Ние бяхме на Пампорово 3тата седмица на февруари - не ставаше много за каране, е добре де ставаше, ама за водни ски - беше много разкашкано на всякъде, беше пролетно време - 11-15 градуса, не случихме на време, но пък много се разхождахме, на малката й беше мед
.Всичко на всичко аз карах един ден, ММ - 3. Дано поне случите на време. Весело прекарване. П.С. Къде отсядате там?

. иначе и Моят Тео всичко пъха в устат, а като няма какво да навре, се навежда напред и дъвче килима
. ...може да е от името 
хубава работа ми вършеше до сега,и тя се успокоява, но още малко и искам вече да го махам, че започва да ме дразни. Незнам още преди да имам аз самата дете, като видя проходило или по - голямо дете с биберон и ми иде да се гръмна. Не ми харесва хич. Ще видим какво ще правя, сега я преместихме в нейната стая да спи, ще изчакам за сега махането на 
.
. Мен ММ вчера за празника мн ме изненада ... нищо не ми подари
..само вечерта си взехме една бутилка хубаво вино и поръчахме храна за вкъщи и отпразнувахме празника
.
много са ми смешни такива майки,за които явно е мн.важно детето им да бъде първо преди другите и да го изтъкнат Препоръчани теми