Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 450
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета минава да ви честитя празника и да ви наръся за късмет!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 76
Добро утро и честит 3 март!

шантал събирам малко аз  newsm79

Карамел` ,ох и аз се чудя за утре,много е гадно времето..

# 77
Добро утро и честит ни национален празник! 
Времето и тук е ужасно...но идват по топли дни, ще го гледаме от тази страна...хубавата Simple Smile
Желая ви усмихнат ден и успешна седмица  bouquet

# 78
Честит празник, момичета!

Пожелавам на всяка една от вас, този месец да бъде месеца на сбъднатите мечти и скоро да има много положителни   EFP  EFP  EFP

ММ е командировка и днес се връща, от днес започвам да меря О и очаквам, че от днес ще се заемем сериозно със задачата  luvbed
Аз никога не съм пушила, но ММ е пушач. Много ми се иска да го накарам да ги откаже и на скоро си говорих с една приятелка - лекарка и тя ми препоръча едни хапчета, наситени с никотин (дозата се определя от това колко пушиш на ден и от колко време). Тя ги е взела за съпруга си и са доволни от резултата. За два месеца горе-долу ги е отказал и то без никотинов глад и стрес.

Колкото за позите хехе и аз уж съм улегнала, ама това не пречи да се забавляваме в леглото и извън него. Няма място, където да не сме се обичали хехее.  Joy В морето, в басейни, на улицата и т.н. няма да изброявам повече  Blush

# 79
Честит празник на  всички !

Бъзрам и аз да си събера от прашеца!  newsm75 newsm75 newsm75
 Тези дни ми е датата за Мц. И започна голямото чакане . Crazy
Симптоми нямам  Grinning ,нито за бременност,нито за предстояща лелка....ноо ще видим .
Само гърдите са ми напрегнати и ме наболяват леко,което винаги се случва преди да ми дойде  Sad

Хубав ден на всички !  Hug

# 80
  • София
Момичета, здравейте и честит празник! Hug
Чета ви всеки ден, но както и сега нямам време да пиша, затова влизам с едно бързо питане:

В сайта на Зачатие прочетох, че БТ спада преди овулация, след овулация е ясно, че се повишава. Както е видно от моята графика, аз поддържам средно 36.7 (ректално, в 7 сутринта, спазени всички изисквания). Тази сутрин измерих 36.5 и въпросът ми е - мислите ли, че мога да очаквам овулацията в следващите 1-2 дни, на база тази информация и макар че съм имала и още един ден с толкова ниска БТ? Тоест мерещите БТ, забелязвали ли са спад на Т преди настъпването на овулация? Thinking

Отделно си правя и тестовете за овулация, макар, че в петък и събота просто нямах възможност да са според всички изисквания - и ги правих все по-късно, но от вчера са стрикти. Засега са отрицателни всичките. Blush

Голямото дебнене при мен започва (според изследванията на хормоните, които правих на 3 д ен от МЦ, овулацията ми трябва да е малко по-късна)! Mr. Green

Пожелавам ви прекрасен почивен ден! Hug

# 81
Честит празник!  bg

Клара , дано симптомите са грешни и да не дочакаш лелката 
fingerscrossed

# 82
bg  
Честит 3-ти март!!!

шантал,Благодаря за прашеца!  Hug  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Клара,хайде,че сме загорели за положителни тестове.Твой ред е да развееш двете чертички...Стискам палци и на краката  Hug
Веси,напълно е възможно да имаш спадове в първата фаза,но те да не означават все още,че настъпва О.Аз винаги имам такива, още в началото на МЦ.Важни са следващите дни...ако БТ се вдигне и се задържи висока,само тогава май може да се разбере със сигурност.В моите графики също съм забелязала,че в дните на О винаги имам спад...Хайде дано да хванете яйцето този месец.Аз днес изпращам лелката ,чакам да ми пристигнат О тестовете и започвам да дебна и аз ...Дано да я хванем  smile3508

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 10:48 от Mañana

# 83
Клара , хайде да ни зарадваш  Hug

Оф,аз отивам да пазарувам,че пак нямаме нищо  tooth

# 84
Добро утро и от мен!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bg

Хайде, наистина е време за положителни новини! Simple Smile  Praynig

Аз така си усещам О. /май че е тя/, че просто на моменти не мога да стоя. Дали това е съпроводено от неуспеха, и от това, че организма по някакъв начин се променя, изменя от всички тези стимулации. Дано всичко е наред!

Хубав ден!

# 85
Dеsɣ..♡,Mañana,лисичка ,благодаря за палчетата момичета.  Hug

# 86
Честит празник Български момичета 😃 Аз чакам лелката от днес и дано да вземе да ме подмине вече чеее  #2gunfire 😁 Дано темичката донесе мнооооого положителни тесчета...
Хайде аз ще ви следя отблизко Simple Smile целувки

# 87
 bgМомичета, честит празник и от мен   bg

Минавам само за бързичко да ви се оплача, че и аз съм от тези, които лелката не е пропуснала, че даже подрани Sad  За пръв път ми идва толкова рано с цели 4 дни избърза, сега по мои изчисления последният ми цикъл е бил 26 дни, то датата на О трябва да е около 13-ят ли???

За списъчето - първи ден - 01.03.2014, предполагаема дата за О - 13.02.2014, за следваща дата ще се въздържа, но предполагам че трябва да е около 27.03
Успешен ден и малко по късно ще се върна да ви дочета!  Hug

# 88
AMARIA, Hug съжалявам за лелката...горе главата  Hug
jaburana,хайде време ѝ е да те подмине Wink  Praynig
 Момичета,много е пусто днес в темата,не знам ще има ли кой да ми отговори,но все пак да попитам Simple Smile
Преди малко ми пристигнаха тестовете за О...Обаче...
До колкото знам най-добре е да се правят в един и същи час и това да бъде в следобедните часове,тъй като тогава нивата на ЛХ са най-високи.Купих от този вид тестове:
http://www.boots.com/en/Clearblue-Ovulation-Test-kit-7-Tests_1743/
В листовката им пише,че може да се тестваш по всяко време на деня,важното е всеки ден това да става в един и същи час,като преди това не си ходил 4 часа до wc и не си приемал течности.
 А това,което ми направи впечатление беше,че пише:
Повечето жени предпочитат това да бъде с първата урина сутрин.
Ето и дословно въпросният текст:
To make sure that the hormone level in your urine is concentrated enough for the test to detect, it’s important not to urinate for at least 4 hours before doing the test.
You can test at any time of the day, but it should be at the same time each day. Many women find that first thing in the morning is the most convenient.
 Действително и на мен би ми било най-удобно да се тествам с първата урина сутрин, за да не се налага след това да се ограничавам през деня с течностите и wc,но дали ще бъде правилно?

# 89
 bg Честит 3-ти Март , честито освобождение !! bg
Скрит текст:
Отбелязахме празника по традиционният начин (посещение на паметника ) ето няколко снимки  http://prikachi.com/images/805/7120805X.jpg   http://prikachi.com/images/809/7120809N.jpg  http://prikachi.com/images/814/7120814X.jpg  Паметника се намира в гората и трябва да вървим по път (през гората,който е доста стръмен) И докато го изкачвах ми прилоша , зави ми се свя имах чувството , че ще припадна . Ужасно зле ми стана и като стигнахме веднага клекнах ( а ММ ми направи забележка , че всички които минават ме гледали )  bash изобщо не ми пукаше . Сега като се прибрахме и на тоалетната хартия видях еднократно зацапване от една капчица , предполагам , че е от дуфастона , но преди не ми се е появявало. и ужасно ме боли глава  Banghead Мога да ви се оплаквам цял ден  Mr. Green
Mañana на мен АГ ми каза "нали знаеш , тестването сутрин " аз си помислих ,че не съм чула правилно  newsm78
И забравих да ви се похваля за 22 дена от 90ДД съм -4кг smile3521

Общи условия

Активация на акаунт