) Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Bio Sheabutter) Butter*, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Bio Mandelöl) Oil*, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed (Bio Jojobaöl) Oil*, Punica Granatum Seed (Bio Granatapfelöl) Oil*, Brassica Oleracea Italica Seed (Bio Broccoliöl) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio Aloe Vera) Powder*, Morinda Citrifolia Fruit (Bio Noni Frucht) Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Squalane, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactic Acid, Parfum**, Limonene**, Linalool**, Potassium Sorbate***, Sodium Benzoate***
и на Biokarite (от м-н Lilly) http://www.cosmeticobs.com/product-cosmetic/biokarite/anti-agein … ng-night-care-340
Скрит текст:
Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Isopropyl palmitate, Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Butyrospermum parkii butter*, Glyceryl stearate citrate, Argania spinosa kernel oil*, Brassica campestris seed oil*, Benzyl alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Xanthan gum, Stearyl alcohol, Cyathea cumingii leaf extract, Phytic acid, Sodium hydroxide, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Glyceryl caprylate, Cinnamic acid, Levulinic acid, Sodium levulinate.
 * Ingredient From Organic Farming.
Кой е с по-добри съставки според вас Praynig

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 14:26 от Mini Rebel

# 569
Здравейте, търся нещо не много често срещано, дали някой да е ползвал шампоан или масло срещу преждевременно побеляване на косата и дали  може да ми препоръчате?

не съм ползвала, но съм чела, че маслото от амла се използва срещу побеляване.

Общи условия

Активация на акаунт