Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 462
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294935086#page=1&Nr=4294935086
и още едни дънки от там, обаче в сайта не ги видях

# 526
  • Стара Загора
Ивче, ужасно е досадно да не може човек да си намери това, което търси  Tired

А в e-bay провери ли? Това е последна опция и обикновено се намират адски много неща.

Лу, нямаш ли някоя нова рокличка, с която да се похвалиш?
Имаш страхотен вкус и се надявах да почерпя идейки.  Peace
Стига роклетата да не са супер къси.

foxysilver, мерси  Hug Blush

Но рокли не съм купувала скоро, тия дни само едно флорално панталонче взех и едни дънки.

Само там не съм ровила още. Confused
Ще трябва да го сторя обаче. Дано тези от английския сайт могат да помогнат, макар че ме съмнява.
Може и да има някъде останал този модел в страната, но знам ли в кои оптики предлагат марката, та да търся някой да ми купува и праща. ooooh!

Като съм тръгнала да питам - как перете якета с естествен пух?  Rolling Eyes
Имам едно на Nike, което трябва да мине през пералнята, но съм чела, че се събира на топка пуха и досега само на ръка го пера.
А и маратонките за фитнеса също - последните пъти и в чаршафи връзвах (така ми препоръчаха, маратонките с подметките една срещу друга и с връзките увити около тях), пак се лющи кожата. На какви градуси трябва да са? На 2-3 месеца са ми и не искам да хвърлям 100 лв в кофата. ooooh!
Благодаря.  bouquet

# 527
Давам ги на химическо, никога не ги пера на пералня пухените якета. Нося само такива. Peace

# 528
Момичета, рядко минавам през вашата тема, защото модата не ми е стихия, но сега влизам с молба. Сестра ми е абитуриентка - ще бъде с малка черна рокля и черни стилето (абсолютна класика). Искаме клъчът да бъде акцентът в тоалета. Харесахме ето този на Sportmax, но ценово е направо непоносим, около 400лв. в един аутлет (направо излиза по-скъпо от роклята).  Grinning

Можете ли да ми препоръчате нещо подобно, може и с дръжка - неон, жълто, оранжаво, коралово... Аз не разбирам много, дори не съм сигурна къде да гледам. В Зара предложенията ми простеят, в Muse Shop и другите магазини са твърде "арт"... Може и някой български дизайнер. Всички предложения са добре дошли.  Flutter

# 529
сандали
Скрит текст:
чантичка
Скрит текст:

# 530
  • sofia
Момичета, рядко минавам през вашата тема, защото модата не ми е стихия, но сега влизам с молба. Сестра ми е абитуриентка - ще бъде с малка черна рокля и черни стилето (абсолютна класика). Искаме клъчът да бъде акцентът в тоалета. Харесахме ето този на Sportmax, но ценово е направо непоносим, около 400лв. в един аутлет (направо излиза по-скъпо от роклята).  Grinning

Можете ли да ми препоръчате нещо подобно, може и с дръжка - неон, жълто, оранжаво, коралово... Аз не разбирам много, дори не съм сигурна къде да гледам. В Зара предложенията ми простеят, в Muse Shop и другите магазини са твърде "арт"... Може и някой български дизайнер. Всички предложения са добре дошли.  Flutter

Вижте тук, например  Simple Smile

totallyerectedstore.com/jeni/chanti.html

# 531

Можете ли да ми препоръчате нещо подобно, може и с дръжка - неон, жълто, оранжаво, коралово... Аз не разбирам много, дори не съм сигурна къде да гледам. В Зара предложенията ми простеят, в Muse Shop и другите магазини са твърде "арт"... Може и някой български дизайнер. Всички предложения са добре

дошли.  Flutter

Не казваш от къде си. Ако си в София виж в Парадайз има един магазин AXEL - имат страхотни чанти и клъчове.

# 532
Извинявам се, от София.
Благодаря ви, момичета.  Peace Ще мина през Парадайс.   bouquet

# 533
  • Belgium
babyeyes, аз бих предложила онлайн поръчка, защото изборът е много по-голям.

В Totally Erected няма смисъл да гледаш, повечето клъчове ще дойдат скъпи.

Ето едни вариант:

# 534
  • Варна
babyeyes, аз бих предложила онлайн поръчка, защото изборът е много по-голям.

В Totally Erected няма смисъл да гледаш, повечето клъчове ще дойдат скъпи.

Ето едни вариант:

Хъммм Thinkingтези клъчове и мен ме спечелиха.Лу запозната ли си с услвовията на сайта да споделиш,ако може?

П.п Благодаря  HugВидях че е до целия свят,но дали отиват на митница,ако надвишиш  сумата newsm78

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 10:56 от desuri

# 535
  • Belgium
desuri, сайта шипва worldwide, цената на досатвка на поръчка до 25 долара е 10 долара.  Laughing

# 536
# 537
Здравейте, не поствам в темата, но ми е нещо пролетно и цветно и реших да покажа последните неща. Почти всичко е от Зара.

Имам и един конкретен въпрос. Трябват ми гумени ботуши. Предстои ми екскурзия другата седмица и за съжаление го дават да вали. Естествено, мога и на място да си купя, но ако се сещате за такива ботушки от реален магазин, ще ми е полезно.

# 538
  • Belgium
Минавам да кажа, че този уикенд има 20% намаление на всичко в магазините на Karen Millen в София  Laughing

Biancaneve, добре дошла  Laughing

# 539
Както каза Лу, има намаление в Карен Милен, имаше и не лоши рокли както винаги Hug Но се опитах да не гледам към тях, та си останах само с тази блуза:

http://media.karenmillen.com/pws/client/images/catalogue/product … ge/111KS18778.jpg
http://media.karenmillen.com/pws/client/images/catalogue/product … /111KS18778_2.jpg

Общи условия

Активация на акаунт