Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 027
  • 538
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Малена, честито и от мен! Няма да ти казвам какно те чака, то при вас може да е различно, но е много трудно. Особено, ако няма кой да ти помага. А то като първото е ревящо и неспящо, то второто няма избор, все не може да се наспи. Поне при нас е така.  Crazy
И Ивчо прави по 10тина крачки самостоятелно, но не сме правили прощъпулник. Направо заедно с РДто. Мислим да е на двора на нашите, обаче ако е такова времето, не знам, хич няма да се съберем вътре.  ooooh!
Ивчо е 9900 гр. и 78 см, има 6 зъба, страшно е палав, катери се навсякъде, чак ми се изправят косите. А аз си мислех, че кака му е палава. Той само ходи след нея и като направи тя някоя беля веднага я копира. А аз като му показвам, че ще стане на 1 годинка не повтаря след мен.  Laughing Нищо не говори още, освен ам-ам и мам от време на време. Но аз не съм се и притеснила. Яде всичко, което му се даде. Готвя им аз, защото са с лактозна непоносимост и двамата. Опитах да му дам овче сирене и получи страшни газове и пак му го спрях. Та не знам как ще ходи на ясла, нито има ваксини, нито мога да му въведа млечните..... Tired

# 331
еехее, какво раздвижване  Simple Smile

MalenaTak - бравооо, леко бременеене.   bouquet Аз не съм се престрашила още, Д. ми спира тока  Laughing. Много е щур.

И аз подготвям кръщене и РД - наистина е много вълуващо  Heart Eyes. И уж малко гости, та май половин сватба ще стане, ама какво да се прави.

Хапва си с удоволствие ( то и килограмите си показват  Joy). Додох документите за Дк и си чакам картата и ще купя купони за юли. До тогава ще продължавам да му готвя, и от време на време пюренца.

Пуска се да ходи, вече прави 4-5 стъпки самостоятелно, но не съм правила прощъпулник още.

Мечо Пух - как сте?

Хубав следобед Hug

# 332
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте и от нас с Ивчо  Heart Eyes
На 1г без 1 седмица Ивчо е 8800, 75 см. Хапва си от МК, понякога не ще да яде основното, но го лъжа една лъжица десерт-една основно и така го пробутвам. Иначе още го кърмя само нощем 2-3- пъти, но усещам че вече май иска да се отбива. Дано  Praynig
Много е щурав-изправя се, иска да ходи, но не се пуска още, навън иска само да пълзи и да ходи. Взехме си нова количка лятна и съм мн доволна, мн е лека и се сгъва лесно Simple Smile Ивчо е подстриган, беше послушен на фризьорския стол и сега изглежда като момченце, не като бебе.

# 333
Malena, честито мила и леко бременност ти желая.  Grinning
Ще се справиш дори и да няма кой да ти помага.
 На мен баткото ми е кротък и се спогаждат с малкия, макар че мъника взе да става нахален и инат и чат пат се чува пискане за играчки. Още не лази(като разпльокана жаба е по корем), но зор да ходи като те хване за пръстите. А баткото онзи ден направо ми стопли сърцето- гушнал го и вика "бича Гого"  Laughing Heart Eyes
Мисля, че е към, 8,5кг. и 73-74см.  Хапва почти всичко, но трябва да се занимава с нещо иначе не става. За съжаление не иска грам вода и сок и постоянно е запечен, и са едни писъци като ака- сърцето ми се къса. Какво ли не пробвах вече.

# 334
Благодаря ви, момичета, за подкрепата. То няма да имам друг избор освен да се справя Wink
Иванита, пробвай да му даваш повечко плодове, особено круши, сливи, череши  и пъпеш. Моят от там си набавя повечето вода

# 335
Къде сте всички? 
Честит рожден ден на опразнувалите вече мъничета. Да са здравички,любознателни и послушни и горди родители да ги отглеждат  Hug.
В това ужасно време сме си в къщи,от което малката спи доста. Има 7 зъба вече. Говори много и разбира и показва като циркова маймунка,но от тези своенравните,които си правят номерата само когато решат. Иначе е 71см. 8кг.  Не ходи още,но и аз не я мъча ,въобще не я държа за ръце и да я водя.
Тези дни мисля да я запиша на ДК,на частната и на държавната. Не че ще и давам още,но е хубаво да имам опция и като реша ,направо да взимам,а не тепърва да записвам.
Подготвям кръщене и рожден ден и ми е едно емоционално ......леле ...1 година кога мина  #Crazy

Хайде идвайте на отчет.Запустя темата.
Милиса, в някои райони майките с месеци чакат места за държавна кухня, защото им е скъпа частната. Щом няма да позлваш редовно, взимай си от частната, там записвнае не трябва, а се заявява ден за ден Simple Smile Така и няма да се ощети мястото на другот дете за държавна кухня.  тъй си мисля поне де

# 336
  • София
Да,и аз не разбрах това със записването за всеки случай...ще плащаш пари за храна,която няма да взимаш? Може ли да я пращаш към нас-на моите грам не им стига кухнята и правя и домашна...😄

# 337
Мисля, че е към, 8,5кг. и 73-74см.  Хапва почти всичко, но трябва да се занимава с нещо иначе не става. За съжаление не иска грам вода и сок и постоянно е запечен, и са едни писъци като ака- сърцето ми се къса. Какво ли не пробвах вече.

иванита - чувала съм, че зехтина разхлабва, но в какво количество се слага в пюрето не знам  Confused. Може да попиташ педиатърката ти, какво  мисли за това. И Д. не искаше вода отначало, но опитах с леко по-топла вода (като за АМ) и се получи.

# 338
Tinn, Malena, благодаря за съветите. Давала съм тези плодове, ама резултата няма, но пак ще пробвам де. Това със зехтина не съм пробвала- ще се допитам до педиатъра.

# 339
  • София
Ау да,аз като захранвах слагах зехтин в пюрето...ставаше егати мазалото.но това след няколко дни ползване...

# 340
иванита, опитай да намалиш запичащите храни (картофи, банани, моркови и т.н.) успоредно с даването на разхлабващи. А зехтин или масло в пюрето е задължително да се слага, защото в противен случай много се запиат наистина. По няколко капки в готовото пюренце се слагат.

# 341
Честит първи празник на нашите прекрасни дечица!Да са ни живи и здрави,да растат заобиколени от обич,да изживеят едно безгрижно детство!  Tada 1swing  bigdance2

# 342
  • София
А за някои-втори Simple Smile))  Heart Eyes

# 343
Канари, да са ти живи и здрави принцесите. На хубав ден са родени.
Малена, честито и от мен. Лека бременност
Теодор проходи преди седмица. Както си седяхме на кафе в центъра и тръгна и то стабилно. Направи на няколко пъти по 20-тина крачки и до там. Вече не иска. Понякога се пуща между двама човека, ама рядко. Прощъпулник и ние ще правим с РД

# 344
  • София
Мерси Simple Smile но те бяха на 19.от тел не мига да си разкарам лентичката...така че всеки ден е рожден ден 😄 и гери проходи вчера истински-супер сладка е-изправя се и почва да щъка наляво надясно из стаята-мн е странно

Общи условия

Активация на акаунт