HiPP Combiotic - тема 2

• 152 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви за разясненията, момичета!  Hug

Ще се насоча към поръчка от Англия и аз. А междувременно докато чакам, да знаете дали кризата с доставките в Бг е разрешена?

А да попитам за тази формула за гладни бебета, тя от кога се дава, след 6. месец ли?

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 00:53 от nalbanti

# 211
Формулата се дава на бебета на които 1чката не ги държи. Обикновено това е около 4м. Белтъците не са то толкова разбити и им отнема повече време да ги преработят, за това и не изгладняват толкова често. При нас ефекта обаче е минимален, за това започнахме захранването и кашите.....да видим

# 212
Отново няма внос на Хип,от 6 месеца за 4 път! #Cussing out
Пак им писах,аман! Взех кутия на Гербер пък да видим ще я ядели

# 213
На бейбилов са хубави и са био, цената е по добра от хип  Peace

# 214
На бейбилов са хубави и са био, цената е по добра от хип  Peace
Да знам,но съм от Дупница тук няма DM,миналата седмица ММ ходи и му бях заръчала да вземе със зелен етикет(био),но не е имало и се прибра само с пюренца  Simple Smile

# 215
  • София
На бейбилов био-то също вече няма внос. Хип аз все още намирам във фантастико.

# 216
  • София
в Метро имаше всякакви номера хип в събота.
на цените обаче не обърнах внимание.

# 217
  • СОФИЯ
В магазините на Ганчев също са възобновили доставките.няма промяна в цената ,опаковката си е същата

# 218
  • Русе
Не се ли уморявате от това постоянно търсене и чудене има ли-няма ли от моето мляко? На мен в един момент ми беше дошло до гуша.  ooooh! Не че проблемът с доставките ме накара да сменя млякото, напротив! Но направо ми беше писнало....

# 219
Определено и на мен ми писна  Crossing Arms ше сменям млякато  !

# 220
Raina_855, и при нас се появи проблема с повръщането при смяната на пре формулата ... Писах каква "смес" пием от 2 месеца (Хип АР + ХА; 1:2) и не повръща, няма запек, чувства се добре ... На мен ми се ще да сменим АМ, защото ми идва наистина много финансово Хип-а ... Ще видя какво ще каже ЛЛ в сряда - насочила съм се към Селия Експерт или Бейболов на ДМ ...
здравей,
надявам се не смесваш сухата субстанция в едно и шише и да го даваш така, а в две отделни шишета първо едното, после другото Simple Smile

# 221
 Здравейте!
Синът ми е на 6 месеца и 10 дена и от 2 -3 дена се опитвам да заместя едно хранене с ХИП КОМБИОТИК 2. През останалото време е на прясно изцедена кърма, количествата на която са вече сведени до минимум(за съжаление). Имам и някое друго замразено пликче с кърма във фризера, но количеството е минимално и не мога да разчитам на него.
 Исках да заместя сутрешното хранене в 4 часа - първия ден изпи АМ, втория изпи половината количество и от там нататък не иска да близне АМ. #Cussing out
Приемам всякакви съвети за това как да го накарам да си пие млякото.
Нямаме заместено хранене с пюре или друго - на обяд давах пюрето и след това дохранвах.
 Ако не иска да го пие това мляко за какво мога да го използвам или направо да го изхвърлям?
  bouquet

# 222
Здравейте!
Синът ми е на 6 месеца и 10 дена и от 2 -3 дена се опитвам да заместя едно хранене с ХИП КОМБИОТИК 2. През останалото време е на прясно изцедена кърма, количествата на която са вече сведени до минимум(за съжаление). Имам и някое друго замразено пликче с кърма във фризера, но количеството е минимално и не мога да разчитам на него.
 Исках да заместя сутрешното хранене в 4 часа - първия ден изпи АМ, втория изпи половината количество и от там нататък не иска да близне АМ. #Cussing out
Нямаме заместено хранене с пюре или друго - на обяд давах пюрето и след това дохранвах.
 Ако не иска да го пие това мляко за какво мога да го използвам или направо да го изхвърлям?
  bouquet
sentido не изхвърляй млякото, можеш да го ползваш като му приготвяш каша. макар да не разбирам въпроса ти, казваш, че нямате заместено хранене с пюре или друго, а на обях давах пюрето и след това дохранвах...
та - ако имаш пюре, слагай по малко от млякото в пюрето, по този начин става и по-всукно и привиква към вкуса на мляко различно от кърма.
ако не си зархранила..... няма какво да правиш за бебо, но за вас можеш в застройка или в крем Simple Smile

# 223
  bouquet
Как се слага АМ в пюрето - сухата субстнанция се слага в пюрето, за да го сгъсти или се приготвя с водата и тогава се смесва с пюрето? При първия вариант пюрето затоплено ли трябва да бъде?
 Nelly_Lu, Благодаря ти за отговора!  bouquet

# 224
  bouquet
Как се слага АМ в пюрето - сухата субстнанция се слага в пюрето, за да го сгъсти или се приготвя с водата и тогава се смесва с пюрето? При първия вариант пюрето затоплено ли трябва да бъде?
 Nelly_Lu, Благодаря ти за отговора!  bouquet

sentido, разтравя се млякото по указания на кутията начин и се прибавя в пюрето, просто внимаваш с количеството приготвено мляко. Ако си захранила, можеш да си купиш безмлечни каши и да си приготвяш с млякото, има и оризова безмлечна на Милупа, която е прекрасна за захранване

Общи условия

Активация на акаунт