Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 515
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, след поредния отрицателен ову тест, моля да погледнете графиката ми и на база БТ да споделите мнение - възможно ли е да ми е минала овулацията, без това да бъде отчетено от тестовете. Praynig

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesssela*

На 19-тия ден има спад на темпито, след което се покачва в по-високи граници от предните дни. Дали тогава не е била О хмм (на 19-тия ден) !?
По отношение на температурата нормално ли е да е висока през цялото време (на мен все ми беше 36.2/3/4 и най-мн 36.5 преди О-то, след което се покачи на 36.7/8/9)? Питам не защото се съмнявам за проблем, а защото не съм наясно мн с тия мереници!!! Вероятно има значение начина, по който се мери темпито  newsm12

# 511
Дано не забравя всичко,което исках да напиша...
Танче,Честит Рожден Ден на ТМ..Пожелавам ти тази година да му подариш на-желания подарък  Heart Eyes
Красима,Честит Имен Ден...и на вас ви пожелавам едно хубаво ЧУДО  Heart Eyes
Евриала,добре дошла  Hug
lucy-lou, Hug по-малко депресия и бързо се настройвай за новият месец Wink
Веси,и в другата тема ти писах,че по БТ ми се струва,че може да се окаже,че О ти е била на 19-ти ден.При мен последните два месеца нямам положителен О тест,но БТ ми показва все пак двуфазност и наличие на О...и аз съм много объркана
Клара,казваш,че последният тест за Б,който си направила е бил в края на първият ,началото на вторият месец от бременността...Според мен,ако беше направила един тест на малко по-късен етап,щеше вече да отчете...но важното е резултата Wink Стискам палци да не дойде лелката и да се окажеш бременна,въпреки отрицателният тест Wink
По темата с котките...като малка бях голяма коткарка.Все мъкнех някакви котки вкъщи.Като дете не си играех с кукли,а с котки.Возих ги в една детска количка,обличах им кукленските рокли  Laughing Общо взети ги тормозех  Joy мачках ги,стисках ги....но много ги обичах...Сега обаче и аз като Irene I ,хич не ми се занимава с домашни любимци...Само като си помисля,че един ден детето(децата) ще започнат да искат и да носят разни животинки и лошо ми става... ooooh! Laughing

# 512
  • София
Дзвероника, Биби и Ирен - благодаря ви! Hug
Маняна Hug, четох те и там, но реших да питам и тук, за да събера повече коментари. В този ред на мисли ще се радвам и на други мнения, защото за мен това е първи месец в който пуснах изследвания, меря БТ и препишквам тестове така активно. Rolling Eyes

Ще се опитам да имам повече търпение...да видим как ще се развие графиката през следващите 2-3 дни. Crazy

Биби, вдъхнови ме...отивам да направя една домашна бисквитена торта на ММ. Heart Eyes

# 513
Мерси, момичета.
Да изпадам в депресия няма, обещавам! Е верно, изненада ме днес пущината, но явно вируса си казва думата и я накара да побърза. Нищо, така по-рано ще си е тръгнала.

Веси, и аз бисквитена торта ще правя, хем най-накрая да изпълзя малко от вкъщи като ида да купувам бисквити (и превръзки)  Crazy

# 514
Момичета,оставям ви аз,тръгвам си от работа под дъжда,междувременно ще напазаарувам и ще готвя мусака за довечера.

bouquet

# 515
Биби ще взема да се пренеса у вас  Crazy
Ела ела,ще има и китайско (пилешко с ориз) Whistling

# 516
Lucy- сори за лелката Sad А то като има вирус принципно на мен ми закъснява, но можело и обратното ..с температура ли си? Аз също карам някакъв силен гърлен вирус и съм се изолирала, но си работя от къщи Simple Smile
Биби голяма вкусотийка , ще дадеш ли рецепта Wink Предсставям си със сиренце пак ще са вкусни. ТМ живот си живее при теб  smile3521
огладнявам нещо та ще изям парченце тиквеник от майка ми  Joy

# 517
Креми, очаквах да закъснее, най-малкото бая вит. Ц погълнах.. ама те - изненадка..
температура вече нямам, имах в началото на седмицата и направо си взех болничен. Сега уж вече съм добре, утре официално съм на работа, но ще е от вкъщи.

# 518
Креми рецептата ми е от интернет,напиши Цървулки дали с кайма или сирене ще ти излязат... Peace

# 519
Биби направо Цървулките ти изглеждат мммм толкова апетитно. А аромата на домашен хляб и питки е невероятно. Със сигрност си привлякла комшиите Simple Smile . А и десерт си направила-браво. Аз също нещо се поолях с готвенето- направих зелеви сърми с ориз и кайма и сос, извадих ги от печката , че ги пекох и метнах едни пилешки бутчета с картофи и бира. Сега ги пека. И докато простирах , че и пералнята ми свърши преди малко си викам- а да направя ли и някакъв десрт, като кейк/нали онзи ден си купих квадратна форма за кекс/ , че нали ми е празник..... Май или вдъхновението ми е дошло или просто се намирам в работа. О , горкимия ми мъж много не яде, а аз нали уж гледам да не ям много, много, ама нали идват почивни дни- то моя мъж яде всичко, ама не обича каквото е ял на обяд да яде и на вечеря Simple Smile

# 520
Здравейте момичета!  От доста време ви чета, но до сега все не се престрашавах да пиша. Приемате ли нови попълнения?  Embarassed
С мъж ми от два месеца (по-скоро цикъла) работим усърдно по темата бебе, но нещо не ни се получават нещата. Знам, че е от скоро и на фона на вашите премеждия и неволи е смешно аз да се жалвам, но просто имам нужда да споделя с жена/приятелка. Тая тъпа лелка много ме сдуха днес сутринта. Януари бях при гинеколожката ми, даже явно бях уцелила доста подходящ момент - видя 17 мм фоликул, много се обичахме с мъжлето - и нищо. Февруари правих овутестове, даже едни дигитални взех, уж супер надеждни, засяках овуто, пак се трудихме. Вярно, започнахме едва от деня, в който теста беше положителен, но мъж ми беше преди това 3 седмици в командировка. И ето днес, точно 14 дни след положителния овутест, лелката е на лице. #2gunfire А толкова исках да е станало.  Cry  Знам че не е задължително да има някакъв проблем, за да не се получава, но все пак ми е смотано...

# 521
Споделяй спокойно, затова сме тук. Шансът да се забременее при напълно здрави двойки е под 30% на цикъл, така че с тази мисъл в главата дишай спокойно и не се притеснявай, че сте уцелили момента, пък не станало. Ще видиш как до някой друг месец нещата ще изглеждат много по двучертичкови

# 522
Не ме пропусна гадината  Sad Естлар, трий ме от списъка - май месец пак (вероятно) ще започнем опити.

# 523
Благодаря ти много, Естлар!  Hug От твоята уста - в Божийте уши!
Не знаех, че вероятността е толкова малка, поне на мен такава ми се струва.  newsm78 Честно казано едва от скро започнах да чета задълбочено по темата. Основните неща, разбира се, са ми ясни. Следя си цикъла, ходя на контролни прегледи всяка година - цитонамазка и скрийнинг на гърдите, просто до преди няколко месеца се пазехме изключително внимателно, защото винаги съм си мислела, че става супер бързо и лесно, едва ли не от един път ...
Искам да ви попитам нещо: януари цитонамазката ми беше ПАП 2. Гинеколожката каза, че е добра, не се виждало нищо притеснително. До тук - добре, ама аз поразрових нета и на няколко места четох, че този резултат бил индикатор за възпалени промени.  Shocked Вие какво ще кажете?

# 524
И на мен 30% ми се вижда като да е твърде малка вероятност  Weary

Пък аз си се бях нахъсала, че следващия месец ще стане вече, заради меренето на О!  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт