HiPP Combiotic - тема 2

• 152 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Изглежда съм поръчала от новите, пише "Updated formula". Все още е на етап "Preparing for Dispatch". Ще има да ги чакам 1 месец  Twisted Evil
http://www.boots.com/en/Hipp-Organic-Combiotic-Follow-On-Milk-3- … -Months-_1045499/ - старото.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y6OO5Y/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 181
  • гр.Пловдив
Дано само новата формула да не е нещо с изменен вкус,че да не иска да я яде... #Crazy

# 182
  • София
Аз поръчвам от 7 месеца. Винаги ми е пишело Updated formula.

# 183
И нови опаковки има и пише в сайтовете new.....ама старата чудесия е според мен в нови опаковки

http://direct.asda.com/Hipp-Organic-Hungry-Infant-Milk/002659680,default,pd.html

http://direct.asda.com/HiPP-Organic-Follow-On-Milk-from-6-Months … 0,default,pd.html

# 184
  • София
Прахи, моите от Англия са били винаги такива.

# 185
Ами и моите, ама пише new ......миналият месец не пишеше  Mr. Green  т.е преди 2 месеца  newsm78 newsm78 ми сега като дойдат ще видя и ще сравня какво им е ню-то, аз сега поръчах за гладните бебета формулата и след това минаваме на 3ката направо  newsm78 ще стане ясно има ли , няма ли разлика

# 186
  • гр.Пловдив
Иска ми се да поръчам,но като е свикнал с тукашния Хип,има ли вероятност от Англия или Германия да не му хареса? newsm78
Вашите бебета как са били-направо с поръчки от чужбина ли?

# 187
  • Русе
Иска ми се да поръчам,но като е свикнал с тукашния Хип,има ли вероятност от Англия или Германия да не му хареса? newsm78
Вашите бебета как са били-направо с поръчки от чужбина ли?

Ние пихме Комбиотик 3 и 4 от тук, след което започнах да купувам от Англия, съответно тамошната 4-ка. Не съм забелязала да не му харесва, макар че имаше разлика във вкуса. Пиеше си го безпроблемно.

# 188
  • СОФИЯ
Има ли официално становище от ХИП?преди месец имаше проблем с доставките на пюрета и пак си (прехвърляха топката).ако може бих искала да се включа за поръчка от Англия,че сама няма да се справя

# 189
  • Русе
За момента аз лично не знам, но когато ме тресеше треската с липсата на 4-та формула им бях писала два пъти. Това беше преди около 5-6 месеца, може и повече. Първият път ми обясниха, че имало голямо търсене на млякото в Европа и проблемът с доставките бил проблем за всяка една държава. Но щели да се произведат достатъчно количества и до края на забравих кой месец - доставките ще се регулират. Изчаках и в действителност нещата се оправиха. Силно се надявах да не ми се случи пак, но уви след има-няма месец и половина същото. Тогава им писах отново. Отговорът беше уклончив, да не кажа никакъв! Не можели да се ангажират с конкретна дата. А моето дете гладно ли трябва да стои тогава?? В него момент се отказах да се занимавам с тях и започнах да си поръчвам млякото от Англия. При това на по-ниска цена. Та в този ред на мисли - предполагам и в момента няма да се ангажират с удолветворяващо становище.
lacuna coil , ако искаш ми пиши на лично да ти обясня как точно се поръчва. Няма нищо сложно. Тук ще разводним темата.  Peace

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 14:04 от el_hatibova

# 190
  • София
Здравейте,
Аз поръчвах до скоро само от Германия или Австрия, но по познати. Намирам определено разлика в качеството от БГ млека и храни. Confused ( има и по-богат избор на каши и храни, който все още ги няма на нашия пазар ). Ако имате възможност смело поръчвайте, моето дете ядеше и българските и немските продукти  Wink
П.П. Моя приятелка поръчва само от Англия и тя е на мнение, че има разлика.
Поздрави,

# 191
Моите първи английски млека са в Унгария в момента. Добре, че ги поръчах. Миналия ден се наложи да взема 1-ца, понеже няма 2-ка, докато пристигнат. Дано не се отразява зле на детето тази хаотичност на номера и производства  Praynig

# 192
  • Русе
Моите първи английски млека са в Унгария в момента. Добре, че ги поръчах. Миналия ден се наложи да взема 1-ца, понеже няма 2-ка, докато пристигнат. Дано не се отразява зле на детето тази хаотичност на номера и производства  Praynig
Не се притеснявай, формулите са сходни. И аз така правех, когато нямаше 4-ка - взимах 3-ка. За тройката, конкретно, от ХИП ми бяха казали, че може да се пие до 2-годишна възраст.

# 193
Момичета каши и пюрета поръчвате ли от чужбинско или не. Аз ги смятах смятах и май няма много смисъл, вие как процедирате?

# 194
  • София
има смисъл, разни промоции има.
поне за по-големите, тия малките от 120гр не знам.

Общи условия

Активация на акаунт