Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 503
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Афродита ,отпочини си и се включвай по-често  Hug

Биби , да оздравяваш!

# 166
Здравейте и от мен...не се включвам често,нищо по-различно не се случва с мен.
Най-вероятно ще почвам лечение с Достинекс и Л-тироксин,чакам доки да ми отговори на пощата,как и по каква схема да ги пия.Това ТСХ много ми играе,без лекарства с цяла единица надолу...в една и съща лабор.го пусках ..,относно АМХ-при стимулиране на овулация ще ми предпишат допълнително лечение.Утре мисля да отскоча до някой АГ да видим дуфастона дали си е свършил работата и задържания фоликул дали е изчезнал.Стоя си кротко и си чакам,когато не го мисля времето ми минава по-леко....поради тази причина гледам да не стоя много много тук,все пак темата е за бебеправене и честият ми престой тук не ми помага много много да отсея тези мисли.
Надявам се скоро някой да се похвали с положителен тест и на всяка пожелавам късмет във всичко което предстой...целувам ви.

# 167

Dеsɣ..♡,всъщност тези с които сравняваш ти са други не са 5,а 13 паунда...
http://www.amazon.co.uk/Vitabiotics-Pregnacare-Hers-Tablets-Caps … words=pregnancare
Не знам като си сложиш доставката,колко по-евтино би излязло,може и да няма кой знае каква разлика...

# 168
Танче  Hug дано ТСХ се нормализира и лечението да влияе добре  Peace

# 169
Здравейте Hug

Лисичке, спокойно - детенце ще е добре  Grinning
Бибни, бързо оздравяване  Hug

Аз днес съм много позитивно настроена. Преди малко при мен в офиса беше моя приятелка - бременна в началото на 6 месец. Решили с нейния мъж да подпишат и ни покани с ММ за кумове Grinning Много се зарадвах! Дано е на късмет - да кумуваме на двойка чакаща детенце  Heart Eyes

Хубав ден на всички  Hug

# 170
Irene много мил жест, че са ви поканили  Heart Eyes Дано ви заразят и на кръщенето да си  preggo

# 171

Irene I ,благодаря!
Много хубав жест за кумуването  Hug

# 172
Маняна, права си  Peace Сега видях, че тези, дето аз гледам са за двойки, плануващи бременност и са 60 таблетки, а другите са 30  Peace

# 173
Здравейте, момичета! От няколко дни не съм влизала, а вие и нова тема имате. Вчера си направих тест и имам EFP. Някак си не вярвам и не мога да се зарадвам наистина. Кога мога да отида на лекар за да потвърди? Евентуално зачеване е на 13/14 февруари. Ако съм бременна от първия месец опити, след вече 4год. лечение на висок пролактин и аденом на хипофизата ще си е чудо.
Сега си правя втори тест и чакам резултата

# 174
elle_bg newsm81 newsm44  Hug Hug Hug Честити две чертички...много серадвам за теб ..прегръдки.Пожелавам ти всичко да е наред..иии здраво бебче на финала  Heart Eyes

# 175
Да кумуваш е приятно, особено като не е на голяма сватба, а на подписване. Иначе е ужасно натоварващо, защото имаш графика на младоженците - от сутринта по прически, грим, фотосесии, посрещане на роднини, до самия финал не върви да тръгнеш. Ние нашите кумове доста ги уморихме, горките.  Laughing Добре, че нямаше и църковна сватба

# 176
Здравейте, момичета! От няколко дни не съм влизала, а вие и нова тема имате. Вчера си направих тест и имам EFP. Някак си не вярвам и не мога да се зарадвам наистина. Кога мога да отида на лекар за да потвърди? Евентуално зачеване е на 13/14 февруари. Ако съм бременна от първия месец опити, след вече 4год. лечение на висок пролактин и аденом на хипофизата ще си е чудо.

Елииии...понякога стават и чудеса.Пусни си един кръвен да видиш той какво ще покаже.Очаквам и резултата от 2-ят тест все пак.Няма да бързам да честитя...само ти стискам палчета... Praynig Praynig Praynig

# 177
  bouquet
Страхотно ,браво !

# 178
 wavey wavey Днес БТ е 36,6 , но не вярвам да е измерена правилно.Защото трябваше да стана да  донеса на ММ телефона в 7 и легнах веднага , след това я измерих към 9 , ще видя утре какво ще ми покаже . Забелязах и течение , но само на хартията се появява  newsm78 .
По темата за бебеправенето - от начало и аз вдигах краката 2-3 пъти и лежах . Но сега веднага тичам в банята , защото ми е много гнусно  ooooh! Embarassed по някога чак ми се повдига  Embarassed
 Mr. Green

# 179
Много тихичко честито Ели  Hug Hug Hug smile3520 Стискам палци всичко да е наред, а за лекар не съм много компетентна,но 2 седмици след закъснението мисля че  Peace  хайде поръси ни за късмет да си провлачеш тестчето  baby_neutral hahaha

Общи условия

Активация на акаунт