Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
-
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
-
Какви са мненията относно здравето и храненето?
-
Какви са мненията относно подготовката за бременност?
..
А причината за липсваща О ,до сега, беше тестостерона (но с друг АГ бях тогава) . Аз вярвам , че няма да се стигне до въпросната стимулация (или поне ще сменя АГ , ако той не направи нужното да стане и без нея) За сега му имам доверие.Следващият път ще пускаме всички нужни изследвания, ако се наложи. Все пак от декември съм спряла противозачатъчните , а този месец ми беше първата менструация.Надявам се ,че всичко ще се нареди.Благодаря ти , че ми разясняваш нещата , за да съм подготвена

на мартенските ни

) мъжа ти
и още много години да те обича и на двама ви желая много сбъднати мечти!
Натъжих се като прочетох за резултатите от изследванията ти! Надявам се да са грешно изтълкувани... ако има такава "опция" и си останеш с всичко 
След като ми отказа, да го вземе вкъщи, аз му казах, че ще се изнеса от него и ще си намеря моя си къща, където пухкавата ми бяла топка ще има дом.
Сега си имаме Малкото Космато Мъжко Тяло, който е малкият-голям брат на Малкото Мъжко Тяло и се чувствам великолепно гледайки как и двамата растат заедно и че са си толкова близки
! ... спирам се, че по тази тема мога да говоря с години
затова предпочитам да си седя със затворени крака, от колкото да "ми се прави услуга"
Макар да се надявах този месец да е успешен и да получа голям подарък с малко закъснение ... не виждам светлина в тунела
Нашите успели момичета
Но на нашите докторя им пука само да приберат парите от процедурата (може би) или гледат само големия проблем, а това остава помежду другото. Но вече претръпнах и не ми е толкова важно кога ще имам дете и дори дали ще имам дете, стига аз и ММ да имаме сносен живот, което изключва болките и включва взаимно удоволствие в