HiPP Combiotic - тема 2

• 152 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Днес ММ ходи в една аптека до нас, в която ХИП 1 имаше оня ден за 26.30 лв и нямало вече. Казали, че 1 и 2 са изчерпани в складовете. После е взел от ремедиум, там имало, но с 2 лв отгоре. Странна работа.
Между другото намерих един сайт, в който при поръчка на минимум 3 кутии хип излиза едната по около 23 лева с доставката. Не знам колко важи това, понеже пише, че сайтът е обявен за продажба, а същевременно ми прие поръчката и пише, че е в обработка. За този става дума:

http://www.internetporachka.com/index.php?route=common/home

Иначе сме доволни от хип, малкия днес пак ака и вече няма зелено.

# 166
  • София
Оф, не показва адреса на сайта, пише рекламен спам. Сайтът е интернетпоръчка точка ком.

# 167
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
babyface76, не вярвам да ти изпълнят поръчката, защото пише, че сайта е затворен ... 99% от сайтовете нямат складове и не поддържат наличности, а когато имат поръчка се свързват с дистрибутора, той им доставя това, което искат и те го препращат на купувача ... Аз имам 1-ца за седмица ... Ама както пишете, че няма внос - ще пообиколя аптеките покрай нас, за да купя още една кутия, защото се надявам до 2 седмици да пристигнат кутиите поръчани от Амазон ...

# 168
  • София
И аз не вярвам, но реших да пробвам. Иначе от Амазон е най-изгодно за момента.

# 169
Аз ще поръчвам средата на май, свиркай ако решиш

# 170
  • София
Аз ще поръчвам средата на май, свиркай ако решиш

Непременно. Ще се чуем тези дни Simple Smile

# 171
  • гр.Пловдив
Днес най-накрая поръча мъжОто Хип 2 за гладни бебета от Амазон Simple Smile Надявам се до 2 седмици да пристигнат 8-те кутии и да забравя за купуване на АМ до началото на юли  Joy

babyface76, не знам за 2-ката нищо ... От тук разбрах, че има проблем ... Все си мисля, че трябва да се обяви официално, ако има някакъв проблем с каквито и да е партиди, защото те хубаво се изтеглят от търговската мрежа, ама дори една бройка да е вече закупена и е ...

Какво става всъщност? Има ли официално инфо?

Тези цени в Амазон реални ли са?
Колко ще ви струват тези 8 кутии,ако не е тайна? newsm78

# 172
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Днес най-накрая поръча мъжОто Хип 2 за гладни бебета от Амазон Simple Smile Надявам се до 2 седмици да пристигнат 8-те кутии и да забравя за купуване на АМ до началото на юли  Joy

babyface76, не знам за 2-ката нищо ... От тук разбрах, че има проблем ... Все си мисля, че трябва да се обяви официално, ако има някакъв проблем с каквито и да е партиди, защото те хубаво се изтеглят от търговската мрежа, ама дори една бройка да е вече закупена и е ...

Какво става всъщност? Има ли официално инфо?

Тези цени в Амазон реални ли са?
Колко ще ви струват тези 8 кутии,ако не е тайна? newsm78
Взех това
64 лири (кутията е 7,99) + 11 лв.(по 2,20 на кг.) доставката от Габко т.е 163 лв. Тук -> 8*28.75 (толкова е в аптеката, от която го вземам)= 230 лв.

Смятам да навивам мъжОто като ми поръчва юли месец да ми поръчам и каши (от там излиза по 5,60-5,80, а тук са 6,60-7 лв. - като се поръчат 20-тина каши за 3-4 месеца пак един пакет памперси могат да се купят със спестените 20-тина лв. ... аз купувам турските Памперс Прима от едно магазинче на Пиротска - големия мега пакет е 21,70 лв.) ... Пюретата поне аз не видях да са им фрапиращи цените като разлика.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 21:20 от Почти безобидн@

# 173
Аз си платих 4те кутии мляко от Амазон  в петък. 32 паунда. И аз ги пратих до Габко, само че аз ще плащам и Спиди.
Обаче парите не са ми взети, сигурно заради почивните дни. Другото е, че нямам потвърждение за изпращане - сигурно заради банк холидея в УК. Кофти момент, ще ми се забави получаването им  ooooh!

# 174
  • Русе
Аз съм купувала от Мадъркеър - кутията за 7,49. Купувах четворка и ми направи впечатление, че опаковката е от 600 гр., а тук 4-ката е 500 гр. Аз я купувах за 18,60 лв в България, впоследствие я качиха на 19. И както и да го смятах и въртях - от Англия ми излизаше по-евтино. Така че тези, които се чудят дали да купуват от там - правете го. До 3 седмици млякото пристига  Peace

# 175
  • София
И аз взех 4 кутии за 30 паунда, взех два броя по 4 кутии: 144.81 лв за млякото, безплатна доставка до УК, и през Габко 19,8лв и 1 лв че го взимам от склад Иван Вазов- 20,70 лв ми излиза кутията. Тук струва 29 и нещо. Ще си ги взема сега на 7ми надявам се. Следете за промоции в Амазон, има изгодни. 1 кутия стига за 1 седмица някъде, така че това ще е млякото за около 2 месеца.

Miss M и на мен не ми бяха взели парите веднага, има период, в който може да откажеш поръчката, да я редактираш, и като мине ти теглят парите. Прочети си мейла от амазон  Peace

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 22:17 от malka maimunka

# 176
Аз миналият месец за 4кутии по 800гр, 4 каши, 12 пюрета от зеленчуци и месо, 12 други зеленчукови, 24 ябълка манго и прадкова, 24 ябълка и горски плодове, платих 140 лв и 39 за доставка.
Тук не ми се смята колко ще ми излезе, като пюре от 125 гр е 2,20

# 177
  • София
Аз последно поръчвах от тук: http://results.chemistdirect.co.uk/search?w=hipp
Ползвам Габиели за посредник. През април и май имат промоционални цени и доставят за 1,50 на кило. Доста евтино излиза.
А за пюретата от Амазон, доскоро бяха 12 бр. за 5,04 паунда. С доставката излизаха около 1,40-,50, а тук са по 2,20. И това малките. А големите бяха на същата цена, при доста по-висока тук.

# 178
получих това съобщение от Хип:Здравейте,
HiPP 2 вече е в България и от утре започва да се зарежда в търговската мрежа. Най-бързо ще бъдат заредени детските магазини.
Поздрави,
Екипът на HiPP България

# 179
Както и предположих, пускат нови формули , за това е цялото чудо с нямането. Вече ги има по чуждите сайтове новите формули...... Wink Wink в чужбина поне цената е същата, ще видим при нас как ще е......

Общи условия

Активация на акаунт