Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 500
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Мецанка , и аз мисля точно като Естлар  Peace

Естларче , точно така няма да се отказвате от каквото искате !

Аз чакам МЦ ама не знам кога ...

# 571
Добро утро моми4ета!

# 572
Добро утро  Hug
Много обичам петък, въпреки, че не работя  Laughing
Тук пак вали дъжд, аз отивам на пазар и на козметик.

cristi за твоята любов към котките, изобщо не съм се съмнявала.
Все пак виждам аватара ти  Laughing
Много е готин.
Мецанка` щом от това имаш нужда, почини си.
Понякога човек просто има нужда от един рестарт  Hug

# 573
Добро утро
Доста упорита тази болка в гърлото , направо ми иде да я #2gunfire Но пък аз съм по-упорита  Joy
Естларче- пропуснала съм за твоите болки историйката май.. Боли те там вътре при кекс или яйчниците (ако ти се говори де..) Колко неща ти са се струпали, но пък едно успешно инвитро ще изтрие лошите спомени и всичко  Hug Скоро идва и твоя ред Simple Smile
Мецанка  Hug дано ти се върне настроението и ни навестяваш честичко   bouquet
На всички, които работят едно забавно клипче- не правете така Wink
Скрит текст:

# 574
Добро утро мацки   food010 newsm46 Прекрасен петък и уикенд ви пожелавам ние с колежките ще си черпим шефа наранина  Drunk Wine Glass eat заради хубавият празник,който предстои Simple Smile
Кристи по темата за котките...котката случайно е попаднала там...някой е бил оставил отворен прозорец през ноща и на сутринта.....но хайде стига че ще ме намразиш  Hug Hug Hug smile3560
Много хубави темички иначе сте обявили,но от първи път ме грабна тази за мечтата :* :* :*

# 575
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Ние с ММ не можем да спрем всяка вечер  luvbed от желание за бебок, въпреки че са минали 5 дена след О вся си викаме може да е днес утре други ден:) Обещали сме си че ако дойде леличката веднага звъня на док за сперматограма и т.н. АААААААА аз съм от лиглите дето тропна с крак и вс ми се купува  Joy Тука тропам тропам тропам  Crossing Arms ама на дърво вече повече от година

# 576
 Добро утро и от мен, прекрасен и усмихнат ден на всички! Снощи се зачудих колко време живеят сперматозоидите в женския организъм и потърсих информация в нета, но както можете да се досетите излязоха различни отговори. Какво знаете вие по този въпрос?
 Клипчето е много забавно накара ме да се усмихна, особено онази част където жена говори по тел. и изведнъж съседно стоящия мъж скочи и потроши телефона  Mr. Green
 Аз да ви кажа от снощи имам болки в яйчниците по-силни в левия, но пък овулацията, доколкото ми стана ясно е на 14 ден от 28 дневен цикъл, моят е такъв най-много 29. Първият ми ден от цикъла е 24 февруари и би трябвало да е рано, но пък цервикална слуз си имам  Thinking
Ще видим какво ще стане този месец!

# 577
Добро утро!
Времето е ужаснооо!
Евриала, аз знам, че живеят до 72 часа!
Мерита, успех този месец!
Буци, пак изчезна!Къде си?
Мецанка, разбирам те напълно!
Мен продължава да ме боли корема, а цикъл - нет Whistling. Дано да се появи по-скоро, че е много изнервящо така!
Желая Ви приятен ПЕТЪК!!!!

# 578
Mного плаках на това писмо,защото и ние в къщи имаме вишни.И наистина мама ме изпращаше когато моя сегашен съпруг ме взе от дома ми.Аз съм родена дале4е от София.Помня на мама сълзите когато ме изпращаше и казваше..обаждай се дъще не ме забравяй.О мила мамо колко ми липсваш.. CryПомниш ли-
падаха вече листата на нашите вишни.
Ти ме целуна и рече през сълзи: "да пишеш".
Аз се обърнах - И твоите сълзи забравих.
Тръгнах през жълтата шума направо -
сякаш за мен бе постлана земята богато,
мойте нозе да вървят по пътека от злато!

... Имаше някъде извори, скрити в горите,
имаше стари чешми със мъхнати корита
И езера, засияли сред каменни хребети -
с тая ръка исках всички води да загреба!
... Имаше някъде пътища с прах и талиш,
влакове имаше, дето със грохот пристигат -
как да не бързаш със пламнали бузи от вятъра,
щом като чака, пред тебе простряна земята!
... Имаше някъде други градчета и хора -
исках аз техните порти с привет да отворя.
Толкова жадна бях всичко да видя, да взема,
че да ти пиша все нямаше време, нямаше време ...
Мойте години се смееха, сменяха влакове,
твойте мълчаха под старите вишни и чакаха ...

Сигурно всичките есени ти си броила,
в мене си вярвала с чистата майчина сила.

# 579
Кремика, пропуснала си сигурно, защото последните два цикъла ги нямаше. Изпитвам доста силни боки при секс около О (преди, повреме, че и след това до цикъл, но най-силни около О) в добавка към болки около десния яйчник, който не функционира (според мен). На УЗ не се вижда нищо, но на инвитрото не изкараха яйцеклетка от него, всички фоликули бяха празни. Докторите само се чешат по главите и казват "не може да бъде"и "излъгали са те нещо", ама аз вярвам, че наистина нищо не е изкарано именно заради болките. Лекарят, който прави инвитрото се ската и не каза защо не е имало нищо там, целият бил в сраствания според него, т.е прекарана хламидия и от там болките и при секс. Да, ама тогава щяха да са постоянни, а не хормонално зависими. Да не говорим, че всички микробиологии и тестове за хламидия са чисти. Да не говорим, че не обяснява липсата на яйцеклетки. Тъй като никой не може да обясни чувам само реплики от типа на "ами позата", "уретер"  newsm78 (само около О) и най-вече "дай да оправим нещата със забременяването", нищо, че това може да е важен сиптом за нещо, което да провали и следващия опит.
Няколко пъти аз питах за ендометриоза, защото имам всички симптоми - болки, нередовен цикъл, сраствания (а, да, пропуснах да кажа, че според лекарите и тях нямам), оговорът е "нямаш". Как разбра?? Доказва се само с лапаро. Сега съм се кротнала, защото така или иначе ще правим операция, та ще се види, ама ако се окажа права ще съм толкова бясна  #2gunfire Ако не е ендометриоза, поне трябва да измислят какво е. Не се живее така  #Sniper Не всяка жена, която казва, че я боли е лигла. Търпя на болка да му се не види, това не си го измислям.

# 580
  • София
Добро утро и от мен!
Моята БТ продължава да се повишава, вече имам две фази и мисля да спра с тестовете, така и така при мен не работят.
Тъпо ми е, защото гледайки графиката ми, май изтървахме яйцето, но здраве да е...

# 581
Estlar само така! Само напред и никакво отказване!  Hug  Всеки трябва да премине през различни изпитания, но щом си непримирима и се бориш, ще стане!  Wink Simple Smile И дано да е съвсем съвсем скоро  Praynig

# 582
  • Пловдив
bs30(биби) и аз се растроих въпреки че сме нямали вишни. Но си дадох сметка, че винаги си викам те са ми родители ще ме разберат тичам другате прибера се те ме гледат в устата да разказвам да говоря с тях а аз им се карам сърда тръшкам вратата а те чакат дори една усмивка Sad

# 583
Добро Утро!!!
Биби,много е хубаво стихчето...
Скрит текст:
и на мен ми напомня за момента,когато заминавах за UК..на майка ми и беше много тъжно,не го показваше,но го усещах и тогава я успокоявах,че ще се прибираме често и няма да усети разликата с това,когато живеех в София...да...обаче е била права...в началото се прибирахме,но сега нямаме такава възможност и се виждаме в годината веднъж,дори много често и през две годни....страшно много ми липсва,а съм сигурна,че аз ѝ липсвам много повече....изпускам толкова много мигове с нея,един ден много ще съжалявам за това,дори вече съжалявам,но такъв е живота...
Хубав ден на всички...и много усмивки...няма да се натъжаваме...  Wink Hug

# 584
Mного плаках на това писмо,защото и ние в къщи имаме вишни.И наистина мама ме изпращаше когато моя сегашен съпруг ме взе от дома ми.Аз съм родена дале4е от София.Помня на мама сълзите когато ме изпращаше и казваше..обаждай се дъще не ме забравяй.О мила мамо колко ми липсваш.. CryПомниш ли-
падаха вече листата на нашите вишни.
Ти ме целуна и рече през сълзи: "да пишеш".
Аз се обърнах - И твоите сълзи забравих.
Тръгнах през жълтата шума направо -
сякаш за мен бе постлана земята богато,
мойте нозе да вървят по пътека от злато!

... Имаше някъде извори, скрити в горите,
имаше стари чешми със мъхнати корита
И езера, засияли сред каменни хребети -
с тая ръка исках всички води да загреба!
... Имаше някъде пътища с прах и талиш,
влакове имаше, дето със грохот пристигат -
как да не бързаш със пламнали бузи от вятъра,
щом като чака, пред тебе простряна земята!
... Имаше някъде други градчета и хора -
исках аз техните порти с привет да отворя.
Толкова жадна бях всичко да видя, да взема,
че да ти пиша все нямаше време, нямаше време ...
Мойте години се смееха, сменяха влакове,
твойте мълчаха под старите вишни и чакаха ...

Сигурно всичките есени ти си броила,
в мене си вярвала с чистата майчина сила.

Уникално е!

Общи условия

Активация на акаунт