Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 474
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
О да Мечтичка влез в зачатие на "моят профил" и трябва да отбележиш графиките ти да бъдат видими и от други потребители...
Estlar,аз нямам нищо против хляба и тестените храни.Но...всичко тръгна от там,че преди година ММ мина на Високомазнинно-ниско въглехидратно хранене...дори какво ти нисковъглехидратно,бих казала,че не хапва почти никакви въглехидрати,най-много малко салата,и то ако аз му направя..От тогава спярхме да купуваме хляб и подобни...И да ...той е от тези ,които смятат,че едва ли не хляба е отрова  ooooh! Освен,че доста пуши,това също ме притеснява дали не му вреди на СГ ...все пак основно мазна храна,почти без зеленчук,а за плодове пък направо е изключено да му се говори... #Crazy ooooh! Аз обаче си взимам от време на време,правя си баница със спанак или също много обичам чесново хлебче със зелена салата.Вчера взех един много мой любим хляб с тиквени,слънчогледови семки и червени боровинки,не бях хапвала поне от година и детето като го набара,направо си отживя  Laughing то горкото като невидяло...

# 136
Добро утро и от мен!Аз съм много зле  yu5 yu5 yu5,хрема,кашлица и на вси4ко отгоре и зъбобол...ужас Crazy.Да се върна да ви про4ета. Лек ден от мен! Hug

# 137
Добро утро  Hug

# 138
Добро утро момичета  Simple Smile Страхотна закуска си ни сложила лисичке, моята е подобна  Blush
Аз се оправям и изчезвам с колелото на курс  Crazy
Приятен ден на всички   bouquet
Добрутро
Днес съмрешила да пробвам само на две цигари, ще видим как ще е.

Дани  newsm78 ти защо се връзваш? Няма особена логика всичко останало да е наред, пък Е2 не просто да е нисък, а да е под реф. стойности, може да се е объркало момичето, изчакай си резултатите и прегледа и тогава го умувай.   bouquet
Ох и аз не знам, просто се надявам да няма нищо  Simple Smile Може и да си права, а може и аз да не съм разбрала, че норвежкия не ми е силна страна все още  Laughing  ще видим на 20-и   bouquet

# 139
Добро утро мацки!
Гледам много се борите с цигарките- искам да ви насърча, да не се отказвате и да се отървете скоро от тази неполезна зависимост. Слушам много е трудна битката(лично не съм пушила) но пък победата е по-сладка и има живот след цигарите  Hug
Cristi- съжалявам за този полип, че пак имаш ..С какво ще го лекувате  spoko
Днес палачинков ден ли е? Мислех и аз да сложа (без да знам) палачинкова картинка за закуска, но Маняна си знае работата  Heart Eyes
На болничките- бързо оздравяване и много усмивки..
Относно онази тема за кекс на интересно място- много шантавички историйки прочетох и се смях с вас Simple Smile И аз да прибавя моите преживявания в сауна и басейнче..хихи А преди това съм имала и на плажа (в по-закътано място ).. Blush

# 140
Добро утро  Hug
Не можем да се разберем с това мерене на БТ и това е  ooooh!
Едни такива странни температури меря, ще ви покажа по-натам към края на цикъла.
Но сега си открих старите графики в Бейбиплан.Ру. - първия месец в който съм мерила пак имам същите завидни резултати  Mr. Green Тоест никакви  Mr. Green

# 141
  • Пловдив
Здравейте бебеправки  Hug Надявам се уикенда да е бил  baby_neutral Simple Smile
Аз да преговорим  Rolling Eyes Освен вдигане на крака Simple Smile други полезни съвети. Ако пие една две бири мъжа прече ли? Оф толкова въпроси.... Като е през ден от кой ден се почва Simple Smile След  luvbed хубаво е да се поседи легнала нали? Абе всичко което се сещате ми споделете

# 142
Олеле, колко е напреднала новата тема. Още не съм прочела края на другата! Записвам се само, докато вляза в час и ще се включа адекватно, колкото ми е възможно! Mr. Green

# 143
Аз днес пуснах малката на градина и сега ми е едно притеснено ... Hug дано е напразно.

# 144
Меритка честно да ти кажа каквото и да правиш в полза на плувците все ще е добре, ако искаш даже краката си ги връзвай с въженце за тавана /полилея/ да не ти се уморяват /признавам си и това ми е минавало през акъла/ но в крайна сметка моите методи до ден днешен нямат никакъв успех  Embarassed  за бирите не знам дали пречат, но с алкохола като цяло не е хубаво да се прекалява нито от твоя страна нито от негова!  Naughty като е през ден си почвайте от първия чист ден в който ти е удобно! А иначе хубаво е да полежиш след секс, но в крайна сметка имаме бременилки и мамчета, забременели след т.нар. "прав секс" /в банята и т.н. да не изброявам колко ми е богата фантаСТИКАТА и как не я практикувам реално/  hahaha тааааа правете льобоФ и не го мислете много /кой го казва само  Joy

# 145
мерита, съветвам те да не четеш и слушаш бабешки съвети, а ммедицински статии  Wink
- вдигането на краката, възглавниците под кръста и тем подобни не помагат, само са излишно затормозяване
- същото важи за позите, до скоро мислех, че примерно ако съм права може и да не стане, ама едно момиче от нашата темичка забременя права, че и под душа, ако правилно помня историята, така че и това го махаме

Нещата, които реално биха ти помогнали са:
- по-здравословен начин на живот, прием на витамини и лек спорт и за двамата
- следене на О с БТ, тестове за О или и двете
- силно ограничаване на кафето (до чаша на ден или ако ти е много трудно, нека следобедното да е слабо или безкофеиново) и алкохола до чаша вино/бира
- изключване на цигарите
- позитивно настроение и осигуряване на забавления, които да отвличат вниманието от темата бебе - музика, танци, филми, разходки, туризъм, напълни си графика с разтоварващи дейности за вас двамата, повярвай, ако сега нямаш нужда, ще проимаш съвсем скоро

# 146
Споменахте витамини ,кои препоръчвате ?

# 147
Здравейте и от мен !
И аз оставих малкия на градина . После пихме с майките кафе и естествено пуфнах 4-5 цигари рано -рано.  #Crazy

По въпроса за ''по-сигурно''забременяване съм чувала ,че е хубаво да не се става от леглото.Лягаш и спиш.Никаква тоалетна ,миене,къпане и т.н. Имам и нагледен случай ,че е вярно .Една приятелка 7 месеца се опитваше да забременее и в момента ,в който спря да става ,чудото се случи още на първия месец.

# 148
Аз съм виждала тези витамини, но се чудя струват ли си парите? newsm78 http://apteka.framar.bg/30018685/прегнакеър-зачеване-за-него-и-нея-табл-60

# 149
Klara.  и аз сутринта толкова ги направих , направо вече  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт