Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 456
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Може ли някоя от вас да ми предложи (онлайн за предпочитане) откъде мога да се сдобия с тази рокля или подобна?
Скрит текст:

Знам само, че е от Варна, но притежателката не дава повече инфо...  ooooh! Сакън някой да не си купи като нейната рокля  Laughing

Не се вижда снимката при мен. Я пробвай пак.

# 571
И в Бургас отново отварят Mango - Бургас Плаза, ет.1.

# 572
  • Бургас
И в Бургас отново отварят Mango - Бургас Плаза, ет.1.

Надявам се магазинът да не е същата пародия като предишния.

# 573
Един закъснял копринено-питонено-кожен подарък от снахата, но пък съм влюбена Heart Eyes Heart Eyes
Моите са с по-светла копринена част и кожата е в цвят коняк, но не намирам снимки.
Скрит текст:
детайл 1
детайл 2
Почти два месеца пътуваха и бях загубила надежда, но вчера БГпощи ме изненадаха. Flutter

# 574
  • някъде
Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 575
Влизам с въпрос : някой  връщал ли е стока от Totally Erected Thinking Поръчах си една чанта, но на живо нещо не ми допада.

# 576
  • Там, където ме обичат
Един закъснял копринено-питонено-кожен подарък от снахата, но пък съм влюбена Heart Eyes Heart Eyes
Припад и завид поне десет пъти.
Разкошна красота,  Heart Eyes Heart Eyes
Да са ти честити!

# 577
  • Belgium
Влизам с въпрос : някой  връщал ли е стока от Totally Erected Thinking Поръчах си една чанта, но на живо нещо не ми допада.

Не съм, но не мисля че ще бъде проблем.  Thinking

Годесче, мноого яки обувки, особено панделката на тока  Crazy

# 578
Моите са с по-светла копринена част и кожата е в цвят коняк, но не намирам снимки.
Скрит текст:
детайл 1
детайл 2
Почти два месеца пътуваха и бях загубила надежда, но вчера БГпощи ме изненадаха. Flutter

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
  • USA, Steak State
Рокле

Скрит текст:

# 580
  • Berlin
Момичета, откъде мога купя хубав мъжки несесер? Simple Smile Кожен, от плат, нямам претенции, но да не е малък.

# 581
goddess, обра точките ... !!! Да са ти честити !

# 582
  • София
Най-новите ми придобивки:

Чанта, само че цвят пепел от рози  Heart Eyes
http://dstore.com/buy/nine-west-show-stopper-shoulder-md-shoulde … mp;utm_medium=cpc

Сако  Heart Eyes
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPag … 1&colorId=300

# 583
  • Там, където ме обичат
Рокле

Скрит текст:
Уникална! Heart Eyes
Много, много ми харесва.
Даже тръгнах да я търся, но като видях ВС, се отказах, че не ми се поръчва онлайн.
Дай още снимки, че не видях как изглежда гърба.
Може и селфи Wink
Да ти е честита и със здраве да си я носиш.

# 584
  • USA, Steak State
Рокле

Скрит текст:
Уникална! Heart Eyes
Много, много ми харесва.
Даже тръгнах да я търся, но като видях ВС, се отказах, че не ми се поръчва онлайн.
Дай още снимки, че не видях как изглежда гърба.
Може и селфи Wink
Да ти е честита и със здраве да си я носиш.

Ще ти пусна на лична като я нося и снимам. Няма да е скоро, че тия дни ми е малко лудница. Simple Smile Тя сега е на пълна цена, но предполагам до месец- два ще я пуснат на сейл на по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт