Dany P именно това се прави тук - търси се инфо.

Вал ще мЪ извиняваш, ама колкото да си ми приятна, не ви ща на гости с мъжа ти и Самуил.
Ще замине зимнината за години напред

Ще замине зимнината за години напред

За кърмата имаш право, но аз си мисля, че е до дете. Моето момиче обича да си хапва и е фен на лъжицата, и сама ми показа, че иска по-големи количества "човешка" храна. Други пък ядат по-малко и си се кърмят след това. Трябва да се водим от децата

Иначе казвам,че бих я хранила само с мляко,но виждам,че има нужда и то друга храна.Междувпрочем днес мисля да взема каша.С оризова ли започнахте?
.
.
Тогава четях повече обаче и навсякъде пишеше, че се дават пълномаслени млечни продукти. И си го захраних направо с 3% кисело мляко.

. За трети е трето. И като споделих, че не искам да се включвам в спорове на тема "албуминови или казеинови млека" и има ли смисъл от козето мляко (каквото през живота си не съм вкусвала, но кратка справка в гугъл на английски ме наведе на мисълта, че ако се консумираше в нашето семейство бих го дала преди кравето, но след като аз не го консумирам и на детето не мисля да го въвеждам ) ; имах предвид че и излишно цели страници от темата да се превръщат в излишни спорове, затова поне моето участие в такива го пропускам. Но ето че в крайна сметка пак споря с някого, хем с нежелание, хем не мога да се въздържа да не отговоря ...
И само информативно , покрай бебето и ние започнахме да ядем козе и овче сирене и кис. мляко и сега купуваме само такива. Никога не е късно човек да промени някои навици
Но първите млечни, с които я захраних бяха краве, защото не се бях интересувала по въпроса предварително