Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 462
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,много благодаря за мненията!  Hug Ето какво ми отговори Денис в темата за О тестовете:
ЛХ се синтезира сутрин, но се отделя в кръвта, респ. и в урината, следобяд - тогава се засича и дневния му пик / най-голямо кол-во/

На картинката е показан пика на ЛХ в серум - докато премине в урината, ще са нужни още 1-2 часа максимум

Като се има и предвид,че моето първо ходене до wc е още в 5-6 сутрин,май ще е най-добре да продължавам да се тествам в следобедните часове.
ioni_666,трябва да поразпиташ твоята лекарка,защо така ти е казала,че трябва да се тестваш сутрин...направо след тази листвока и твоят коментар се хвърлих яко в размисъл  newsm78 Shocked
rossti08,съжалявам за отрицателният тест  spoko,ха дано да е било рано Wink
Azucar Moreno, довечера и от другите тренировки тогава  Laughing странна работа са тези тестове...аз пия много вода през деня и много на често ходя до wc...с това стискане всеки път заради тестовете,направо си разбих бъбреците  #Crazy  Laughing Но последните два месеца нямам нито един наситен тест като хората и вече се чудя къде е проблема,уж се въздържам по три часа,а пак нищо,явно няма да е от водата... newsm78 Надявам се,че този месец ще имам хубав О-тест Wink

# 106

Може аз да съм се заблудила за вида тренировки  Laughing , ама идвам си от фитнеса и чета за тренировки и веднага в главата ми изплува спомена за залата и потенето, а не за другите “тренировки“, въпреки че са много по-приятни и забавни  Joy И аз съм една “шматка“ хахаха

# 107
Mаняна, аз дори съм чела, че е най-добре към 19 - 20 часа да се правят тестовете, аз само веднъж съм правила към 20 ч. и наистина втората черта излезе и се насити много бързо! Благодаря ти за подкрепата,според мен няма надежда за този месец, но пък чакам с нетърпение другия! Wink

# 108
Аз си ги правя следобедните часове и първият ден имах на-наситена черта , но не достатъчно. Утре мисля да отида при АГ (ако ММ ще е свободен ) явно си нямам О и ще чааааааккааамм пак лелката  smile3516 а до тогава има над 10 дена  #Crazy

# 109
П.П. аз сигурно съм с мръсно подсъзнание и за други тренировки разбрах, че става въпрос  Laughing[/i]

Ами и аз такива имах предвид Laughing Тренировки за бебешори! Другите са по желание Wink

rossti08, докато не дойде лелището, има надежда!

ioni_666, едва 16-и ден е днес, нали? Може да си просто с по-късна О, защо си е отчаяла?

# 110
Йони, продължавай да мериш БТ и ще си проличи, а относно тестовете, тук в темата имаше няколко момичета, които забременяха само с отрицателни тестове за О. Wink
Кристи,  Hug

# 111
Рости, даааа и аз ти стискам палци. Те тези тестове са май строго индивидуални, а и май се оказва, че и овулацията е леко разтегливо понятие. Аз бях много убедена уж кога е била моята (според тест, но наистина без температура), а е била май 2 дена по-късно. Така че надежда според мен има до доказване на противното.

# 112
В никакъв случай не съм се отчаяла , но започнах  Дуфастон ( а нали той потискал О ) . А много мразя да чакам  Crossing Arms БТ продължавам да меря и да 16 ден ми е .  Hug  bouquet  bouquet

# 113
Ох, вярно. А говори ли с лекарката ти да задържите Дуфастона?

# 114
cristi нямах възможност да говоря с АГ , защото трябваше в неделя да го започна и ми беше неудобно да го притеснявам в неделя . А преди това изобщо бях забравила  Blush Но той искаше след месец да ме види и сега този месец мина , та утре ще го посетя . Все пак го започнах , защото иначе щях да имам дълъг МЦ . така поне знам , че ще дойде на време.

# 115
Момичета,много благодаря за мненията!  Hug Ето какво ми отговори Денис в темата за О тестовете:
ЛХ се синтезира сутрин, но се отделя в кръвта, респ. и в урината, следобяд - тогава се засича и дневния му пик / най-голямо кол-во/

На картинката е показан пика на ЛХ в серум - докато премине в урината, ще са нужни още 1-2 часа максимум

Като се има и предвид,че моето първо ходене до wc е още в 5-6 сутрин,май ще е най-добре да продължавам да се тествам в следобедните часове.
ioni_666,трябва да поразпиташ твоята лекарка,защо така ти е казала,че трябва да се тестваш сутрин...направо след тази листвока и твоят коментар се хвърлих яко в размисъл  newsm78 Shocked
rossti08,съжалявам за отрицателният тест  spoko,ха дано да е било рано Wink
Azucar Moreno, довечера и от другите тренировки тогава  Laughing странна работа са тези тестове...аз пия много вода през деня и много на често ходя до wc...с това стискане всеки път заради тестовете,направо си разбих бъбреците  #Crazy  Laughing Но последните два месеца нямам нито един наситен тест като хората и вече се чудя къде е проблема,уж се въздържам по три часа,а пак нищо,явно няма да е от водата... newsm78 Надявам се,че този месец ще имам хубав О-тест Wink

Mañana, съгласна съм с теб!!! Аз пия по много вода и това беше причината, да не искам да ги правя. Сега ме посъветва гинекологът ми, за да се разбере, дали след миседа и след двата месеца на изчакване имам овулация. БТ никога не съм мерила, едниственият ми идикатор до сега е била ЦС, но последният месец нямах такава. Сега, така се ококорих, като видях положителния тест!!! Нали уж не трябва да се пие вода  newsm78

# 116
Момичета, честит ви български празник! Нека сме живи и здрави..Записвам се за темичката чак сега, не смятах,че така ще се изпише скоростно предната тема Simple Smile
Маняна- пак прекрасна е темичката  Heart Eyes Hug
Връщаме се днес от Боровец и ще се върна да ви поизчета, че наистина не съм влизала 5 дни в нета- компютър не съм отваряла- чак сега  Blush

# 117
Честит празник момичета bg
Аз днес се включвам малко притеснена  Tired
Бях в болницата за второто даване на кръв и попитах момичето дали са излезли резултатите от изследванията на 3-я ден от цикъла. Погледна в компютъра и каза, че естрадиола ми е нисък, под референтните стойности. За другите показатели не спомена нищо, предполагам и се надявам да са били в референтни стойности.
Лошото е, че трябва да чакам до 20.03 - тогава ще са готови и вторите изследвания и имам час при лекарката, за да коментира резултатите.
Някой има ли информация може ли нисък естрадиол да е пречка за забременяване, как се повишава и изобщо ако знаете нещо  Rolling Eyes

# 118
Дани, ето тук намерих полезна статия- http://www.bb-team.org/articles/3993_estradiol

# 119

Може аз да съм се заблудила за вида тренировки  Laughing , ама идвам си от фитнеса и чета за тренировки и веднага в главата ми изплува спомена за залата и потенето, а не за другите “тренировки“, въпреки че са много по-приятни и забавни  Joy И аз съм една “шматка“ хахаха
О,нищо ти няма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт