Моля, препоръчайте хотел в Свети Влас

• 2 148
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, обръщам се към Вас с молба да ме насочите към апартхотел в Свети Влас.
Мисля да заведа синът ми на море там тази година, но не съм много запозната с хотелите там.
Търся нещо поносимо като цена на стая, студио, малък апартамент, нещо от рпда на 50-60 лв на вечр единственото което знам за там е че предпочитам да е под основния път в посока морето, Държа и да има къде да си оставя колата.
Предварително Ви благодаря за споделения опит.

# 1
  • София
За тези пари на първите линии няма какво да намериш. И като цяло, изобщо не разбирам защо сте се спрели на Св. Влас?

# 2
Аз разбирам защо сте се спрели на Свети Влас - уникалната комбинация море и планина е рядкост, а въздуха там наистина е лечебен, но за съжаление за тези пари трудно бихте могли да намерите хотелче близо до плажа.

# 3
  • София
Е то зависи за кой период от лятото точно става дума.

# 4
Пропуснах да посоча периода  от 1.07. 2014 една седмица, мисля че високия сезон е от 10.07

# 5
  • Сф
Здравей! Бяхме 2012 във Влас при приятели- но не препоръчвам къщата Grinning, това , което търсиш е трудно, Влас е скъп курорт. А и 1 юли си е сезон...Е все ще намериш нещо на место, но дали ще те устройва- не знам. С паркирането е ужас просто, дори до магазина трябва някой да седи в колата.Общо взето като спреш с колата не я мести, щото няма къде просто. Ние имахме место към къщата и пак беше трудно, като имаш предвид, че бяхме при местен.
И така по същество- потрудих се по картата на Влас и намерих  хотела , който много ми хареса тогава, ползвахме басейна там. Има голям двор, както виждам сега пише и безпл. паркинг, точно до пътя с долната част е само пресичаш, удобно е много. и за 10 мин, по стълби, стълби, стълби  Grinning си до плажа. Навсякъде е стръмно, но има и алеи за колички, така че слиза се.Аз имам проблем с крака и въпреки това не се оплаквам. Плажа е ок, сега не си спомням точно в тази част дали имаше свободна зона, но така или иначе можеше поне само чадър да вземеш за 7 лв., дори първа линия, дано не се е променило това. Имай  предвид, че и цените в магазините са високи, имаше един по евтин супер - те го знаят хората , но пак с кола до там, баничарница готина на главния път, аварийните и бързо, бързо.Иначе до хотела има спирка на градския транспорт.Сега виждам и че хотела е от някаква немска верига, ето защо ми е харесало, чужденци бяха предимно, има и ресторант, добре беше яденето- цени- като за Влас  Grinning . Ето ти сайта, подозирам че са цени за мин. година, попитай ако ти хареса. Иначе това е кв. Република  ,ние бяхме до Съни вю, също е близо нищо , че е горната част- там има доста семейни хотели на по-поносими цени предполагам. Ще ти пратя и карта на Влас - http://www.bulmaps.bg/index.php?map=svetivlas
хотела- http://www.hotelconsul.com/vlas/bg/prices.html
Успех!

# 6
  • София
Ето един семеен хотел.
Съвсем близо до плажа е, има ресторант с обедно меню. Много е приятен.
Не е хотелска верига, тип семеен хотел е, но е чисто и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт