HiPP Combiotic - тема 2

• 152 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ако правилно съм разбрала няма внос на АМ на ХИП, греша ли?

# 226
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Периодично - на 2-3 месеца, зачезва по някоя от формулите за 2-3 седмици - я 1-ца, я 2-ка, преди месец зачезна АР-а ...

# 227
  • гр.Пловдив
2-ката пак я нямаше в Пловдив -купих вчера от едно място за почти 32лв ooooh!
Омръзна ми вече от на Хип простотиите,сериозно се замислям дали да не го сменя,но ме е страх да не му понесе или да не иска да пие друго... #Cussing out #2gunfire

# 228
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Омръзна ми вече от на Хип простотиите,сериозно се замислям дали да не го сменя,но ме е страх да не му понесе или да не иска да пие друго... #Cussing out #2gunfire

Аз за това поръчах 8 кутии от Амазон ... Сега си пиша в една тетрадка какви каши и пюрета да поръчам (от английския и от немския Амазон, че има доста различни промоции и асортимент) и да не се занимавам с бг магазини и аптеки ..., а купуването от тук да е инцидентно Simple Smile

# 229
На склад са го получили от другата седмица и в магазината мрежа,но кога пак ще изчезне никой не знаее,не искам да го сменям,но се налага не става през два месеца да сменям млякото

Периодично - на 2-3 месеца, зачезва по някоя от формулите за 2-3 седмици - я 1-ца, я 2-ка, преди месец зачезна АР-а ...

# 230
  • София
Аз питах в една аптека и вече има внос. Утре ще им докарат.

# 231

Аз за това поръчах 8 кутии от Амазон ... Сега си пиша в една тетрадка какви каши и пюрета да поръчам (от английския и от немския Амазон, че има доста различни промоции и асортимент) и да не се занимавам с бг магазини и аптеки ..., а купуването от тук да е инцидентно Simple Smile
Аз редовно от аназон взимам. Тук даже не знам и колко струва.
Каши и пюрета пускат често на промоция

# 232
Момичета колко ви излиза храната от Амазон с доставката?И за колко време пристига

# 233
По точно млякото

# 234
На мен кутия ми излезе 21,73 лв. Пристигна за 12-тина дни. 64 лири бяха 8 кутии и 20,80 лв. (9 кг. - бяха в 1 по-малки кашона и после в един голям) беше доставката на Габко. Спестих по около 7 лв. на кутия, защото тук в близката аптека кутията е 28,75 лв. Т.е. за 8 кутии спестих 56 лв., което не е никак малко Simple Smile

# 235
На мен кутия ми излезе 21,73 лв. Пристигна за 12-тина дни. 64 лири бяха 8 кутии и 20,80 лв. (9 кг. - бяха в 1 по-малки кашона и после в един голям) беше доставката на Габко. Спестих по около 7 лв. на кутия, защото тук в близката аптека кутията е 28,75 лв. Т.е. за 8 кутии спестих 56 лв., което не е никак малко Simple Smile
Благодаря ти за отговора  Flutter ще опитам и аз да поръчам

# 236
Липсват и пюретата само картоф за 4м.... А мойта основно това яде, банана и пащърнак

# 237
  • София
Днес имаше ХИП комботик 1-ца в ДМ в подлеза на СУ. Явно пак има внос.

# 238
  • София

И аз правя същт. да не гврим, че е п-качествено.

# 239
Момичета, ХИПП Combiotic 2ка и тази "формула за гладни бебета" едно и също ли е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт