HiPP Combiotic - тема 2

• 152 978
  • 737
  •   2
Отговори
# 405
Ами не е същата формулата. Лично аз смятам , че е по-добра  Rolling Eyes Rolling Eyes Следи месеците, не номерата, различават се с бг варианта  newsm78

# 406
  • София
И аз смятам, че е по-добро. Поне като консистенция. Иначе съм сравнявала съдържанието. Има минимални разминавания в грамчета.

# 407
Направи ми впечатление, че на българския HIPP възрастта е до 6 мес, а на този от Амазон е до 3 месеца.На какво се дължи, имате ли представа?
Сега погледнах, 2-ката в Амазон е след 6-ти месец.  А от 3 до 6месец какво се дава?
Аз не спазвам да сипвам 2/3 вода, после след мляата 1/3. Слагам всичката вода наведнъж.

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 15:24 от mimoni_

# 408
  • София
Не е до 3. Моето си е до 6

# 409
  • София
Уххх имаме проблем, надявам се тук да мога да получа отговор! От ден 3 давам на бебето си хип комбиотик и така до преди 3дни, когато стана на 18 дни и бях при педито за първи път. Попита ме какво давам, обясних и тя ми каза да взема комбиотик ХА. От както го давам изпражненията на детето започнаха да миришат много и започна един рев и едно крещене буквално след ядене (опитва се да го повърне) и преди да се изходи. По 30м крещи за да се изходи и да изкара газове, които много се увеличиха след новото мляко също  ooooh!
Не са ли близки формулите на млеката - възможно ли е да не му понася толкова това ХА? Дали да не го върна на обикновеното в/ки препоръката на педито?
Ако някой знае моля да помогне.

# 410
А защо ви е препоръчала  ХА мляко?

# 411
  • София
Нямам идея... Попита ме какво давам и аз казах Хип, а тя отговори добре, но да е ХА, били по нови, с формула по-добре усвояваща се, защото повече приличала/доближавала се до човешкото мляко и тн неща. Но реално не съм проверявала за разлики аз, а може би трябваше да разуча повече... Каква е разликата, вие знаете ли? Възможно ли е от смяната да е тази непоносимост или от млякото и да не чакам да свиква, а да се връщам на не ХА варианта?

# 412
ХА млеката се изписват на бебета с повишен риск от алергии. До колкото знам там белтъка е частично разграден и така се усвоява по - лесно и се намалява вероятността от алергична реакция (ако греша, някой да ме поправи). Когато аз казах на педиатърката, че съм решила да храня детето с ХИП, тя също ми препоръча ХА варианта, защото имаше силни колики, но аз взех обикновеното мляко.
Това, което писваш не знам дали може да е от смяната, а може и да са започнали коликите. На възрастта на твоето бебе имахме същите проблеми с друго мляко...но ако обикновения ХИП му е влияел по - добре, аз бих се върнала на него...

# 413
Аз давах ХИП комби понеже беше захранен в болницата с него. То бяха газове, то зелени с аромат на вкиснало акита. Беше ужасно..

# 414
  • София
Момичета, Хипп комбиотик 2 ( за след 6 м. ) с какъв биберон на авент давате ( тези които са се спряли на тази марка)?
Аз опитах с трите позиции, но понеже и кърмя се чудя дали няма да мине през 4 дупки? С две почти не тече...

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 10:05 от цветка

# 415
Ние сме още на ХИП комбиотик 1 и го давам с 1 - чка на авент.
Комбиотик 2 по - гъст ли е?

# 416
Ние сме на 7 мес. почти и биберона е с 4 дупки от natural серията.По-гъсто е,то и лъжичката е по-голяма в хип 2.

# 417
  • София
Благодаря  bouquet Взехме с 4, пък ще видим Simple Smile

# 418
Здравейте, имам въпрос: Тъй като в млеката на ХИП има пробиотици, давате ли такива отделно на децата си? Примерно Био гая или някакъв друг? Дали е проблем това, че в млякото има да давам и допълнително?

# 419
Аз давам всеки ден.Не е проблем.Като се има на предвид,че са различни пробиотици,пък и колко ще има в млякото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт