Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 63 987
  • 538
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз за рд ще събера баби и двдовци и ще кръстим малките да отбием номера че ми е адски досадна тая традиция тъпа и после ще събера бебенцата на най-близките ми юнки на балкона.

# 91
  • Перник
Момичета Честит 8-ми март на всички   bouquet
Пожелавам ви да сте много обичани и обичащи

# 92
Честит осми март. Честит имен ден на всички, които празнуват днес. В нас е двоен празник. Довечера чакаме гости, но викам да отдъхна и да ви хвърля едно око.
Милиса, много хубава лампата. На Тео му подариха за раждането. Костенурка - прожектира звездички. Мени си цветовете, ама нещо Тео не я долюбва. Аз и не настоявам много де. Щом ревне и е на ръце. Цял ден си го разнасям. Само паякът ми е спасение за малко.
Момичета вашите бебоци лапат ли всичко? Баткото не ми е лапал АБСОЛЮТНО НИЩО. С това хлапе се виждам в чудо. Секунда невнимание и вадя нещо от устата. Уж всичко опасно съм махнала и пак намира. Прашинка да е и хоп в устата. Вчера ядох ябълка и понеже се бях опънала и не ми се ставаше и я оставих на масата. Това магаре ме издебнало и цяяяялата огризка, която хич не беше малка, навряна в устата. Само дръжката леко стърчеше

# 93
  • София
И ние имАме такава костенурка.
Пускам я на себе си -забавлява ме.
Моите от мн рано ги тренирам да си ядат всичко от земята,нищо не чистя,само леко издухвам,а ся откак и ходят,като седнат си ядат пантофите,затова смятам,че вече имат имунитет и изобщо няма за кво повече да се вторачвам в чистотата.

# 94
Пух не знаех, че сте скиори вашето семейство. Моето също сме  Heart Eyes Ние бяхме на Пампорово 3тата седмица на февруари - не ставаше много за каране, е добре де ставаше, ама за водни ски - беше много разкашкано на всякъде, беше пролетно време - 11-15 градуса, не случихме на време, но пък много се разхождахме, на малката й беше мед Sunglasses.Всичко на всичко аз карах един ден, ММ - 3.  Дано поне случите на време. Весело прекарване. П.С. Къде отсядате там?

Сега е наваляло доста сняг, дано да става за каране. Така и не запомних името на комплекса- това са къщи- двуетажни, всеки етаж е малък апартамент.

# 95
Честит 8-ми март мили мами! Много щастливи мигове, изпълнени с майчински чувства Simple Smile
Преди много не го тачех този празник, ама днес като осъзнах,че съм мама и много се разчуствах Simple Smile

И... честит имен ден на всички, които носят името Теодор, Теодора, Божидар, Теа, Дара, Тодор и... всички, които празнуват имен ден! Мисля,че сме прилично количество - бебета, мами , батковци и ..вероятно и други роднини, които не се споменават пряко:) Много здраве и късмет! Днес ние имахме голямо празнуване- малко бебе Теодорче, аз и моят баща Тодор! Събрахме се с родителите и най-близките и запразнихме стабилно! Simple Smile

sas3 , надявам се весело празнувате Simple Smile. иначе и Моят Тео всичко пъха в устат, а като  няма какво да навре, се навежда напред и дъвче килима Simple Smile. ...може да е от името  Wink

# 96
Ох, че съм шматка... ooooh!

Честит имен ден на именниците!   bouquet И честит 8ми Март! Simple Smile

# 97
  • София
Честит празник   bouquet. Много здраве и послушни и весели бебета!

Канари, твоите вече ходят ли?

# 98
Айде изпратихме гостите.
Дора, много именници у вас бре. Няма начин да не се е получил купон. А с килима здраво ме разсмя. Опасни тия хлапета
Канари, проходихте ли? Май съм пропуснала
Мечо пух, весело изкарване. Ние ходихме от 5.01 до 12.01. Никакъв сняг нямаше. Добре, че имаше изкуствен по пистите, че щеше да е страшен резил. Вървеше рекламата на Макдоналдс "почти метър сняг" ако се сещате. Колегите на моя мъж го спукали от бъзик

# 99
  • София
Не но пост искат да са прави и да ги водя.адски е дразнещо. ИнЧе номерът с проходилката минава,но само едната може давлезе вътре,а място за втора няма 😄 та Засега им спирам всячески набезите за прохождане-ако може поне до год да седят на гъза си
(Уф ся видях кво дъм написала-имах предвид,че стъпват по земята 😄 )

# 100
Канари, има едни колани, за които се връзват сещаш ли се и така ги водиш, малко като кученце ама, поне няма да се навеждаш да си напрягаш кръста (аз не съм ползвала такова ама съм виждала из мола майките).
Аз пък се радвам че моята бузанка открива все нови и нови неща.Мисля, че вече е нормално дечицата да искат да си ходят те не могат вечно да лежат, седят и мълчат, порастват си няма как.  Понякога ми е на ръцете верно, обикалям с нея стаите, малко е изморително наистина, тя прави крачки, абе направо си "пере "смело, аз я държа, но си постоява и в паяка, вече не признава бънджито, чат пат седи в кошарата си за игра там се набира на едни халки и се изправя, върви по стените й, като се придържа после се обръща да види дали я гледам и се хили като ряпа.
Милиса - вода започнах да й давам след като започнах да й въвеждам твърди храни - по съвет на частното педи. Каза че в началото ще е нормално да не пие, особено кърмените деца мн отказвали водата. И наистина в началото хич не пиеше, само се лигавеше, чешеше си зъбите, като й докато не избиха и горните. Педито каза да съм упорита и като всяко ново нещо ще отнеме време докато се научи и така 2-3 седмици може би й предлагах всеки ден между храненията. Предложих й директно с мек накрайник, не биберон - с презумпцията да няма драми после по отказването - достатъчно ми е на главата че имам да я отучвам от биберон, как ще става не ми е ясно  ooooh! хубава работа ми вършеше до сега,и тя се успокоява, но още малко и искам вече да го махам, че започва да ме дразни. Незнам още преди да имам аз самата дете, като видя проходило или по - голямо дете с биберон и ми иде да се гръмна. Не ми харесва хич. Ще видим какво ще правя, сега я преместихме в нейната стая да спи, ще изчакам за сега махането на  baby_neutral
Не знам дали сме обсъждали тук това, но искате ли всеки да напише най - полезните и най - безполезните вещи, които сме купили и ползвали/неизползвали въобще за децата, от както са се родили - мисля че ще е интересно всеки да сподели.
  bouquet

# 101
  • София
Да,ма коланите са за като ечвече могат да стоят праи стабилно,за сега още не стават.инЧе и сз на тях ще разчитам в един момент

# 102
Честит 8-ми март и Честити именници на патерица   bouquet .
Вчера се каних да пиша, ама Сами предната нощ не спа изобщо и вчера изобщо не бях на кеф, но поне резултата е 2-ри зъб избил  newsm44 . Мен ММ вчера за празника мн ме изненада ... нищо не ми подари  hahaha ..само вечерта си взехме една бутилка хубаво вино и поръчахме храна за вкъщи и отпразнувахме празника Simple Smile .
Канари не знам колко ръце ще ти трябват за две прохождащи бебета, ако до сега не си станала нинджа ... сега ще станеш.
Драма май всичко съм си ползвала .. няма такова което да не съм, а най-използвана вещ: шезлонга и активната гимнастика. Браво за самостоятелната стая .. ние мислим като се стопли да го направим това, че не ми се отоплява сега и детската.
Милиса Сами пропи вода, когато вкарах глутена и то благодарение на ММ .. той само малко нещо да се размрънка и веднага му дава вода и така свикна, но за сега пие с биберон, ама ще трябва вече да му слагам накрайник. И аз реших да пробвам малчо да заспива на играчката за кошара .. след като сподели, че ще се приспивате на лампа и снощи проработи .. да видим за напред как ще е .
Благодаря ви, за успокоенито бях изпаднал в момент на депресия, но сега съм по-добре ние също мислим да да прави кръщене за 1-то РД с роднините, а пък ще вида може да събера приятелки и деца в някой детски кът навън и с една торта Джъмбо, че това е любимият герой, за сега.

# 103
  • София
Между другото, една приятелка (по-скоро позната), майка на вече пораснали деца ми сподели, че едното и дете е проходило и проговорило на 6 месеца Shocked. За проговарянето съм склонна да повярвам - може би някакви срички да са били и тя да го смята за проговаряне, но за прохождането - според мен е абсолютно невъзможно за 6 месечно бебе.

# 104
  • София
Е да-аз пък съм скептична към "проговарянето". Извинявай,но произволните ба ба ма ма да да та та па па апа дапа и т.н. НЕ са проговаряне. В такъв случай,пуфи ми проговори на 5 Wink  много са ми смешни такива майки,за които явно е мн.важно детето им да бъде първо преди другите и да го изтъкнат

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 21:50 от Kanari

Общи условия

Активация на акаунт