Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 464
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Dеsɣ..♡ благодаря ти за статията. Доста подробно е обяснено. И аз търсих инфо, но забелязах, че навсякъде се набляга на повишен естрадиол и начини за понижаването му. Не знам може би е по-често срещано от ниския такъв. За него в статията прочетох това:
Ниските стойности на този хормон могат да се дължат на прекомерно физическо натоварване, гладуване, нискокалорични диети, рязка загуба на тегло, някои интоксикации, изоставане в растежа, недостатъчна секреция на хормони на хипофизата, промяна на женското тяло към мъжки тип, хронични възпалителни заболявания на половите органи.
В първото и третото може да се разпозная, но пък чак прекомерно да се натоварвам не мисля  Rolling Eyes Както и за диета - не спазвам определена, просто често ям малко като количество и се старая да се храня здравословно. Да идва по-бързо 20-ти  Crazy

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 21:12 от Danito:)

# 121
Честит  национален  празник     bg

Не съм спряла да ви чета.Тук съм, но все нямам какво да пиша или съм заета с нещо.
Днес със свекърите ходихме на концерт в Разград. За да не спамя много, ще разкажа в скрит текст 
Mr. Green

Скрит текст:

Не знам колко от вас гледат "Шоуто на Слави" напоследък..
Та до скоро имаше кастинг за сценична партньорка на г-н Андреев, където спечели това талантливо момиче от Разград

След кастинга решиха да направят концерти в градовете на трите финалистки в шоуто /заедно с г-н Андреев, останалите момичета от кастинга и първата партньорка на Андреев - г-ца Тереза.

На вас не съм споделяла до сега, но Тереза е братовчедка на ММ  Crazy
Та се сдобихме с покани за концерта и днес ходихме да гледаме.
Изумена съм! Заредена положително! Нямам думи да опиша изживяването.  Heart Eyes
Нека не спират да се раждат такива талантливи български деца!

А относно Разград - имам баба, дядо и леля там /в едно село в близост до града/.
Та минахме за едно кафе - да запозная свекърите с родата  Mr. Green
Много хубав ден имах!
  Grinning Heart Eyes

Връщам се да ви чета.  Heart Eyes
Много прегръдки и лека и бебеносна от мен!  Hug  bouquet

# 122
  • София
Афродитка, и аз съм впечатлена от умните и талантливи деца. Макар, че не гледам Шоуто на Слави, превключвах да се порадвам на децата...страхотни са, наистина! Heart Eyes

# 123
Честит да ни е празника момичета bg
Не пи6а толкова често защото няма кой знае какво покрай мен.Пуснали сме се малко по течението с ММ не следя температурата ,не правя тестове,та се надявам да остана приятно изненадана с  EFP някои ден Simple Smile.Стискам палци за всички които нечакат тези дни Praynig хаиде срамежливки вижте колко сте в списъка да зарадваме баба Марта заедно!
Йони с деведесет дневната съм минус 2 за 10 дни с леки нару6ения и без напрежение Sunglasses

# 124
Афродитка, и аз съм впечатлена от умните и талантливи деца. Макар, че не гледам Шоуто на Слави, превключвах да се порадвам на децата...страхотни са, наистина! Heart Eyes
Aз пък чакам с нетърпение да гледам това, новото предаване на Маги Халваджиян за децата таланти! Flutter
Лека вечер на всички! newsm46

# 125
Добро утро, сладки мои Simple Smile
След има - няма едноседмично отсъствие /по нежелание разбира се и с малки включвания вчера/ съм на линия от рано рано тази сутрин, то не се знае като се поразвидели на къде ще ме духне вятъра ма поне от сутринта да се разпиша да не ви изпусна съвсем краищата Wink че като ви знам кви сте ми бъбривки сега ще изпишете и тЪз темичка Wink
Рости, аз пък чакам другото на Халваджиян
Скрит текст:
"Като две капки вода"
миналият сезон много ми хареса, дано този да не се изложат, както често се случва в БГ Wink
Афро, ти наистина гледам че не си от най-дейните тез дни ит и кат мен, излагаш се, горе тиквата Wink
Естлар, честито на ТМ за шестичката, дано само да му е от полза тъз диплома и с нея да изкарва мнооооого парички за теб и бъдещите ви дечурлига Wink че много често всички имаме дипломи ма рядко ни се налага да използваме Simple Smile
Еленке брееее ако не сте вие с Естлар и Кристи да ни просвещавате, не знам на къде ще иде тъз темичка, ти даже вече си тръгнала да ни напускаш, а като закръглят тумбаци и Естлар и Кристи не знам до къде ще я докарваме, трябва щатно да назначим някоя от вас отговорник  hahaha
Моята О взе че стана доста късна тоз месец, ма не ме учудва честно да си кажа, вече съм 18 ден, а чак вчера се появи втората наситена черта на теста за О, а като знам че ми се появява два дни подред, значи днес пак ще е тъй и утре чак евентуално ще е самата "принцеса О", омръзна ми да я чакам, ма к'во си правя и аз сметки без кръчмар /в нашите среди т.нар. "войник"  Joy / но няма значение, както каза ММ вчера и да я изпуснем няма да ни е сефте, не й се коси...тааа така относно моите ранни сутрешни размишления...занимавам ви рано-рано...
Сега ви пожелавам наистина слънчев ден, дори навън да е мрачно отвътре да ви е слънчево...

# 126
Добрутро
Днес съмрешила да пробвам само на две цигари, ще видим как ще е.

Дани  newsm78 ти защо се връзваш? Няма особена логика всичко останало да е наред, пък Е2 не просто да е нисък, а да е под реф. стойности, може да се е объркало момичето, изчакай си резултатите и прегледа и тогава го умувай.   bouquet

# 127
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Hexe_bs първи ден 19.01,предполагаема О. ........, дата за М или тест 15.02. fingerscrossed
InataCh - първи ден 24.02, предполагаема О на 05/06.02, дата за МЦ или тест след 18.02 fingerscrossed
medunka - първи ден ..., предполагаема дата на О 12.02, дата на М или тест: 25.02 fingerscrossed
Didi_sevlievo първи ден 18.01, предполагаема дата за О: 13.02, дата на М или тест 27.02]/b] fingerscrossed
Nektarina-първи ден 30.01, предполагаема дата за О: 13/14.02 дата за М или тест: 01.03 fingerscrossed
nin4etoood- първи ден 25.01, предполагаема О: 15.02, дата за М или тест 01.03 fingerscrossed
galika-пърив ден 31.01, предполагаема О-13/14.02, дата на М или тест02.03 fingerscrossed
Klara първи ден 05.02, предполагаема О- 21.02, дара на М или тест05.03
rossti08 - първи ден 05.02 предполагаема дата за О:18.02 дата за М или тест: 05.03
адинка - първи ден 06.02, предполагаема дата за О 19.02, дата за М или тест 05.03
Мира 77 - първи ден 03.02, предполагаема О:...., дата за М или тест 06.03.
Мецанка първи ден 08.03, предполагаема дата за О 22.03, дата за М или тест 06.03
cristi - първи ден 09.02., предполагаема О: 21.02., дата за М или тест 07.03.
lucy lou - ърви ден 10,02 предолагаема О 22,02, дата за М или тест 07.03
Ellie D- първи ден 09.02, предполагаема О: 23-24.02, дата за М или тест 08.03
Gergana M - първи ден 09,02, предполагаема О 24,02, дата за М или тест 10.03
Banani Banunko първи ден 14.02, предполагаема О 24/25.02, дата за М или тест 12.03
Innocent Beauty първи ден 15.02, предполагаема О....., дата за М или тест 12.03
Irene I - първи ден 03.02, предполагаема О: 25.02, дата за М или тест 12.03.
ioni_666 първи ден 16,02, предполагаема О 02.03, дата за М или тест 16.03
merita първи ден 16.02, предполагаема О 02.03, дата на М или тест 16.03
Веси първи ден 13.02, предполагаема О....., дата за М или тест 17.03
Буцигномпърви ден 15.02, предполагаема О 02.03, дата на М или тест 17.03
асита първи ден 17.02, предполагаема О 01-02.03, дата на М или тест 17.03
milichka първи ден 17.02, предполагаема О 03.03, дата на М или тест 17.03
toito първи ден 17.02, предполагаема дата за О 03.03, дата на М или тест 17.03
Zuzi_M първи ден 18.02, предполагаема дата за О 03.03, дата на М или тест 17.03
*mel* първи ден 19.02, предполагаема дата за О 04.03, дата на М или тест 19.03
Цвети първи ден 22.02, предполагаема дата за О.... дата на М или тест 19.03
Tanya Ivanovaпърви ден 23.02, предполагаема дата за О.... дата на М или тест 21.03
Niana първи ден 24,02, предполагаема дата на О 09/10.03, дата на М или тест 22.03
maya_the_bee първи ден 23.02, предполагаема дата за О 09.03, дата на М или тест 23.03
dzveronikaпърви ден 24.02, предполагаема дата за О 09/10,03, дата на М или тест 23.03
amy_leeпърви ден 23.02, предполагаема дата на О 11,03, дата на М или тест 23-24.03
mushmorankaпърви ден 25.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 24.03
dotirazпърви ден 24.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 25.03
Azira_smile първи ден 23.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 26.03
manana първи ден 28,02, предполагаема дата на О 12.03, дата на М или тест 26.03
amaria първи ден 01.03, предполагаема дата на О 13.02, дата на М или тест 27.03
edgeпърви ден 25.02, предполагаема дата на О 13/14.03, дата на М или тест - 28.03
bs30 първи ден 28.02, предполагаема дата на О...., дата на М или тест 30.03
Eipril първи ден 28.02, предполагаема дата на О 16.03, дата на М или тест [colr=purple]30.03[/color]
ваня/калпазанка първи ден 16,01,- предполагаема О-.....  дата на мц -......
sea_flower първи ден 16.02.- предполагаема О-.....  дата на мц -......
zazu1първи ден.... предполагаема О.... дата на МЦ или тест...

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12   EFP       megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP              Каая - на 06.01 EFP   
Maqqq91 - на 16.12 EFP              matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           Тiata - на 08.01    EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP    VV - на 09.01 EFP
                                                         valpetga - на 11.01 EFP
                                                         molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                         presi1974 - 17.01  EFP
                                                         sugarpup - 20.01 EFP
                                                         desss9011 - 20.01 EFP
                                                         shantall - 23.01  EFP
                                                         Ан - 25.01  EFP
                                                         Shakazul - 31.01 EFP
                                                          Elenna - 31.01 EFP

Февруари
Klarheit - 05.02 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP
Roki81 - 15.02 EFP

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 08:38 от Estlar

# 128
Добро утро!!! мерси за темата  Hug Hug Hug

# 129
Добро утро и от мен Hug
Буци, никъде няма да ходя, все тук ще съм си Simple Smile По възможност бременна и/или с деца, ама ще си стоя в темичката Simple Smile

Аууууууу, много ми се спи. Ставах 4 пъти през нощта и сега съм като разбита.

# 130
Добро Утроо!!! Честит ви Ден на Палачинката!!!  newsm64  Laughing

Тук днес е Pancake Day  Laughing По случая днес ще се хапват палачинки в нашата къща  Laughing Детето пак ще оближе пръстите,че горкия ние много рядко правим такива вкусотийки,а той много обича сладичко и тестяно.Вчера по изключение купих един хляб и направо ме втрещи какво огромно количесво изяде,накрая на деня остана само краишника  Laughing
Хубав ден на всички   Nature Sunny

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 08:09 от Mañana

# 131
Добро утро и от мен момичета   kaffeetrmker_2 Да попитам изчезна ми подписа с графиката в зачатие? Някой може ли да ми помогне да си я върна,че си е важно ....  Sad Извинявайте,че така от раничко започвам обаче.... ня мога да намеря нищо в настройките....  #Crazy Благодаря предварително и приятен и макар мрачен да бъде слънчево в душичките ви  Hug

# 132
МечтичкаД,отиваш в Зачатие,от там цъкваш на Овулационен календар,след това избираш опцията по-надолу"лентички".След това ще ти даде да си избереш как да изглежда лентичката ти,след като си харесаш някоя,ще ти даде код и за нея,за да може да си я сложиш на профила в бг мамма...

# 133
Маняна, недей така с хляба. Не знам кой и кога е решил да прави анти-реклама на хляба като "вреден" и твърди, че "от него се пълнее", ама аз омитам по половин, понякога цял хляб на ден собственоръчно, грам не съм качила, нито ММ. Ако се притесняваш за съдържанието на хляба, тогава пробвай да го правиш вкъщи, имаш пълен контрол върху това какво слагаш и можеш да си играеш да правиш бял, френски, ръжен, пълнозърнест, със семки, без семки, царевичен, каквото ти хрумне. Можеш да не слагаш захар, а мед или меласа в него, ако те притеснява маята, можеш да замениш с домашно правен квас. С две думи - ако имате проблеми с правенето на хляб съм насреща   chef Но няма ищо по-вкусно, полезно и домашно от току-що извадения от фурната хляб.

Мечтичке, да допълня Маняна, че трябваше да се цъкне някаква опция в профила в зачатие, че разрешаваш споделянето.

# 134
Аз си бях сложила такава графика мила обаче ми изчезна и сега не знам как да си я възстановя  Sad Мерси за бързия отговор все пак  Hug
Естлар и на теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт