HiPP Combiotic - тема 2

• 152 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
ако някой попадне на някаква оферта, може да свирне, че сега се оглеждам за кашите .....пюретата също де  Rolling Eyes

# 196
Защо пратката с 4те кутии мляко тежи 5 кг?  ooooh! Айде още 2,20 за кг  Twisted Evil
В какви кашони ги слагат?

Веднъж така от Спортсдирект много тежеше, пък то се оказа, че ми бяха сложили и от онези големите чаши  Naughty

То 11 лв дължа само на Габко, още и за куриер.... Май няма да ми излезне толкова евтино....

# 197
пак излиза по евтино....ми то 1 кутия само е 800г млякото, плюс кашоните....толкоз кажи речи

# 198
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Защо пратката с 4те кутии мляко тежи 5 кг?  ooooh! Айде още 2,20 за кг  Twisted Evil
В какви кашони ги слагат?

Веднъж така от Спортсдирект много тежеше, пък то се оказа, че ми бяха сложили и от онези големите чаши  Naughty

То 11 лв дължа само на Габко, още и за куриер.... Май няма да ми излезне толкова евтино....

Аз за 8 кутии платих на Габко 20,80 т.е. 9 кг. И пак излезе по 21,73 кутията и спестих от тях 56 лв., та има смисъл Simple Smile
Звезден^Прах, в немския амазон гледам, че има повече избор на каши ... Всеки ден поне по 4-5 вида пюрета са намалени по 5-6 лири за 12 бр. ... Аз съм решила да врънкам мъжОто да поръчва всеки ден и да си записвам в една тетрадка какво съм поръчала - все ще се изяде Simple Smile Вчера даже гледах, че само моркови 125 гр. 6 пюрета бяха 2,98 евро, а тук едно такова е 2,20-2,40 ...

# 199
В Немският амазон с какво доставяте, с фирма посредник или директно с предложените куриер

# 200
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В Немският амазон с какво доставяте, с фирма посредник или директно с предложените куриер

Ами аз лично не съм разглеждала как се доставя, защото нямам карта и трябва да накарам мъжОто да поръчва, но знам, че Габко доставят и от Германия ...

# 201
Мерсиии, ще проверя   bouquet  bouquet

# 202
  • Русе
И не само Габко. Много от фирмите доставят от Германия, с единствената разлика, че ако курсовете от Англия са 2 или 3 пъти седмично, курсът от Германия е един път.

# 203
Здравейте, момичета. Досега не бях засегната от кризата с доставките на hipp, тъй като все още кърмя, но кърмата намалява и се налага да додавам все по-често. Днес взех hipp comfort, тъй като нямаше никъде combiotic 1. Двете млека са с почти еднакви формули. Има ли някой, който да е ползвал комфорта и какви са отзивите. Малко ме е шубе от тази смяна, но като няма друго... Имам и въпрос относно тази оферта: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003Y6S5WM/ref=mp_s_a_1_1?qid=14 … amp;pi=SY200_QL40. Pack of four, това ще рече 4х800гр, а не 4х200гр, нали? През габко ли ви ги доставят и за колко време? Мерси предварително!!!

# 204
Да, 4 кутии по 800 гр. Аз използвам Габко, понеже куриера (спиди) им е по-евтин иначе има и други добри фирми. От плащане до получаването - 20 дни Simple Smile

# 205
Едно момиче ми беше писало от Бургас за млека, имам 2 единички останали/минахме на формулата за гладни бебета/. Ако пък и друг ги иска са ми за продажба.  Wink

# 206
Някой може ли, моля, да снима съдържанието на Хип Комб. 1, но това което се продава в БГ, за да го сравня с това "за гладни" бебета, защото изхвърлих опаковката на последното, което имах без да погледна  Praynig Благодаря!
А в сайта на Хип излиза "грешка 404", когато поискам да видя съдържание ...

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 08:38 от Почти безобидн@

# 207
гледам и не вярвам на ушите си. живея в германия и млякото е 7,99 евро за 800 грама комбиотик. другото е 5,99 мисля. направо не е за вярване, че в бг е двойно по-скъпо

# 208
мдам, защо иначе ще поръчваме с кашоните..и не само това и дрехи, козметика.....всичко наливаме в чужбинско пари, ама защото гоним да ни е възможно най евтино. Но пазара определя цената, колкото по малък пазар, толкова по скъпо

# 209
  • София
В Германия не съм виждала разфасовка от 800 гр, а от 600. И комбиотика струва (поне в Амазон) струва 11 евро, аз затова се насочих от Англия да купувам, защото е по-изгодно. Сега обмислям да взема и пюрета, защото и те са доста на оферта, за разлика от тук.
nalbanti, да 4 кутии по 800 гр е цената. Аз съм много доволна, пак ще поръчам от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт