HiPP Combiotic - тема 2

• 152 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Сега от теб чух и разбрах какво става. В Япония, откъдето вземат масово сухото мляко, в някоя партида е хваната много висока степен радиация(доста над допустимото). За всеки случай изтеглят всички партиди млека, които са между проверките и се получава 'дупка' и не се осъществява производството и съответно вноса. Това е причината да се спре. За жалост по това време вече няма как да се получи информация, но до понеделник ще се опитам да разбера кога ще бъде възобновен вноса и ще споделя. Другото, което мога да предложа е ако някой няма АМ,  а все още има някакви наличности в склада на дистрибутора, да му взема и да го пратя, но пак в понеделник.

# 136
сега да не се окаже че даваме с радияция на двцата  #Cussing out току що моя приятелка която живее в Мюнхен ми пише че в ДМ дават само по 2бр от Хип2 и Бейбилов.Явно става нещо😡

# 137
  • Варна
Е те са махнали партидите без проверка, в които има съмнения. Няма да оставят заразено мляко, а и то реално няма такова произведено, което да е готово и пуснато в търговската мрежа. Ако имаше и минимални такива съмнения или каквато и вероятност всичко вече щеше да е изтеглено от търговската мрежа, а не да бъдат известни магазините, че се спира вноса за определен период от време.М явно там магазините са вземали мерки, особено ако нямат информация кога ще се възобнови производството. Дано да е скоро!

# 138
Родителите ми имат верига детски магазини и Хип до днес нищо не знаят Sad Само че няма да има внос и не се знае до кога.До като се усетя и всичко беше разграбено,щом стигнах да обикалям по магазини и аптеки  #Cussing out дори аз не можах да се запася(но то има една поговорка:обущаря ходи бос,месаря гладен  Laughing )

# 139
в интернет магазините и в страната и в чужбина го има.....И сега какви са пак тея чудесии с млякото, паника само да се всява.....

# 140
в интернет магазините и в страната и в чужбина го има.....И сега какви са пак тея чудесии с млякото, паника само да се всява.....
в бг няма комбиотик 2

# 141
е хайде пък да няма....... Crazy Crazy

аййййдеее който иска да им изкупува стоката-действайте  Wink Wink

http://www.minimod.bg/2619/hipp-combiotic-2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … E-800%D0%B3%D1%80

http://www.koalabebe.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D0%B0%D … biotic-2-300.html

# 142
ок  Laughing те имат,големите вериги нямат  Joy Joy Joy

# 143
пазарен трик е това, никакви проблеми с вноса няма....ще пускат тоя месец нови разфасовки и продукти и гледат да се изкупи квото има и се всява паника, че няма.....

# 144
дано да е пазарен трик Simple Smile но в Германия от седмица по магазините е ограничена продажбата на повечето марки млека  newsm78 дават само по 2бр  newsm78 като купонния режим  Joy

# 145
Аз си поръчах от Амазон днес. И без това си го бях наумила. Само че ще си почакам.... Tired
Ако не ми отхвърлят поръчката значи всичко е наред. И все пак и аз си мисля, че не е нищо чак толкова тревожно, мляко няма как да няма дълго време  Peace

# 146
  • София
Брех, аз поръчах от Амазон 8 кутии за 20,60лв ще ми излезе една кутия с доставката до БГ. Пак така беше с ХА формулата около НГ, тогава как се бях ядосала. Сега поръчах от Амазон и съжалявам, че по-рано не го направих. Даже мисля да пробвам и течните млека в един момент, че ще ми е много удобно Simple Smile Сега взех от една мама от форума Хип 2ка за гладни бебета, струва ми се по- мокра консистенцията от това тук като че ли. Иначе друга разлика не виждам.

# 147
Аз си направих труда да сверя формулите, защото ми направи впечатление , че английската единица е някакси по-течна и се разтваря по бързо и лесно. Различават се с нашата 1ка самите формули и по състав. Мое лично мнение е, че в нашата единица има добавено нишесте.....

# 148
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... Хип 2ка за гладни бебета, струва ми се по- мокра консистенцията от това тук като че ли. Иначе друга разлика не виждам.

Какво имаш предвид под "по-мокра"? По-течно ли е млякото или по-гъсто?

Какво ще ме посъветвате да поръчам: Хип 2 Комбиотик за гладни бебета, или Хип 1 Комбиотик  newsm78 - предвид, че сме на 3 месеца и до сега добавях по 1 мер. лъжичка Хип АР към Комбиотика, за да е по-гъсто млякото и да не "връща" ... В момента тежи 4500-600 (роди се 2200) и хапва 7 пъти по 100-тина мил. ... рядко може да изпие 110 ... Просто и да съм направила повече пие с охота 100 мил. и после избутва биберона смее се и не иска повече ... Пробвала съм след 10-15 мин. да се опитам да дам останалите 20 мил. - ами не ги иска ...

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 09:56 от Почти безобидн@

# 149
Формулата за гладни бебета се доближава до Бг формулата 1ка. Тяхната единица е по "рядка".

Общи условия

Активация на акаунт