HiPP Combiotic - тема 2

• 152 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз давам всеки ден.Не е проблем.Като се има на предвид,че са различни пробиотици,пък и колко ще има в млякото. Simple Smile

Благодаря ти. И аз така мисля като цяло, но реших да питам тъй като педиатърката беше казала, че щом в млякото има, няма нужда от допълнително, но не мога да й се доверя на 100 %...

# 421
Аз давам всеки ден.Не е проблем.Като се има на предвид,че са различни пробиотици,пък и колко ще има в млякото. Simple Smile

Благодаря ти. И аз така мисля като цяло, но реших да питам тъй като педиатърката беше казала, че щом в млякото има, няма нужда от допълнително, но не мога да й се доверя на 100 %...
Аз давам линекс сега,преди това биогая.На нас лл ни каза ,че няма проблем и да си го давам редовно.
 Peace

# 422
  • София
Мами, по колко пъти горе-долу се изхождата дечицата ви с това АМ? Преди да започна дохранване ( с два  пъти до 100 мл), малката се отчиташе по 1 път дневно. Сякаш след АМ започна на всяко хранене. Давам уж по-затягащи пюрета, но си ходи момичето. В началото имаше сякаш по малко слуз, сега е абсолютно нормално, но ставам и през нощта да я сменям , а рано сутринта ( в5 ч.) пак ....
Искам да добия представа. Баткото пак съм дохранвала с това АМ, а той все беше запечен при все, че го дават разхлабващо...

# 423
Дъщеря ми се изхожда 1 до 2 пъти дневно. Съмнявам се от АМ да се изхожда на всяко хранене, сигурно е друга причината при вас.

# 424
  • София
И моята девойка по 1,2 пъти на ден.

# 425
  • София
Благодаря, момичета, тогава остава по-лошия вариант- да е от овеса Sad(( Май скоро няма да стигнем попарата Sad

# 426
  • София
Напълно възможно. Овесът разхлабва.

# 427
Един. Рядко два или пропуска.
Овесът разхлабва, наистина

# 428
  • София
Знам, че разхлабва, така помагаме на баткото. Но малката е стигала максимум до 1,5 супени лъжици овесена каша ( суха субстанция) в оризовата. А като цяло ориза затяга, та си мислех, че не е възможно чак толкова да се отрази   Thinking

# 429
Може би пък, наистина млякото не и понася. Все пак стомахчетата са различни.
Пробвай с друго мляко най-добре.
Ако може после да споделиш резултата

# 430
  • София
Не е хубаво млеката да се сменят ако няма основателна причина. Откога давате Хип?

# 431
  • София
Давам Хипп от 3 седмици, но като добавка след 2 от кърменията ( не сме въвели заветната попара и имаме 6 хранения). Като че ли се пооправи стомахчето, по 3-4 изхождания на ден има, от които само 1 е рядко, останалите са кашести. Все пак вероятно ще опитам с друго мляко. Скроо ще се отбиваме и не ми е спокойно докато не намеря мялко, с което се чувства комфортно. На баткото не съм му давала избор. С това бяхме.

# 432
О и ние малко имахме проблеми с коремчето в началото,но след време свикна с млякото.Аз мисля,че хип си е най-доброто. Peace

# 433
Аз съм изключително доволна от HIPP. На малката не й понася кърмата ми и добавям Hipp combiotic 1. Отразява й се чудесно. Въпросът ми обаче е следния: Някой забелязва ли изчезването на 1? Трудно я намирам и в големите хипермаркети няма. Някой да има някаква представа защо? Спират ли го?

# 434
  • София
Вече има нова формула с нова цена.

Общи условия

Активация на акаунт