Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Ето и  моето предложение:Радостта ми е голяма,скоро ще ме наричат „мама!”

# 556
Йони, аз пия Pregnacare Conception, пила съм и Fertil Aid. Принципно се водят храителни добавки, които съдържат витамините, които са необходими на организма за по-качествени яйцеклетки и по-лесна овулация, като Pregnacare са по-безопасните и по-меките, те могат да се продължат и при бременност да се довърши опаковката, докато Fertil Aid си пише на опаковката да не се приемат по време на стимулация (заради червената детелина, която допълнително повишава някакъв си хормон) и бременност.
Първото и най-важното нещо, прости ми, ако съм пропуснала е да се разбере причината за липсващата овулация. Както пишеше в статията, може причината да е в щитовидната жлеза или пролактина, като тогава няма смисъл да "помпаш" яйчника. Досега какви изследвания са ти назначени?

# 557
Рости съжалявам мила за отрицателния ,ела те гушна Hug..
Дес как си мила,растели бебо,взимам си прашец.. newsm79 newsm79 newsm79
Аз лягам 4е както сме по4нали с ММ да се караме имам 4уство 4е няма стигнем дале4 и ще се изпокараме .Най добре е да си легна .Лека и бебоносна.. luvbed

# 558
Estlar
Скрит текст:
до този момент единствено имах завишен тестостерон и "лекувахме" (с друг АГ) с противозачатъчни . Сега този хормон е в норма . Пролактина беше в норма. За щитовидна жлеза изследвания - нямам  Tired А причината за липсваща О ,до сега, беше тестостерона (но с друг АГ бях тогава) . Аз вярвам , че няма да се стигне до въпросната стимулация (или поне ще сменя АГ , ако той не направи нужното да стане и без нея) За сега му имам доверие.Следващият път ще пускаме всички нужни  изследвания, ако се наложи. Все пак от декември съм спряла противозачатъчните , а този месец ми беше първата менструация.Надявам се ,че всичко ще се нареди.Благодаря ти , че ми разясняваш нещата , за да съм подготвена  Hug

# 559
Autumn*, благодаря за милите думи Hug

˙Веси˙, Карамел`, аз от любител на кучета (цял живот), се озовах с две котки вкъщи. Признавам, че преди това и аз бях със смесени чувства, но сега не мога да си представя да съм без двете диванета Simple Smile

Относно графиката - имам съмнение и аз за 19-ия ден (поне според БТ), но мери още ден-два да видим. Снимала ли си тестовете?

МечтичкаД, това за котките за пръв път го чувам, ама честно казано като умра, все ми е тая кой или какво ще ме яде  Simple Smile А какво е правила котка в морга, се питам аз newsm78

kremika, какво е автоимунното заболяване от домашни животни? Прости ми за любопитството, ще те разбера, ако не ти се обсъжда Hug

amy_lee, и аз винаги съм искала змия! Като бях малка, редовно ме водеха на Цигов Чарк и старите змияри ми обясняваха и показваха разни нещица. А змиите бяха много гальовни.

rossti08
Hug

# 560
Cristi- относно майка ми
Скрит текст:
,  като са и открили лупуса (преди около 20 години) първоначално е имала много висок имуногобулин(после и още 1-2 антитела изскачат  извън норма)..Та тогава лекарите не са си дали сметка (то наскоро май го е открила в нета),че именно високия имуногобулин е признак на наличие на паразити както и разни там други ефекти( чревн-стомашни проблеми). Дори тя сега е решена да си направи очистване някакво или обезпаразитяване (проучва методите) и е сигурна,че състоянието и ще се подобри. Като малка и млада дама е била само около и с животинчета и за съжаление това смята като първопричината...

# 561
kremika, благодаря за отговора. Не бях чувала досега за подобна причина, но пък и лупусът си е непредсказуемо заболяване.

# 562
Добър вечер и от мен!  bowuu
За да се запиша в новата тема май не  трябва да се "цопна", а направо да си се гмурна и то в бутилки, защото много сте изписали!  Laughing Азнапоследък не пиша, защото тук бяхме в карнавално настроение, пък и съм се вглъбила в един нов проект и се надявам скоро да имам хубави резултати!  fingerscrossed
Като начало да честитя за великолепните  EFP на мартенските ни preggo  Hug За сега ви желая лека бременност, от която да изживеете само хубавите моменти!   bouquet
Маняна, пак си се справила великолепно!  smile3501
Танче, да ти е жив, здрав, прав и корав (все пак силната жена, има нужда и от силен мъж, нали Wink ) мъжа ти newsm38 и още много години да те обича и на двама ви желая много сбъднати мечти!  Praynig Натъжих се като прочетох за резултатите от изследванията ти! Надявам се да са грешно изтълкувани... ако има такава "опция" и си останеш с всичко Simple Smile Но дори и да не е така, нека остане само хубавото в теб, за да може да привлече още по-хубави ... неща  Wink  Hug
Красима, честит имен ден! Желая ти много здраве, любов и късмет!  Hug
Мая, имаш невероятен мъж. Само като го видях как се е излегнал... направо се разтопих! Heart Eyes
Скрит текст:
Аз съм за кучета, котки, хаместери... абе всичко, което е живо, дори и да не ми харесва, пак ми... харесва. Единствените, които си позволям и то рядко да убивам са комари и мухи и то ако са много досадни и нищо друго не помага, иначе не давам и "косъм" да падне от нито едно живо същество. От както съм се родила съм била заобиколена от всякакви видове животни и независимо от положителни и отрицателни изживявания, всички те бяха час от семейството ми. Преди няколко години, когато ГМТ все още се опитваше да ме разшифрова, намерих едно глухо коте, на 3-4 дена, майка му го беше изоставила. ГМТ не го искаше, защото са го научили, че животните вън се гледат  Close След като ми отказа, да го вземе вкъщи, аз му казах, че ще се изнеса от него и ще си намеря моя си къща, където пухкавата ми бяла топка ще има дом.  Twisted Evil Вечерта вкъщи туптяха 3 сърца  Sunglasses Сега си имаме Малкото Космато Мъжко Тяло, който е малкият-голям брат на Малкото Мъжко Тяло и се чувствам великолепно гледайки как и двамата растат заедно и че са си толкова близки txtloves! ... спирам се, че по тази тема мога да говоря с години  Laughing
И като заговорих за мъжките тела ... напоследък ГМТ нещо не е на кеф и на мен това ми се отразява. Този месец не мисля, че изобщо има и най-малката вероятност да стане нещо, въпреки, че едва вчера започнаха "магическите" дни ... поне на теория. Вчера усещах  как  luvbed е от задължение и се почувствах ужасно  Sad затова предпочитам да си седя със затворени крака, от колкото да "ми се прави услуга" Crossing Arms Макар да се надявах този месец да е успешен и да получа голям подарък с малко закъснение ... не виждам светлина в тунела  Rolling Eyes
Виждам, че и за цигарите сте говорили ... аз декември се опитах да спра да пуша, но успях за седмица и половина. Знам че трябва да ги спра, но не ми се иска.. харесват ми, пък нека и ме тровят ... то и свекърва ми ме трови, но няма как да я премахна ... май  Twisted Evil

# 563
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Hexe_bs първи ден 19.01,предполагаема О. ........, дата за М или тест 15.02. fingerscrossed
InataCh - първи ден 24.02, предполагаема О на 05/06.02, дата за МЦ или тест след 18.02 fingerscrossed
medunka - първи ден ..., предполагаема дата на О 12.02, дата на М или тест: 25.02 fingerscrossed
Didi_sevlievo първи ден 18.01, предполагаема дата за О: 13.02, дата на М или тест 27.02]/b] fingerscrossed
Nektarina-първи ден 30.01, предполагаема дата за О: 13/14.02 дата за М или тест: 01.03 fingerscrossed
nin4etoood- първи ден 25.01, предполагаема О: 15.02, дата за М или тест 01.03 fingerscrossed
galika-пърив ден 31.01, предполагаема О-13/14.02, дата на М или тест02.03 fingerscrossed
Klara първи ден 05.02, предполагаема О- 21.02, дара на М или тест05.03 fingerscrossed
rossti08 - първи ден 05.02 предполагаема дата за О:18.02 дата за М или тест: 05.03 fingerscrossed
Мира 77 - първи ден 03.02, предполагаема О:...., дата за М или тест 06.03. fingerscrossed
cristi - първи ден 09.02., предполагаема О: 21.02., дата за М или тест 07.03. fingerscrossed
Ellie D- първи ден 09.02, предполагаема О: 23-24.02, дата за М или тест 08.03
Gergana M - първи ден 09,02, предполагаема О 24,02, дата за М или тест 10.03
Banani Banunko първи ден 14.02, предполагаема О 24/25.02, дата за М или тест 12.03
Innocent Beauty първи ден 15.02, предполагаема О....., дата за М или тест 12.03
Irene I - първи ден 03.02, предполагаема О: 25.02, дата за М или тест 12.03.
ioni_666 първи ден 16,02, предполагаема О 02.03, дата за М или тест 16.03
merita първи ден 16.02, предполагаема О 02.03, дата на М или тест 16.03
Веси първи ден 13.02, предполагаема О....., дата за М или тест 17.03
Буцигномпърви ден 15.02, предполагаема О 02.03, дата на М или тест 17.03
асита първи ден 17.02, предполагаема О 01-02.03, дата на М или тест 17.03
milichka първи ден 17.02, предполагаема О 03.03, дата на М или тест 17.03
toito първи ден 17.02, предполагаема дата за О 03.03, дата на М или тест 17.03
Zuzi_M първи ден 18.02, предполагаема дата за О 03.03, дата на М или тест 17.03
*mel* първи ден 19.02, предполагаема дата за О 04.03, дата на М или тест 19.03
Цвети първи ден 22.02, предполагаема дата за О.... дата на М или тест 19.03
Tanya Ivanovaпърви ден 23.02, предполагаема дата за О.... дата на М или тест 21.03
Niana първи ден 24,02, предполагаема дата на О 09/10.03, дата на М или тест 22.03
maya_the_bee първи ден 23.02, предполагаема дата за О 09.03, дата на М или тест 23.03
dzveronikaпърви ден 24.02, предполагаема дата за О 09/10,03, дата на М или тест 23.03
amy_leeпърви ден 23.02, предполагаема дата на О 11,03, дата на М или тест 23-24.03
mushmorankaпърви ден 25.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 24.03
dotirazпърви ден 24.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 25.03
Azira_smile първи ден 23.02, предполагаема дата на О 10.03, дата на М или тест 26.03
manana първи ден 28,02, предполагаема дата на О 12.03, дата на М или тест 26.03
amaria първи ден 01.03, предполагаема дата на О 13.02, дата на М или тест 27.03
edgeпърви ден 25.02, предполагаема дата на О 13/14.03, дата на М или тест - 28.03
bs30 първи ден 28.02, предполагаема дата на О...., дата на М или тест 30.03
Eipril първи ден 28.02, предполагаема дата на О 16.03, дата на М или тест 30.03
Lucy-louПърви ден 06.03, предполагаема дата на О 17.03, дата на М или тест 31.03
ваня/калпазанка първи ден 16,01,- предполагаема О-.....  дата на мц -......
sea_flower първи ден 16.02.- предполагаема О-.....  дата на мц -......
zazu1първи ден.... предполагаема О.... дата на МЦ или тест...

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12   EFP       megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP              Каая - на 06.01 EFP   
Maqqq91 - на 16.12 EFP              matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           Тiata - на 08.01    EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP    VV - на 09.01 EFP
                                                         valpetga - на 11.01 EFP
                                                         molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                         presi1974 - 17.01  EFP
                                                         sugarpup - 20.01 EFP
                                                         desss9011 - 20.01 EFP
                                                         shantall - 23.01  EFP
                                                         Ан - 25.01  EFP
                                                         Shakazul - 31.01 EFP
                                                          Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                             Март
Klarheit - 05.02 EFP                   Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP           адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP

# 564
Добро утро, лейдис!  Laughing Спорен петък ви пожелавам, аз се стягам и заминавам на зъболекар, а как не обичам да ходяяяяя, но няма начин. Като пристигна на работа, ще ви навестя пак.

# 565
Давам предложение за новата тема:

8-ми март ден е на жената, дано на всяка сбъдне се мечтата!

+ 1

Добро утро   bouquet

# 566
Добро утро, девойки  Heart Eyes

Аз смятам да си дам малко почивка от форума - ще ви навестявам от време на време да видя как сте, но няма да пиша. Твърде много се депресирах тия дни...

# 567
Мецанка`  spoko

# 568
Добро утро сладурки   bouquet Реших днес да ви почерпя едно кафенце , че скоро не съм го правила Simple Smile

Хубав и успешен ден  Hug

# 569
Мецанка, недей така. Още вчера щях да ти пиша да не отлагате нещо, което толкова искате. Какво ако си в напреднала бременност на сватбата? На никого няма да му дреме. Нали знаеш какво е сватбата - двама луди, двеста гладни. Това е. Вие ще си изкарате страхотно в каквото и положение да сте. Може би идеята, че не отлагате ще ти помогне по-бързо да се справиш с лошото настроение.

Което е обзело мен. Както се вижда от графиката, О няма, болките се завърнаха, явно толкова е помогнала стимулацията и нещата се върнаха в обичайния си объркан вид. Само дето хич не ми се чака до май месец тепърва да започвам да търся отговорите на хилядите неотговорени въпроси, защото никой не може да ми каже защо се получава така. Поне лекарите досега не искаха да се занимават с този проблем, а той ме мъчи и тормози всеки цикъл. Вече инвитрото ми е ясно, ама да ги питам тях как се живее с постоянни болки половината месец и какво биха правили без нормален полов живот. Изтръпвам от мисълта за секс, защото пак ще боли. Последните два пъти ММ трябваше да ме разтрива да облекчи болките и пих нурофен отново. Удоволствието е пълно, нали?  #2gunfire Но на нашите докторя им пука само да приберат парите от процедурата (може би) или гледат само големия проблем, а това остава помежду другото. Но вече претръпнах и не ми е толкова важно кога ще имам дете и дори дали ще имам дете, стига аз и ММ да имаме сносен живот, което изключва болките и включва взаимно удоволствие в  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт