Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 477
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм виждала тези витамини, но се чудя струват ли си парите? newsm78 http://apteka.framar.bg/30018685/прегнакеър-зачеване-за-него-и-нея-табл-60

Уау,много са скъпи.Проверете как са в ибей и амазон.Аз пия тези:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000UX89AA/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
В момента са 9 паунда,но през повечето време им държат цена около 6 паунда...Разликата в цената е огромна.Иначе съм доволна от тях.Пия ги вече 3-4 години...

Биби,скорошно оздравяване  Hug
След секс не знам има ли ефект,но ако трябва да ставам веднага,поне 5-10 минути гледам да полежа за всеки случай Wink
 За цигарите,пуших като ученичка и студентка,общо може би 7 години поне.Отказах ги от раз.Просто един ден си казах:"Край!Това ми е последната цигара!"Изпуших я и от тогава не съм палила никога.Иска се желание и многоооо силна воля...

# 151
Струват си парите, определено. С тях се чувствам много добре и показателите ми (биохимия) бяха в норма, за мъжката част се надявам да са също толкова добри, защото на тях разчитаме като добавки за ММ (не само за спермограмата, но и за по-бързо възстановяване след пристъпа миналия месец), засега се повлиява добре от тях чисто физически, ще видим СГ как е след някой друг месец.

# 152
# 153
Добро утро и от мен! Свършиха трите почивни дни, е аз нали съм безработна, та всеки ден си работя само в къщи и по мен си/ втори месец почвам да  ходя да се по раздвижвам във фитнеса/.
 С ММ тези три дни нещо беше ни хванало на  luvbed та ще му предложа да по починем, колкото и пак довечера да имаме огромно желание. Поне до 6-ти, че тогава някъде ми се пада най-вероятно О , пък миналата година със същия ден на МЦ 20.02 , забременях на 06.03 някъде Simple Smile .... е Надеждата умира последна Simple Smile
 Та като заказах това , видях , че сте говорили за най0нестандартни места за Кекса с половинките си  Blush Връщайки се назад ми става едно хубаво и срамно .....От началото бяхме по необуздугани и първични. Сега сме ненаситни пак си след толкова време , ама по скучни за местата- все в къщи. Иначе сме правили - в гора/легнали, прави/, на поляна в неговото село, в джакузи, в колата, до едно заведение , в къщи сме обиколили всички стая и почти всички мебели  , във вана.... да спра до тук  Blush Blush
 За цигарите: слава Богу вече не пуша окончателно някъде около 2г. Миналата само ми се случи да запаля едно и ми стана гадно , дали съм дръпнала 1-2 пъти и я хвърлих. Но пък и аз не съм била някаква запалена и пристрастена пушачка. Като студентка се по запалих и нали като си в компания , те си идват между другото. Ту попушвах, ту за известно време не, пак. Радвам се , че моя ММ никога не е пушил и в къщи като той не пуши, съответно и на мен не ми се пуши и затова по лесно им казах край. Пък и винаги съм смятала , че са някаква безсмислица и само парите си давам за тях.
 Ох , този месец би трябвало да ми е малко спокойно, ама усещам , че не го почвам така. Все пак нали на 100% ще ми направят края на месеца , евентуално , ако си ми дойде на време, Хистерото. Пък и в нашето семейство празници няма да ни липсват. Сега идва 8-ми март
Скрит текст:
/ даже вчера с ММ се поскарахме. Той ми вика , че по сбъркан човек/жена от мен не познава , да се притеснява и да не иска скъп подарък да й купи мъжа й. Всяка това иска , а аз се сърдя , че ще ми купи по-скъп от 20 лв А бяхме излезнали да се харесам нещо. Като се замисля винаги се караме за това , когато аз имам някакъв празник. Той иска да ми вземе нещо без значение дали ще е с 10-20 лв повече, аз не и не хахаааа. Абе после му викам , че се кефя на "курвите" , който са с мъжете заради парите, защото аз не мога да взимам и да съм с някои който така да ми дава пари и да го изстисквам докато остане без нищо  Laughing /.
, вечерта сме и на 30-т рожден ден  на наш приятел, мъжа ми има РД на 12.03, на 26.03 близнаците на сестра ми имат РД, най-вероятно на 28.03 ще ми правят Оперативната хистероскопия, на 29.03 кръщенето на близнаците, на които ние с ММ сме кръстници..... Поне толкова неща , заради които се надявам да не ми остава много време да мисля глупости -защоооооо все така и няма бебе !!!!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 11:12 от Krasima84

# 154
Оф момичета това с графиката не ми се получава...не съм тъпа,всичко което правя е по правилата,отметките са там където трябва и пак не ми излиза след всяко,което пиша  Cry #Cussing out Както и да е все пак мерси за указанията все пак  Peace
Иначе кой питаше за методи за по-успешно зачеване?Чувала съм,че относно метода на НЕставането не е толкова от значение,защото скоростта на изстрелване  #2gunfire на плувците е толкова голяма и достатъчна,че докато отидете до банята или тоалетната и те вече са там където трябва и ако всичко е наред няма нужда от лежане....все пак колко момичета "хващат от въздуха" както се казва без дори мъжа да е свършил нарочно вътре или "от пиянска" грешка.....говоря за здрави момичета и момчета....така че тези методи малко ми се струва че затормозват психиката още повече,предвит и толкова други неща,който спазваме!Не знам това е мое мнение и не искам да звуча все едно го налагам Peace Hug Друго,което съм чела относно кафето....дори безкофеиновото кафенце съдържа много малко количество кофеин и 4-5 безкофеинови се равняват на 1 кофеиново.... #Crazy newsm78 всяко правило си има своите изключения...шантава работа както казваше една моя колежка hahaha

# 155
  • Пловдив
За алкохол не пия и грам Simple Smile За цигари не пуша и никога не съм. Кафеее абсурд но 3в1 едно на ден Simple Smile Ех незнаех че ще е толкова сложно Simple Smile мислих си че хоп и хайде  baby_neutral

# 156
Момичета аз БЯХ спряла цигарите за седем месеца със книгата на Алън Кар. Мноого полезна книга , подарих я на една лелка която ми се кълнеше че не можела да откаже цигарите и че била пробвала всичко 😃😃😃 Онзи ден я срещнах и тя ми се похвали - три дена цигара не била палила а очите и светеха от гордост 😝😝😝 Сега мисля да е почвам пак ( мога да я чета онлайн) и със сигурност дава резултат..
По темата - вчера не ми дойде , гледам да не го мисля ама все във главата ми е... Гърдите ту ме болят , ту не... Със яйчниците също.. Тялото ми явно доста се шегува със мен 😡 Иначе пия витамини на Pregnant Care - for  woman who trying for baby та да видим има ли резултат - няма ли .. Ставам да чистя че тук е голяма бъркотия след снощния купон 😁😁😁😁

# 157

Биби,скорошно оздравяване  Hug

Благодаря ти мила.. Hug
Ние този месец може да не бебеправим, 4акаме тия дни зъб трябва да правя,но не мога да ида такава болнава.Първо 4е едвам дишам,как да застане пред зъболекаря така..Ще из4акам да ми мине хремата и отивам да го правя .Как ме е страх от зъболекари не е истина ужас ooooh!

# 158
А, така! Сколасах!
Маняна, чудесна тема, благодаря!
Захванах се и аз с календарчето от Зачатие и мерене на БТ, но като си гледам резултатите абсолютно се обърквам и се чудя изобщо реални ли са, меря орално в един и същ час сутрин.  newsm78 Май съм затъпяла! Естлар така хубаво го беше обяснила, а сега нищо не ми е ясно вече. Имала ли съм О, няма ли съм, защо така ми пада БТ? Ще померя и ще прочета, ако някой има идея с обяснение, ще съм благодарна.
jaburana  fingerscrossed

# 159
И аз се омотвам с календара  #Crazy

# 160
Autumn, ако температурата се беше задържала висока, щях да кажа, че е имало О. Според мен грешките може да не са съвсем в твоя компютър:

- по стойостите ти надушвам, че не само мериш орално, ами и с дигитален термометър. Те много често правят проблеми, я батерията тръгнала да пада, я нещо се ошашква електрониката. Изнамери отнякъде галиев или живачен, свери колко и как ще ти измерят. Аз и двата (и дигитален и галиев) ги държа по 4 минути. Мери БТ с този термометър, който отчита по-висока стойност.
- ако се окаже, че проблемът не е в термометъра, ще го мислим.

# 161
Благодаря ти! Ще взема друг Т! Hug

# 162
Здравейте и от мен!
Доста хубав уикенд прекарахме, вчера ходихме на екскурзиика  - беше хубавко. Разпускаме си, а и така като чели е по-добре, да не мислим само за бебета Simple Smile
Относно съветите на Естлар съм съгласна. Наистина, каквото и да правим след секс, е БОЖА РАБОТА. Ако ще и краката си да вържем е все тая. Wink
Наистина здравсловното хранене /доколкото е възможно/, ограничаването на цигари и алкохол, приемането на витамини, биха помогнали, но и те не са гаранция. Но така със сигурност и ние самите ще се чувстваме по-добре. Simple Smile

Но както една приятелка казва - всичко ще си дойде, когато трябва! Wink
ДАНО ЗА ВСИЧКИ В ТАЗИ ТЕМА Е ПО-СКОРО!

# 163
Аз съм виждала тези витамини, но се чудя струват ли си парите? newsm78 http://apteka.framar.bg/30018685/прегнакеър-зачеване-за-него-и-нея-табл-60

Уау,много са скъпи.Проверете как са в ибей и амазон

На мен не ми се виждат скъпи  Peace Така или иначе давам по 30лв на месец за Инофолик.
А гледам, че в тези витамини има и инозитол, и фолиева киселина.....  Crazy  /само късно ми направи впечатление, че инозитола е около 4 пъти по-малка доза от този в Инофолик......  newsm78 /
Май спокойно мога да ги заменя с Инофолика.
Имам Инофолик за още 17 дни - ще си помисля след това кое от двете да купя. /ама бих "разнообразила" /

П.П. Аз си пия кафето, че пак не можах да стана на време  ooooh!
Със сестра ми трябва да се видя, при баща ми ще ходим да го видим.
А и гела трябва да си оправя днес, че вече му е време  ooooh!
За домакинската работа няма нужда да говоря  Whistling ooooh!
Как да съм активна?!  #2gunfire

Буци направо съм засрамена как се излагам с активността си тук.  ooooh!
Ама напоследък ни сънят ми стига, ни настроение имам... ужас! /дано този момент мине вече/
Гушкам ви всички!  Hug  bouquet

# 164
Биби бързо оздравяване   bouquet
Азукар с малко закъснение. Това, че може да не ти съвпада цикъла с цикъла на луната не значи, че няма да забременееш. Това са положително влияещи периоди. И на мен не ми съвпадат  PeaceМама постоянно ми обяснява на пълнолуние да работим, защото аз съм зачената на пълнолуние.
Скрит текст:
Тук ще обединя две теми за секса на разни места и историята за моето случайно и непланирано зачеване. Мама и татко били на някакъв купон и подпийнали, съответно се усамотили в някаква стая. После някаква жена, която ги усетила какво са правили казала на мама, на пълнолуние стават най-красивите момичета. Може би са щуротии, но мама много вярва в това и е особено горда от резултата  Embarassed
За витамините питайте Денис най-добре. Аз пия само ФК, масло от вечерна иглика и вит С, а следващия месец мисля да включа и герикапс.
Нали тук се шегуваме, че гоним Ицето  fertilization (ММ е Христо и буквално гоня Ицето, за да хванем Яйцето  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт