Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 508
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Ели, честито  smile3525 Желая ти леко и безпроблемно бременеене с пухкав финал!  newsm32

# 196
dzveronika ,мила ,дано денис ти ги разчете и всичко е наред!

Биби ,и мен ме заболя зъб от вчера -мъдрец ,пак избиват,аман  ooooh!

Май пак ще си посещавам скоро дентист-а

# 197
Eх че хубаво !
Ели, честити ти две чертички  Hug Спокойна бременост и прекрасен финал  Hug

# 198
С тия зъби си е мъ4ение,при теб избива мъдрец,а моя не е с4упен и каквото и лекарство да пия не помага.И отка4ам  Tiredс тия зъби ,преди месец бях на зъболекар сега пак ли оф... ooooh! ooooh! ooooh!

# 199
Най-добре иди при зъболекар тогава,аз последния път 6-7 пъти ходих за 1 зъб,даже глътнах някаква киселина,че ми я сложи,ама толкова време непреглъщах та ... си я глътнах  Joy

# 200
На ММ сестра му е бременна, поне може да миряса, че не съм я изпреварила. Радвам се за нея, имаше спонтанен аборт миналата година и знам колко много иска дете, но пак изпаднах в нервна криза. ММ каза, че още не се знае дали и аз не съм бременна, но това не можа да ме успокои изобщо...  Sad Sad Sad

# 201
Мецанке , разбираемо е да се чувстваш така  Hug

# 202
ММ вика, че съм реагирала сякаш мисля лошото на сестра му, а съм много далече от такива неща!

# 203
Е,не бива да говори той така  Naughty

Просто ти е тъжно,разбираемо е   bouquet

# 204
Ели Честито  bouquet, лека бременност ти пожелавам. А за прегледа - мисля че минимума е десетина дена от закъснението, което за теб е съвсем скоро Hug.
Биби Бързо да се оправяш Hug.Само като чуя думата зъболекар и почват да ме болят зъбите, много съм патила от "специалисти" в тази сфера Tired.
Дзвероника Нищо не разбирам от изследвания, но се надявам да не са толкова черни нещата, каквито ти изглеждат сега. Пиши после какво е казала Денис.

# 205
На всичкото отгоре пак си пуша, едвам един де издържах явно няма да ги отказвам в момента...

# 206
Elie, честито, ще те сложа в списъчето довечера.   bouquet
Дзвер, не ги разбирам тия хормони, май само тях не съм изследвала, пиши какво е казала Денис
Мецанка, аз съм така с всички имали наглостта да забременеят наоколо ми, ама само за някой друг час се възмущавам на съдбата, на тях, сякаш са виновни, че им се е получило от първи опит, а някои и на пияна глава, след това се кротвам, и това ще мине. И аз запалих сега, че нещо и мен ме тръшна депресарското, ама утре пак с нови сили, всъщност след тази цигара с нови сили.

# 207
То големия цирк ще е като ми дойде и тоя месец, като се знам колко навътре го приемам  Confused
Но няма значение ще ги спра тея цигари, ама няма да е днес изглежда..

# 208
  • София
Записвам се в новата тема, преди да сте я изписали и нея.

Ели, честито! Лека бременност ти пожелавам!

# 209
Мецанка ,гледай да ги спреш и аз искам ама чакам денят

Ох , красота ...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт