Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 522
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Лелеее колко сте изписали  Mr. Green АГ каза още един месец да пия Дуфастон и ако до тогава няма О, ще правим стимулация (не запомних с какво каза нещо с "К" newsm78 не разбрах точно ) Но каза да изчакаме да видим с Дуфастона какво ще стане(по нормален начин) , защото започнем ли стимулацията "няма връщане назад" му бяха точните думи .
Скрит текст:
Какво означава , че няма връщане назад !? newsm78 Някой може ли да ми каже как точно протича тази стимулация ?
Връщам се да ви дочета   bouquet Hug

# 526
Бела, добре дошла   bouquet Наистина, както са ти казали, от първия път рядко се случва. Няма за какво да се притесняваш, дано бързо се похвалиш с  EFP

# 527
Bella- добре дошла   bouquet Дано се похвалиш скоро с 2те чертички !
Иначе за 2 група- според мен не е притеснителна. Само да попитам твоята 2 а или 2 б е? Има малка разлика, но щом са те видели с колпоскоп и нищо не се вижда-няма защо да се тревожиш Hug

# 528
О,Биби китайско , красота !

Бела добре дошла   bouquet

Луси ,мила, съжалявам за лелката  spoko

# 529
Много ви благодаря, момичета, за топлото посрещане!  Hug
Bella- добре дошла   bouquet Дано се похвалиш скоро с 2те чертички !
Иначе за 2 група- според мен не е притеснителна. Само да попитам твоята 2 а или 2 б е? Има малка разлика, но щом са те видели с колпоскоп и нищо не се вижда-няма защо да се тревожиш Hug
Кремика, до колкото си спомням, каза само ПАП 2. Ние живеем в чужбина и тук са леко странни, понеже резултата го разбираш ако ти им се обадиш да ги питаш. Тоест ако никой не ти се обади, значи е добър.  newsm78 Така ми обясниха по телефона. С колпоскоп не ме е гледала, взе ми цитонамазката, предгеда ме с ръка и вагинален ехограф, опипа ми гърдите и тях ги гледа с ехо и това беше. След две седмици звъннах да питам все пак какво става с цитонамазката и отговора беше: 2-ра група, няма нищо притеснително.

# 530
Йони, защото очевидно не се чете за това що е то стимулация на яйчниците и се предписва и пие "онова с К" вместо витаминки и очевидно не се вярва на нищо, което се изписа и каза тук и в други теми за неконтролираната стимулация ето какво казват лекари. Ако твоят лекар не е съгласен и с дума в тази статия е по-добре а го смениш:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=ar … 83&Itemid=150

Много държа обаче да прочетеш всеки ред от статията, ако имаш въпроси съм насреща.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 18:15 от Estlar

# 531
  • София
Йони, защото очевидно не се чете за това що е то стимулация на яйчниците и се предписва и пие "онова с К" вместо витаминки и очевидно не се вярва на нищо, което се изписа и каза тук и в други теми за неконтролираната стимулация ето какво казват лекари. Ако твоят лекар не е съгласен и с дума в тази статия е по-добре а го смениш:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=ar … 83&Itemid=150

Много държа обаче да прочетеш всеки ред от статията, ако имаш въпроси съм насреща.

Напълно подкрепям  Peace

# 532
Estlar точно това четох до сега  Peace
Скрит текст:
на истина първо писах тук и след това потърсих какво точно е стимулацията.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 18:33 от ioni_666

# 533
Момичета, малко съм извън темата, обаче не знам към кой друг да обърна..  Embarassed Има ли от вас някоя, която да обича или се занимава със стихове? Писах в Литературния клуб, но там не ми помогнаха. ММ има рожден ден след няколко дни и за подарък му поръчах картина, направена по снимка от сватбата ни. Искам на гърба да му напиша нещо като обяснение в любов или някаква житейска мисъл за любовта, ама хич не ме бива в тия работа.. ooooh! Та за това се обръщам към вас, ако можете да ми дадете някое предложение какво да напиша..  Blush

# 534
Деси, в "Малкият принц" има доста за любовта - простички, но много стойностни истини. Книжката можеш да намериш като .pdf файл в нета.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 18:51 от bella_mi

# 535
Луси ,мецанка съжалявам за лелките ! Hug

# 536
Привет и от мен!
Йони, помисли хубаво за стимулацията, да, наистина със нея може и да успееш, но ако не - гърмиш много важен куршум на вятъра!
Момичета, съжалявам за гадните лели! #Cussing out
Бела ми, добре дошла сред нас!

Офффф,моя цикъл още го няма  smile3511, а знам, че няма нищо, но все пак ...... само го мисля!

# 537
Не ме разбирайте погрешно, не съм против стимулацията, а съ против безотговорната стимулация без спермограма и проверка на тръби

# 538
За сега не мисля ,че ми е време за стимулация . Със сигурност има и други варианти , а и може да стане "от нищото" Simple Smile И дори да се стигне до там , както каза Естлар, ще се правят всички необходими изследвания. А какви са тези витамини , за които спомена , Естлар ? Simple Smile

# 539
Kупила съм си един тест, но не смея да го направя, защото имам болки в корема и чувството, че всеки момент ще ми дойде! Не ми е закъснявало до сега и за първи път толкова много ме е страх да си направя тест! Sad

Общи условия

Активация на акаунт