Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 537
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Пфу,прибрах се  Party

# 226
Абе случайно да знаете от фолиевата киселина качват ли се килограми  Shocked
мерита, аз пия фолиева от септември/октомври. Не съм забелязала да качвам от нея  Peace
Честито на ellie_bg   bouquet Лека и безпроблемна бременност  Hug
дзвероника не мога да помогна с мнение, но съм сигурна, че денис ще ти отговори  Peace Дано да не е нещо сериозно.
Трудно е наистина момичета, когато всичките ти близки приятелки, братовчедки и т.н. имат деца или са бременни. Сестра ми има две деца, те пораснаха вече, кумата ми има пораснало вече бебе, две братовчетки от близкото обкръжение и много други.
По темата с какво може да помогнем с бебеправенето мисля, че правя всичко възможно. Не пуша и никога не съм, мъжа ми също  Peace Спортувам, храня се здравословно, пия витамини, алкохол пия много рядко  Crazy
Скоро ми наближава датата за цикъл отсега ми прилошава  ooooh! Дано не се появява  Flutter

# 227
Имам един въпрос  newsm78
Скрит текст:
АГ ми каза да си водя дневник за тестовете за О . Всички имат втора черта , някои са с едва забележима , други с по -забележима и  имам един , който е най-наситен от всички , но не колкото контролната линия.И въпроса ми е как да го запиша в дневника си  newsm78  всички са отрицателни , но все пак имат втора черта . уфф аз не мога да се разбера и вас обърквам ...  Hug дано някой дами разбере въпроса или ще опитам пак да обяснявам

# 228
Имам един въпрос  newsm78
Скрит текст:
АГ ми каза да си водя дневник за тестовете за О . Всички имат втора черта , някои са с едва забележима , други с по -забележима и  имам един , който е най-наситен от всички , но не колкото контролната линия.И въпроса ми е как да го запиша в дневника си  newsm78  всички са отрицателни , но все пак имат втора черта . уфф аз не мога да се разбера и вас обърквам ...  Hug дано някой дами разбере въпроса или ще опитам пак да обяснявам

Според мен всички трябва да отбележиш като отрицателни, след като нямаш положителен тест Simple Smile

# 229
# 230
Йони, и аз мисля така. Предполагам АГ-то има предвид да пишеш кога са отрицателни и кога положителни, без значение плътността на чертата на отрицателните  Peace

# 231
Така и направих   bouquet Hug Благодаря ви !!

# 232
 Hug Ели , честито и една хубава, безпроблемна и лека бременност Simple Smile Чудесна новина- а, така , с теб да заприищат и още много положителни тестчета през този месец . Simple Smile
 А за това как реагирам на бременните покрай мен. Вътре в душата ми бушува ураган. Пред тях се радвам, но е по силно от мен. И то не , че им желая нещо лошо, наистина се радвам, всеки заслужава това, просто ме е яд на моята съдба, че ми се е предоставяло няколко пъти възможноста да имам дете и ми е отнемано, чесе боря сега , ходя по доктори, времето минава и за мен е като забавен каданс ....Онзи ден разбрах, че май колкото по малко споделяш толкова по-добре. Стана ми също така странно, как някойу жени  нито дума не говорят нито за себе си , нито за друг , че му е време, въпреки , че например са вече около 30-т / колкото мен/ и изведнъж сега забременяли, получило им се от без да искат или от раз и почват да пускат едни неуместни коментари: "Е хайде време ти е" , " Какво трябва да се чака? " ... Пих кафе с една приятелка онзи ден , която е бременна някъде във 2-я месец. И тя купуваше мартеници. видях едни щъркелчета с кошничка пред тях и вътре направени две бебенца. Казах й , че е толкова сладко и споменах за миналата година как при мен подейства  едно такова подарено щъркелче. Тя взе да говори как свекърва й / те нямат брак с нейния/ не й е казала, ама ако трябва да вземе за другата снаха такова . Аз й отвърнах , че зависи донякъде койу ти го подаря , защото ако има някой проблем  и не иска да се говори, така да ти се каже хайде. А тя : е то им е време, от доста са женени. Ти си по чувствителна затова така го приемаш, какво толкова, ако им се каже .... " . Наистина малко ме изуми.

# 233
Бъдещата ми кума е бременна и ще ражда май месец, снощи й пипнах корема и каза, че сега и аз съм щяла да забременея. Само й се усмихнах и нищо не казах, защото не вярвам в такива суеверия.

# 234
хаха Пипала съм сума кореми, но точно след пипането не съм забременявала. Видях , че някой тук са и говорили за дигането на краката. е аз съм го праила сигурно 2-3 пъти и точно когато съм си догала краката -пак не съм. Забременявала съм когато ей така сме правили секс, и аз все имам нещо да си правя, в повечето случай все рипвам и ставам .... Та тогава по съм забременявала Simple Smile

# 235
Клара,37,3 е една хубава бременна температура...дано да е от това  Praynig

Едно кратичко изречение,а колко много надежда има в него! Само като го прочетох и изтръпнах от вълнение при мисълта,че Т може да е от това !   bouquet
Но според мен е по-вероятно да съм настинала просто Sad
Скоро ще се разбере !  Praynig

# 236
Четох, че вдигането на краката е пълна безсмислица и въобще не помага за нищо. Те плувците като си се изстрелят каквото и да си вдигаш не зависи от това  Laughing

# 237
Аз по принцип съм тактичен човек и не си позволявам коментари относно сватби,бебета и т.н. Но след аборта ми беше много тежко, особено когато трябваше да кажа на някой, който не знае, че вече не съм бременна и тогава се зарекох, че никога на който и да е няма да правя намеци за бебе, дори и на шега.

# 238
Какво ли не съм изчела вече като похвати за правене на бебе... но във всичко виждам само търсене на надежда вече като че ли.. Май  май всичко е божа работа! Simple Smile

# 239
То без надеждата за къде сме? Ако няма надежда да сме си окачили въжето...

Общи условия

Активация на акаунт