Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 498
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, момичета Simple Smile

Estlar, пожелавам ти съвсем скоро да намериш отговори на всички въпроси. Може наистина някъде там да е разковничето.

По въпроса с родителите - снощи си дадох сметка как вече сме сменили ролите. И двата телефона на майка ми бяха изключени, а баща ми не вдигаше. Параноясах здравата (наскоро майка ми имаше здравословни проблеми, а са на по 60 и двамата)... то да се окаже, че били на театър, изкараха ми акъла   ooooh!
поставих се малко на тяхно място, а и те видяха какво е да ти звъни телефона и да те питат "добре ли си", докато кротко си гледаш пиесата  Whistling

п.с. Искам да си сменя потребителското име на нещо кратко, без тирета и на кирилица.. всичко е заето  Tired

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 10:38 от lucy-lou

# 586
  • София
Аз, доколкото разбрах, ако Мецанка забременее следващия месец, терминът й ще е около сватбения ден, което не е като да е просто в напреднала бременност. Ами, ако роди един ден преди сватбата...

# 587
По въпроса с родителите мога да пиша много,имам само баща ,майка ми почина като бях на почти 9.
Жената,с която татко живееше /живееше е грубо казано,идваше да чисти от време на време,да готви се премести в Пловдив при децата си,понеже майка й почина наскоро.Оставам само аз,сестра ми е с 13 години по-голяма и живее в София.

Днес се чухме ,той готви от миналата година къщата за нас,остава само да навия ММ отново.
Иска да ходи в Uk до мъжа на сестра ми да работи ,не смятам,че е добра идея,беше го правил преди 6 години ,върна се по-болен от преди.

# 588
Момичета, смених си името Simple Smile

lucy-lou съм, исках нещо кратко и без тирета, но всички вариации на Лу, Лю, Лулу и прочее бяха заети, та волю-неволю посегнах към Толкин. И аватара с нещо по-приказно ще сменя, но по-натам Simple Smile

# 589
Здравейте и от мен!
Естлар - и аз отскооро имам такива болки. Замислих се, дали няма общо тази стимулация, неуспешното инвитро. Аз не успях да се видя с моят лекар след неуспеха, за да ме прегледа и поговорим. Не знам какво да очаквам и кое сега е нормално. Особено през последните 2дни, когато правихме секс, снощи също .. идваше ми да "изрева" - беше неприятно.
Но ти тезии съмнения ги имаш отдавна - мисля, че трябва серизоно да се замислиш за това. Но пък и щом ще правите операция, не се притеснявай. Само моят съвет е: Не знам кога ще я правите, и кога очаквате заповедта и започване на опита, но гледай да е доста месеци преди това. Поне 3-4м, за да можеш напълно да се възтанови организма ти. На мен ми костваше доста, макар да съм чувала от други, че дори седмица след това, са правили секс и какво ли още не. Но каквото и да е - това си е бърникане ... Simple Smile На мен не се отрази на цикъла, но на моя позната се отрази .. костваше и няколко цикъла за регулиране .. и така Simple Smile

bouquet КЪДЕ МИСЛИТЕ ДА ПРЕКАРАТЕ УТРЕ ПРАЗНИКА  newsm78  /малко да разведря темата/

# 590
И аз не знам още,но явно в къщи ще сме..ако няма някоя изненада от страна на ММ..

# 591
Понеже сестра ми се казва Теодора и имаме един приятел пак с Т ще сме у приятеля ни заедно с ММ и още приятели,така че ще е приятелски кръга lalalala Drunk

# 592
  • Пловдив
Ние сме на старите къщи на Белинташ близо до Пловдив. Да питам има ли някой от Пловдив?

# 593
Ние сме на старите къщи на Белинташ близо до Пловдив. Да питам има ли някой от Пловдив?
Аз не съм от там,само уча там  Mr. Green

Ние за утре не знам... днес ще го мислим,но предполагам на гости в приятели.

# 594
Здравейте момичета!
За празника утре ние с една приятелска двойка мислим да се отправим към Гърция- любимо местенце.
Mushmoranka, няма да ми е този път гостито, доста по-наблизо ще сме:)
Хубав петък, бързо да се изтъркули работния ден и да си тръгваме ....

# 595
хайде да ви развеселя момичета ....аз се смях мноооооого  Joy
със сигурност не сме като тези мацки  ooooh! hahaha hahaha hahaha
http://brato.bg/16169-%D0%B8%D0%B7-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0% … %B0-%D1%87%D0%B5/
Приятно четене  bowuu Joy

# 596
Ехооо здравейте и от мен! Не се включвам често , защото при нас нищо ново... Иначе не съм спирала да ви чета нито за ден и много ви се радвам и ви стискам палци  Hug
MечтичкаД чак не мога да повярвам  Shocked

Относно женския празник, и ние май май ще сме си вкъщи, нещо не ми е до излизане
Пропуснах да ви кажа че изпратих лелката, обаче сега съм много объркана /за първи месец МЦ ми е 27 дни / и незнам кога да очаквам овулацията, или просто да заложа на  luvbed през ден ?  newsm78

# 597
МечтичкаД, оооо, много е забавно...Simple Smile
Разсмя ме:)

# 598
Естлар...Петенце ти имала ли си гинеколкогични операции преди това?Сраствания не се появяват току така.Със сигурност нещо има ,за да те боли...само от сраствания се съмнявам....аз съм пълна с тях ...но имам 4 операции.Тези ти симптоми говорят за евентуална ендометриоза,но като се замисля е възможен и проблем в тръбите,както ти се съмняваше по-рано..хидросалпинкс.Всички лекари,които съм посещавала са на мнение ,че боли при евентуален такъв,но аз сякаш нямах болка а имах такъв.А и след като не сте проверявали тръбите преди ин витрото ,а то за съжаление е неуспешно...знаеш,че наличието на такава диагноза обрича опита на неуспех.,пречи на имплантацията.Освен това хормоналните лекарства по време на стимулация могат да причинят нарастване на течността в тръбите, тъй като тръбите отговарят на яйчниковите хормони, произведени в течение на стимулацията. Респективно се разраства и хидросалпингса.
Винаги когато съм имала болки при секс,те са били вследствие да евентуална инфекция...било то перитонит,кисти ...лапарото ще ти отговори на въпросите.Сега можем само да гадаем.

Момичета имам един въпрос:
Заради кистата,която не отговаря положително след приема на дуфастон, лекарят ми предписва  Lindynette 30

по една таблета - 21 дни. След това 7 дни почивка. И от 8 ден - нова опаковка.
Относно ТСХ започвам прием на  L-Thyrox -

50 микрограма - всяка сутрин по половин таблета.
Въпросът ми е -необходима ли е рецепта ,понеже аз контактувам с доки само чрез имейл и няма как да ми даде такава.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:34 от Tanya Ivanova

# 599
Оф,аз май се разболявам...втриса ме

Общи условия

Активация на акаунт