Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 535
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Ааа момичета,недейте така!Стягайте се и без депресарски мисли  Hug Hug Hug
Когато разберете,че някой ваш близък или познат очаква бебе,а при вас все още не се е получило...моля ви ,поставете се на негово място.Дали ще ви е приятно,ако знаете,че някой би се почувствал гадно от това,че е разбрал,че сте бременни?...Разбирам ви..дори ми се струва,че ММ реагира по подобен начин,когато му казах,че две мои приятелки тия дни са родили..един такъв много унило го прие сякаш...макар,че съм ви казвала,че той дума не обелва по темата с бебеправенето...  ooooh! Дори преди 1-2 дни му казах,че ми дойде и този месец(то вече си замина ама...) и реакцията беше измрънкано под носа:"А така!"  и  нито дума повече,дори и в очите не ме погледна...Та мисълта ми беше,че усещам такива мисли дори и при него...

# 211
привет депресиики  Joy момичета и аз съм в тая група
имам чувството ,че за който и да си помисля е бременни Grinning изпадам в едно кисело настроение и после се сърдя на себе си че съм такава ,но ще ме разберете нее от злоба просто вече  ми писна от лелката.
Дзвер и аз не разбирам нищо но пък ме интересува тестостерона моята е 0,72 и ендото каза ,че е висок и съм в чуденка
на всички ходещи на зъболекар успех и аз  съм там в четвъртък уж за последно Simple Smile
 Mañana  права си аз се радвам ,но пък си поревавам в къщи да ми олекне.
и накрая  
Ели Честито bouquet да е всичко наред и да ръсиш обилно и да ни окъпеш с прах  Joy

# 212
Момичета спокич не е толкова гадно....аз не пуша от новата година при условие,че "дънех" по кутия на ден а като седнем на маса петък събота.....  Embarassed Не че ми е помогнало до сега с нещо,но поне един гаден навик по-малко....Когато ви се допуши не мислете за цигарата,като за успокоение,а като нещо, което не ви е нужно...стойте колкото може повече там където не се пуши и в един момент ще премине "пикът" на нуждата от цигарка...повярвайте наистина става....2-3 пъти когато много ви се пуши пробвайте да мислите,че все едно сте бременни и така вредите много на бебчо и ще видите резултата....после даже няма да се сещате Peace Praynig

# 213
Маняна, аз сама си се сърдя, че така реагирам, ама е по-силно от мен...

Мечтичка, пустите му цигари винаги ми действат успокояващо.. Ще се спират, ама тия дни съм под голямо напрежение и не мога. Вътрешно ми е едно гадно и изпадам в нервни кризи постоянно за глупости, не се чувствам нормално изобщо...

# 214
А споко Меци,не се обвинявай...След някой друг месец,сигурно и аз ще започна да реагирам по същият начин   Laughing ,но явно още не съм стигнала до тази фаза...

# 215
Ох ,и аз съм заобиколена от бременни и бебета! Две приятелки скоро родиха,имам още 4 бременни и 5-6 ,опитващи. Само за бебета се говори . И всички ми се подсмихват "айде ваш ред е вече" ooooh!

Имам и една питанка относно БТ. След О няколко дни Т ми се задържа 36.9 като постепенно се повишава . Днес ми е 37.3  #Crazy Та въпроса ми е как разбирате кога Т е "нормална" и може ли 37.3 да е признак на някакъв възпалителен процес или нещо друго ?  #Crazy Притеснено мми е .Не знам дали да вземам някакви лекарства ,за да я свалям. По принцип не съм болна имам само хрема.

Много ще съм благодарна да чуя мненията ви.  Hug

# 216
Уф, пустите цигари...и аз пуша. Някои дни по 5- 6, ама стигам и до 10.
ММ не пуши и постоянно ми натяква за тях. Отдавна ми се иска да ги спра, опитвам се, издържам 2 дни,ама в един момент не издържам и пак паля. Това е някакъв порочен кръг и няма излизане. И аз все си мисля, че като стане чудото, няма как - ще се спрат, ама то не става и времето си тече.. Трябва пак да опитам да му се невидят и пустите цигари.
Мечтичка, как само го обясняваш - изглежда мнооого лесно...абстиненция нямаш ли ..

# 217
Клара,37,3 е една хубава бременна температура...дано да е от това  Praynig

# 218
Много нервна ставам като не пуша, не може да се говори с мен изобщо...

# 219
Аз не пуша и никога не съм пушила  smile3501 браво на мен хихи  Mr. Green
когато се срещнахме с ММ не пушеше от месеци (спестявал за колата) , но една приятелка му предлага няколко пъти да запали и така пак ги започна  smile3546 bash Той сам няма желание да ги спре  Crossing Arms каквото и да направя
Скрит текст:
сърдя му се,карам му се
и на края го съжалявам как се измъчва и му давам да си пуши, но не и при мен  Naughty казвала съм му "тези цигари нищо не ти дават.Нито се наяждаш , нито се напиваш с тях.нито са храна , нито вода и без тях може да се живее" Не мога да си представя какво е чувството да пушиш и да те задоволяват и затова ми е толкова лесно да го казвам ... но и без тях се живее
Скрит текст:
когато бях малка майка ми ме пращаше постоянно да й купувам цигари от магазина , а на мен ми беше толкова неудобно от продавача (защото си правеше майтап с мен , че пуша), но след време започнах да й отказвам , за да не пуши или сама да си купи.Може би за това ги мразя и никога не пропуших Mr. Green

# 220
  • Пловдив
Абе случайно да знаете от фолиевата киселина качват ли се килограми  Shocked

# 221
Ели!   bouquet  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Абе случайно да знаете от фолиевата киселина качват ли се килограми  Shocked
Такова нещо не съм чувала! newsm78

# 222
 Hug Привет и от мен, тази тема я подкарах през просото, има вероятност и другата да е така  Peace Аз излязох от депресията и съм с пълна сила напред към целта, т.е няма да се отказвам и ще вярвам пък  Peace Но ще разнообразя мисълта за бебето с други неща, та може би ще влизам по-рядко  Peace

ellie_bg честито и от мен   bouquet  bouquet нека всичко да е наред!

Хубава седмица ви желая   bouquet  bouquet

# 223
Ох,извинявам се,че пиша през пост,ама все се сещам да кажа по нещо..
merita,не би трябвало,нямам такива наблюдения..
ioni_666 и ММ много пуши,няма и намерение да ги откаже,просто не го виждам...охх това с пращането за цигари ми е много познато...Когато бях бременна с големия корем,при всяко ходене до магазина,ми поръчваше да му купя цигари,а тогава живеехме в едно село в което имаше само един магазин...и все ми даваха кутии със снимка на новородено бебе,цялото в системи...ама много ми беше неудобно....и мноогоо ме дразнеше,ама какво да го правиш...зависимост...

# 224
Много съм мазохистично настроена днес - правя житния режим и съм отворила да гледам темата за турската кухня. Лигата ми протече, а днес ми е първия ден. Какво ти жито, братче... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт