Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 544
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Ако ми дойде тоя месец следващите два няма да бебеправим, за да не съвпадне термина с датата за сватбата. В такъв случай само ще ви следя без мои си надежди.  Sad

# 256
  • София
Веси, не знам какво да ти кажа, виж и другият месец как ще са нещата с тестовете и тогава му мисли!  За първи път ли ги използваш?

Ибейските да, за първи път. Преди това съм ползвала на два пъти Oview, но без да меря БТ. И двата пъти се тествах недостатъчно, отказвах се преди да се насити достатъчно втората черта или пък започвах късно... Сега ще се тествам, ако се наложи докато не ми дойде. Cry

# 257
Аз тоя месец никакви тестове, никакви температури няма да меря...ММ май е прав много мислиш,много из4исляваш и затова все не става.Пускам се по те4ението.Тоя месец си по4ивам от О.тестове и температури.Отивам да си направя един 4ай и да си седна до камината да погледам телевизия.Лека и спокойна моми4ета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258
  • София
Аз тоя месец никакви тестове, никакви температури няма да меря...ММ май е прав много мислиш,много из4исляваш и затова все не става.Пускам се по те4ението.Тоя месец си по4ивам от О.тестове и температури.Отивам да си направя един 4ай и да си седна до камината да погледам телевизия.Лека и спокойна моми4ета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Съгласна съм. Peace Свидетел съм как мои близки (поне 6-7 момичета) забременяха веднага щом спряха с тестове, следене и т.н. Това обаче очевидно не ми пречи да препишквам тестове, да меря БТ и да се вталясвам. hahaha

# 259
Amaria, благодря ти!
Веси, дано имаш скоро положителен тест!
Биби, аз отдавна захвърлих тестовете и БТ, дано ти имаш успех!
Азира, дано наистина скоро сбъднем мечтата си! Дано!

# 260
kremika, още не знам с какво ще го борим.

Сега се връщам от Надежда. Имаше закъснение от 150 минути в момента, в който аз отидох и след три часа успях да вляза. Първоначално се ядосах, особено защото както винаги отидох по-рано (мразя да закъснявам), а те ми пратиха sms точно, когато пристигнах Mr. Green

Трябва да призная, че Стаменов ме респектира, но и ме обърка. Пита ме за хормонални изследвания и след като му показах всичко, ми заяви, че не ми подхожда да се разнасям с толкова папки и да не му ги нося пак. Каза, че абсолютно не иска да приемам противозачатъчни преди хистероскопията както искаше сегашната ми лекарка. Показах му графиките ми и той каза, че са чудесни, но че трябва да ги изхвърля, защото БТ изобщо не била нужна в това време на овулационни тестове newsm78

Заяви, че не ми харесва яйчниците, но отказа да спомене какво има предвид. Каза, че на този етап това нищо не означава и да не го мисля изобщо. Освен това ни в клин, ни в ръкав изтърси, че много съм чела, а аз почти не си отворих устата ooooh! Иначе засега нищо не иска да се прави като изследвания, каза да изчакам МЦ и да се обадя да си запазя час на 7-8 ден.

Момичета, изчетох ви всичките, но съм толкова скапана, че няма да ви споменавам. Естлар вече е отговорила на повечето въпроси, както и аз щях да отговоря, всички сте честитили на Ели, а на отбора на  депресираните една голяма прегръдка.

ioni_666, дано ти се насити съвсем чертичката.

˙Веси˙
, защо не ги лепиш на лист хартия, за да ги сравняваш?
Като тези:
Скрит текст:

rossti08
, те тези болки са и при забременяване Wink

# 261
  • София
Cristi, не ги лепя, защото няма втора черта, какво да сравня... Само в петък имаше една бледа. Rolling Eyes Ще съпоставя утре, може и да има някакви сенки.

А относно случилото ти се в Надежда - не знам, така както го разказваш ми звучи доста грубо отношението на този Стаменов. Аз мисля, че да отидеш с изследванията по-скоро говори за отговорност, отколкото "да не ти отива". А и това "не ми харесват яйчниците"...как да не го мислиш?!

Почивай сега! Hug

# 262
Цитат
Показах му графиките ми и той каза, че са чудесни, но че трябва да ги изхвърля, защото БТ изобщо не била нужна в това време на овулационни тестове newsm78
Кристи, и аз се чеша по главата! newsm78
Споко, като чета какво си написала и моята приятелка ми каза същото - гледал я на ехографа и само правел физиономии, без обяснения!
А за мен, за този месец, надежда няма, сигурна съм! Wink

# 263
˙Веси˙, наистина не беше много мил, но не беше и груб. Според мен просто не иска да му се задават много-много въпроси и бърза да насмогне с графика.

rossti08
, аз съм си спокойна, просто някои неща ме учудиха, ама в крайна сметка той е лекарят Simple Smile

Иначе това, което ми направи добро впечатление, беше, че не коментира Щерев. Каза само, че идвам от сериозно място и трябва да реша къде искам да остана, но че не мога да съм между две клиники. Попитах го дали той ще се заеме с моя случай, той отговори "засега да". Казах му, че тогава и аз засега оставам Simple Smile

# 264
Кристи Наистина звучи объркано всичко което ти е казал newsm78. Покажи изследвания - повече не ги носи, графики за БТ - хубави, ама ги хвърли.. Laughing Явно само той си знае какви ги мисли Joy.
Веси надявам се скоро да видиш 2те чертички - може направо и на едни други тестове EFP
Рости Нали си знаеш, че те болките много си приличат, не губи надежда Wink.
Възхищавам ви се момичета как с лека ръка се отказвате от графики и тестове. Ако не са те все си мисля, че нямаме шанс да уцелим момента, някак ми дават надежда..Нямаме възможност  всеки ден да се обичаме Embarassed и това допринася още повече за малката вероятност чудото да стане.
Такааа и един въпрос от мен не на бебешка тема:
Скрит текст:
На ММ му излезна нещо като херпес на устата( повече прилича на афта, ама е на самата устна). През живота си никога не сме имали нито той, нито аз и не знам как да го лекуваме. Знаете ли някой домашен лек за такива проблеми? Трябва бързо да го разкараме, че края на седмицата най-късно очаквам О. и не ми се ще пак да пропуснем.
Лека и бебносна вечер  bouquet luvbed

# 265
Cristi: Много непрофесионално отношение, поне поведенческо. Как така "засега да"? Ти ще бъдеш в чуденка до кога ще трае това "засега"ли? Сигурно бърза да навакса с графика, действително, но според мен не може да става за сметка на пациентките...И моят лекар е много натоварен и съм чакала многократно по 2-3-4 часа и сигурно всички светила.....Да изхвърлиш графиките...Все едно има съществено значение за бъдещото ти, дали ще ги изхвърлиш или ще ги запазиш....Но пък ако това е твоето място и си решила да се оставиш в техните ръце - действай! Не е редно между лекар и пациент да има недоизказани неща и недомлъвки....., но ти това си го знаеш. Прегръдки!

# 266
Аmy lee, аз се отказах от тях след като повече от 6 м. ги използвах, разбрах горе долу кога ми е овулацията, а също и разбрах, че не ми помагат особено лично на мен, явно проблема при нас не е е, че не нацелваме момента!

# 267
amy_lee за херпеса може да пробвате паста за зъби  Peace

# 268
  • София
amy_lee, вземете веднага Ацикловир или Фенивир. Не разчитайте на дошмани лекове, хубаво е да се излекува бактерията изцяло, а не само повърхностно. Преди да се е излекувал херпесът му, по-добре да не се отдавате на орални ласки, защото препрасне ли в генетален херпес е опасно и за бебето, и за раждането... Rolling Eyes

# 269
Колко сте бързи момичета Hug. Много благодаря!
Веси Със сигурност няма да има никакви ласки Naughty, ако не се махне навреме. Просто имам надежда, че ще мине за седмица. А тези Ацикловир и Фенивир предполагам без рецепта могат да се купят, нали така?
Рости Дано не ти се налага да ползваш повече тестове и графики, а резултата скоро да го видиш EFP Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 22:05 от amy_lee

Общи условия

Активация на акаунт