Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 023
  • 538
  •   1
Отговори
# 240
Good morning!!!  Hug
Упражнения не правя, мисля че те достатъчно се движат вече. Само лек масаж вечер след баня.
За рожденния ден и аз тези дни започнах да го мисля, но със сигурност няма да дам 100-150лв за торта. Да не се чува. И аз много искам аз да я направя, но хич ме няма в тази област. Ние кръщенето ще го отложим за по нататък. Тази година ще е само рожден ден. Преди обяд с деца, а вечерта с баби, дядовци и останалите роднини. Поне за сега така го мисля.
Чакам принцесата да се събуди и излизаме на разходка!
Хубав ден на всички мамета и бебета!  1swing

# 241
Здравейте, аз само ви чета тези дни, че мога да пиша само на латиница (нещо ми е развален компа) и чакам ММ да оправи на другите хора компютрите, че да опре и до моя : "На обущаря децата ходили боси Simple Smile" .. та и моята работа.
За обувчиците аз сега съм с Беко бебе .. търсих на КК, но нямаше тогава и взех на Беко и ми харесват,но той Малчо почивка не им остава .. аз си мислех, че ще му станат малки и ще ги прибера за спомен, ама така като гледам ги скъса от носене. Ходи из площадката ..дори вече тича като го държа за ръце и постоянно преследва по някое дете, което си хареса (но най вече госпожици и все каки  Embarassed  Embarassed), но те повечето деца на неговата възраст каква игра .. само си бъркат в очите.
За гризкане съм му давала бисквити Плазмон, сухар с масло, но банан сам не иска да яде .. иначе изяжда цял банан с гризкане, но като му го дам в ръка го мачка и го размазва по стените Simple Smile Творец ще става човека Simple Smile.
AllureOS мн неприятно за обрива и дано се научи да папка Малката ... една приятелка със злоядо дете го накара да прояде като го храни едновременно с някое по ящно дете (Самуил често си хапва с нея Simple Smile ) и така като гледа другото дете и проявява интерес и си хапва ... е зор е пак, но е по-добре от нищо.
Милиса то на Лаяна май пише от 0+ и е без захар, май  newsm78 . Айй ние да не останем по назад и той си счупи зъба ( е не толкова колкото вашето зъбче), но добре му е подкосил единият край .. нямам представа къде го е счупил  Rolling Eyes .
За прощапулка все ме плашат като го гледат как тича, че трябва да започвам да мисля и да събирам вещи, ама на мен все ми се вижда рано. За РД-тоще правим кръщене, аз държа да е на Манастир и тази седмица ще ходим на два близки до Стара Загора да видим какво ще стане и къде ще решим, а иначе ще се съберем с роднини, а за приятели ще видим дали ще останат пари, че сме канени на две сватби ..едната май, а другата юли,. а юни ни е РД-то  ... така че не знам. С ММ ще ставаме професионални сватбари  married .
А иначе за разходките по цял ден сме на вън ... направо без крака останах вече.

# 242
Kanari, вчера (вторник)  следобед дали не бяхте с малките в градинката зад двореца? Аз минах по улицата и се загледах дали не сте вие, но Тео заспиваше и беше кисел, и само с гледанто си останах. Те вече са много стабилни Simple Smile

За бисквитите- най-после намерих такива, които да отговарят на моите желания- без захар, яйца и сол. След като му вкарах масло, вече стават. На holle - http://shop.biomag.bg/biskviti-za-bebeta-holle-150gr. Тео много ги хареса. Отхапва ги, а те много лесно се топт в устата и не се притеснявам много от задавяне. ( пу-пу) Само цената им е гадна Sad

# 243
Аa, за бисквитките и аз да кажа , намерих тези на био щанда във Фантастико - http://www.biokornbiscuits.com/en/product.asp?productid=20 , добре са на вкус, без захар са, на бебс й харесват, но много рядко се сещам да й давам от тях . Като водихме последно малката да спи при свекитата, й бяха купили бебешките на sweet+ , но им казахме те да си ги ядат  Laughing Не мога да се примиря с тази захар аз, стига ми че в някой от плодовите пюрета има такава, за сега мисля да я огранича колкото мога..   smile3506
Ще потърся и тези на Holle днес

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 12:25 от nag

# 244
  • София
Аууу, аз си мислех, чче Ивчо е с голямо краче, но явно не е - буйките са му 17-18. Рожденият ден ще бъде при нашите на двора, само дано да е хубаво времето и да не вали. Ако проходи дотогава, ще направим и прощъпулник. На кака му беше така в един ден. За кръщене - ние го кръстихме още като беше на 3месеца.  Grinning
Охх, каката ми е с гнойна ангина. До 3 дни очаквам и малкия да се тръшне, досега нищо от нея не го е подминало. И е от 2 дни с много висока температура.  Tired

# 245
Какви са тия торти по 100-150 лева бе Shocked Shocked Shocked Ние купуваме по 30-40лв и пак сърцето ме боли. За сватбена торта да, ама за рожден ден не знаех, че има такива, или поне не бях се замисляла

# 246
Много ми е интересно в линка на бисквитките на Holle какво е това "пълнозърнесто мляко на прах"Simple Smile)))
И ние имаме разлчини бисквитки, последните са от Балев на Органикс - също доста изчистен състав

# 247
  • София
Dora, аз съм била 😄 ние почти всеки ден там ходим и при народния театър. Хубаво е,че си минала в момент,когато не съм викала 😄 че и моите тея дни са супер кисели и тогава се скъсахаот мрънкаме,даже носих гергана на ръце до вкъщи,че беше в истерия...

# 248
Kanari , бяха страхотни като ги видях Simple Smile Може пак да се засечем - и аз понякога ходя там,че е по-спокойно и тъй като няма детска площадка, няма и малки деца, и бебето спи по-спокойно Simple Smile

Ivvangeline хахаха... не бях се загледала. Това обаче е някаква идиотска грешка на сайта - на етикета  на кутията пише брашно, оризова меласа, масло, банан на прах, сода бикарбонат и витамин B1. http://www.holle.ch/en_GB/organic-spelt-biscuit

Имате ли идея защо на всичко слагат витамин В1? Почвам да се чудя да не предозира нещо малкия от всички каши и бисквити...

# 249
Имате ли идея защо на всичко слагат витамин В1? Почвам да се чудя да не предозира нещо малкия от всички каши и бисквити...
Не знам, но абсурд да предоризраш с каквото и да било, освен ако не даваш по един пакет бисквити и каша на ден.

# 250
Единственото което ми хрумна,че в кашите в които има ориз, слагат заради бери-бери. Ама май и в овесената и царевияната имаше.... хммм

# 251
  • София
Доре,обади се,ако ме видиш пак Simple Smile а може и целенасочено да се разберем.то обикновено баща ми ги развежда там-аз не я харесвам,защото е усойно и винаги духа повече,а и като няма хора ми е скучно Simple Smile но към 3:30 ходя да го отменям и се мотаме до 6-7

# 252
Екстра. Непременно ще се обадя или мож да се разберем. Аз относително често обикалям натам - наистина духа повече, но някак си ми е много спокойно и приятно.
Ще е хубаво и да се разберем...само времето да се пооправи,че ми замръзнаха 4-те букви днес Simple Smile

# 253
Да се отчета. Тео тежи 9.900 и е 77см. Наддал е 100гр. Казаха, че е нормално за второто шестмесечие на първата годинка. Вече е добре и  понякога му давам АМ на вечеря, но задължително най-късно в 8 часа и после поне час да мине преди да си легне. От къде му дойде тоя рефлукс не мога да разбера.
Как са болничките дечица? Оправят ли се?

# 254
Дзън.....открих сезона на Радлер бирата.

Моята фея от вчера е с пети зъб-кучешкият горе в дясно. Само една нощ беше ревлива,но предполагам тогава ментално са си правили компания със Сами ,на Вал  Wink,защото и на него зъб му излиза.
Иначе треска ме тресе за рожденният ден на синът ми.  Оказа се,че заведението в което исках да сме,не работи на Великден,тогава се пада рожденният му ден. В последствие се оказа почти мисия невъзможна намирането на читаво място.  Та днес го намерих и съм много доволна. Остава всичката останала организация и от утре се заемам,че няма никакво време. 
На консултация сме тази седмица,че този път на кандидат рожденника ваксина ще му бият.
Относно тортите,аз за първият и вторият рожден ден на синът ми му правих торти,но само за в къщи,защото в заведенията искат сертификат  Confused.    Та ето ги http://milisa.snimka.bg/children/niki-na-2g.493991  .   Иначе торта поръчвам в среден ценови диапазон.  100лв за торта бих дала ако е за 50 човека.....

Общи условия

Активация на акаунт