HiPP Combiotic - тема 2

• 152 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Вече има нова формула с нова цена.

Така ли? Как се казва, последно преди седмица взимах и си беше същата...има ли някакви промени в състава?

# 436
  • София
Не съм купувала, но близка ми каза, че има леки разлики и цената е около 34 лв. Името е същото.

# 437
Много гадно мляко...

# 438
  • София
Как установихте това?

# 439
  • София
Здравейте, момичета!

Искам да попитам кога минахте на ХИП Комбиотик 3? Пише от 10 месец.
Имате ли впечатления каква е разликата между ХИП 2 и ХИП 3 - състав, гъстота, вкус.....

Бебето ми вече е на десет месеца и половина и мисля да минавам на 3-ката.

/Иначе съм много доволна от това мляко. От раждането давах първо Аптамил, но много се запече. Минахме на ХИП Комфорт, но не й подейства и когато започнах да давам ХИП Комбиотик, запекът изчезна./

# 440
  • София
На Хип Комбиотик 3 минах, когато детето беше на година и половина (може би и по-късно да беше). Подходящо е за деца от 10 месеца до 3 години. На вкус не съм го пробвала, но и детето не показа да е по-различно от двойката.

# 441
  • гр.Пловдив
И при нас така-никаква реакция при въвеждането на ХИПП 3,аз го въведох към 1г ,понеже докторката ми беше казала да ги въвеждам на 6м ,т.е 0-6м ХИПП 1,6-12м -ХИПП 2, 12м-1,6 -ХИПП 3 и после ХИПП 4 ,но може и по-рано,не пречи,обаче възрастта посочена на опаковката за мен лично е малко избързана Peace

Ето например на ХИП 4 пише,че е за деца от 1г ,но тов апри моето дете нямаше как да стане,прекалено рано ми се струва -последната формула за бебе на 12м? #Crazy

# 442
  • София
Благодаря ви  Peace

# 443
  • София
Не съм давала от 3-ката в България. Давах от Англия 3, което си е за след годинка. Не виждам какъв е смисълът от тройката тук. Уж от 10 месеца, а от 12 - 4ка.  newsm78

# 444
Здравейте, имам въпрос относно новата формула - някой правил ли е доза 150 мл. вода с 5 лъжички АМ и колко става общото количество? При мен се получава 160 мл. а на кутията пише, че трябва да бъде 170 мл. със старата нямах проблеми... Rolling Eyes

# 445
  • София
Каква нова формула?  newsm78
При мен Комбиотик 2 с 150 мл. и 5 лъжички става 170 мл. мляко.

# 446
Ами Комбиотик 1 има нова формула (за 2 не знам), има малки промени в състава, по - скоро в количествата на различните витамини и минерали и няма скорбяла, изглежда по - рядко също така  Rolling Eyes

# 447
Здравейте! Искам да попитам тези от вас, които поръчват млякото от Англия. Ние сме на Хип Комбиотик 1, като след месец ще навършим половин година. Знам, че на българските кутии пише, че са до 6-тия месец и след това се препоръчва 2-ка. Но на английската кутия таблицата отзад показва до годинка. Въпросът ми е сега кое да поръчвам от Англия - 1-ца или 2-ка? И при тях 2-ката от колко до колко месеца е Crazy

# 448
  • София
Хип Комбиотик 1 е подходящо до 1 година.

# 449
  • София
 Аз имам английска 2-ка, която си е от 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт