Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 468
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Идвам с въпрос, дали някой знае кой облича водещите на Жените говорят, в частност Ина Живова?  Blush  ЛУ , разчитам да се включиш  Blush Embarassed

# 511
  • Пловдив

# 512
  • Sofia
   Обожавам дрехи и аксесоари с американския флаг (по всяко време), независимо, че ту ги водят "модерни", ту не. Simple Smile Честити!

# 513
  • Пловдив
Мерси, това е първата ми дреха с американския флаг.

# 514
  • Бургас
Чухте ли новината, че Mango се завръщат на БГ пазара.

# 515
  • Belgium
Да, Манго се връщат в новия Ринг Мол  Peace

И то с две нови техни линии, които ги нямаше преди тук  Laughing

Здравейте, момичета! Идвам с въпрос, дали някой знае кой облича водещите на Жените говорят, в частност Ина Живова?  Blush  ЛУ , разчитам да се включиш  Blush Embarassed

obsi, за съжаление не мога да ти помогна, защото не гледам такива женски предавания. Но лесно ще разбереш кой облича водещите, като гледаш следващото предаване просто изчакай до края и гледай внимателно надписите. Там винаги пише Гардероб водещи и отсреща е логото на марката  Laughing
Само търпеливо изчакай да се изредят целите надписи, че са дългички, защото има много спонсори.

# 516
  • Berlin
Много хубава новина за Манго Simple Smile, тъкмо ще се намъкна в големия им размер, че там май L я стане, я не. Laughing
Нещо друго за новия мол, има ли тема вече?

# 517
  • Belgium
Е, те ще го откриват есента, така че се съмнявам да има тема  Laughing

Но можеш да им лайкнеш Фейсбук профила, ако искаш да ги следиш отблизо  Wink

# 518
  • Там, където ме обичат
Лу, нямаш ли някоя нова рокличка, с която да се похвалиш?
Имаш страхотен вкус и се надявах да почерпя идейки.  Peace
Стига роклетата да не са супер къси.

# 519
  • Стара Загора
Ивче, Pepe Jeans имат монобранд магазин в Мол България.

Защо не им звъннеш за всеки случай? Не знам дали предлагат и рамки за очила, но все пак са официален представител на марката за България  Thinking

Можеш ли да ми дадеш телефон?
Утре непременно ще звънна да питам.
Днес мерих какви ли не рамки и подобни модели, но съм инат и си искам моите. Ще ослепея, но като се знам други няма да купя или пък няма да ги нося. ooooh!

П.п. намерих този - 0879/195570
http://www.pepejeans.com/en/home/storelocator.html

За съжаление не можели да ми помогнат понеже поръчвали с година напред стоката. Shocked
Нещо такова ми измрънкаха под носа. ooooh!
Ако някой има идея дали по някакъв начин може с посредник да се пусне поръчка от сайта (словенския) ще се радвам да сподели. Търсих в нета, но посредническа фирма от там не можах да открия. newsm78 Cry

http://www.pepe-jeans-store.cz/bryle/.pepe-jeans/dioptricke-bryle,PJ3050C1.html

# 520
  • Sofia
   А добре, Ивче, защо не пробваш да им пишеш на тези от сайта и да ги помолиш да ти шипнат очилата до тук – все пак сме в ЕС, не вярвам да е голяма драмата с доставка до Б-я... Thinking

# 521
  • Стара Загора
   А добре, Ивче, защо не пробваш да им пишеш на тези от сайта и да ги помолиш да ти шипнат очилата до тук – все пак сме в ЕС, не вярвам да е голяма драмата с доставка до Б-я... Thinking

Писах им преди няколко дни на един от мейлите, но нямам отговор. Дали е възможно, защото е на английски? Но като не знам техния език.. Tired
Сега пиша съобщение на английската им страница във фейсбук. Tired

# 522
  • Sofia
   Успех Hug, дано да се разплете казусът – знам какво е много да искаш точно определено нещо, а да ти е изключително трудно да се сдобиеш с него, кофти ситуация просто.

# 523
  • Стара Загора
  Успех Hug, дано да се разплете казусът – знам какво е много да искаш точно определено нещо, а да ти е изключително трудно да се сдобиеш с него, кофти ситуация просто.

За съжаление... толкова ми е криво, ако не бяха спрели вноса може би имаше някакъв начин, но заради ниски продажби вече нямало да зареждат.
Днес и очната ми каза, че имало много хубави рамки, но накрая заради тях ще се принудя да направя операция. Толкова съм ината. Каза ми да не правя такива глупости, ама като знам колко трудно ще свикна с друго и как има вероятност да си стоят пак вкъщи макар да не виждам. ooooh!
Дори приятелката, която беше с мен като мерих други модели подобни ми каза, че толкова е свикнала да ме гледа с моите, че сега не може да ме възприеме с никои. Tired

# 524
  • Belgium
Ивче, ужасно е досадно да не може човек да си намери това, което търси  Tired

А в e-bay провери ли? Това е последна опция и обикновено се намират адски много неща.

Лу, нямаш ли някоя нова рокличка, с която да се похвалиш?
Имаш страхотен вкус и се надявах да почерпя идейки.  Peace
Стига роклетата да не са супер къси.

foxysilver, мерси  Hug Blush

Но рокли не съм купувала скоро, тия дни само едно флорално панталонче взех и едни дънки.

Общи условия

Активация на акаунт